NorthGate
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.01.2004
- Poena
- 785
Pa ima cela Srbija?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Kako kada mi obelezi samo deo Beograda?
Govorim o Gmaps.
Pa ima cela Srbija?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Napisao sam mapa Srbije...Igo mape nisu igo mape nego su Here, tom tom ....
Fajlovi koji ulaze nisu samo mapa fajl i poi fajl već i buildings, pa i fajlovi sa kamerama i drugi.
A gde si ti video da mape za igo imaju 15 MB?
Odgovorio sam Milku, kolega je uleteo sa odgovorom iznad.
Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka
i iGO je besplatan za onoga ko zna da ga nadjeMožda zato što što je Here we go besplatan a iGo se plaća? Drugo, imam 100 GB slobodnog prostora u telefonu pa ne obraćam toliko pažnju.
SM-A505FN 4/128 tt
Njegova i tvoja matematika se nešto na gađaju.Here mapa za Srbiju je oko 420mb
Hotspot možeš da koristiš samo sa mobile data. Ne i sa wifi. Ili bar ja ne znam da je to moguće.Да ли је могуће неком апликацијом продужити домет wifi, наравно и дазбрзина буде ок, не мислим на пуну брзину?
Конкретно, мислио сам да поставим један телефон на пола пута између куће код деде и куће од комшије који има интернет и да могу да користим интернет у дединој кући. У дворишту могу да ухватим интернет али у кући не. Мислио сам да тај телефон буде хотспот.
Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока
Probaj nešto od ovoga sa slike ispod,možda završi posao...Да ли је могуће неком апликацијом продужити домет wifi, наравно и дазбрзина буде ок, не мислим на пуну брзину?
Конкретно, мислио сам да поставим један телефон на пола пута између куће код деде и куће од комшије који има интернет и да могу да користим интернет у дединој кући. У дворишту могу да ухватим интернет али у кући не. Мислио сам да тај телефон буде хотспот.
Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока
moguce je, mozda ne na svim telefonima ali npr na mom s8 je moguce napraviti i repeater mode (nisam ni ja znao do skoro)Hotspot možeš da koristiš samo sa mobile data. Ne i sa wifi. Ili bar ja ne znam da je to moguće.
Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka
Odlična je, hvalaSa ColorNote sam presao na FairNote, sve preporuke.
Kako to da uradim ako moze pojasnjenje?@woona, ako si na Androidu 9, ubaci dns.adguard.com u Private DNS i možeš onda obrisati Blokadu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari