Eto, kod mene je radilo koliko juče, dok nisam odradio update.100% sam pokušavao i prije pite da dijelim wifi na druge uređaje i nije moglo.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
mene je to osvetljenje zivciralo na svakom fonu. mozda mi i nigde nije bilo dobro jer je rn5 i najskuplji fon koji sam uzeo. XD
ali prvo sto uvek uradim je uvek bilo gasenje auto-osvetljenja.
i na tv-u tako... kad vidim kako menja brightness sam, dodje mi da pogasim i ako nije moj tv.![]()
Da, onemogućili su sa pie. I meni je dosta puta bila korisna ta opcija i radila je na Oreo. Na aosp pie romovima radi i dalje.Jesu to oni sa upgrade-om na Pie onemogućili istovremeno korišćenje WiFi i Hotspota?
Ovo je radilo savršeno, naročito tamo gde je trebalo omogućiti deljenje interneta, sad čim uključim Hotspot, gasi se WiFi!?
Je l' to do mene, ili su ovo zaista uradili svima?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Hvala za potvrdu.Da, onemogućili su sa pie. I meni je dosta puta bila korisna ta opcija i radila je na Oreo. Na aosp pie romovima radi i dalje.
Tnx za ovu stranicu, pogledaću da li je bezbedno za moj mob, kao što je rekao kolega post iznad tvog, tj. pre nego što se upustim u downgrade.Nije. Prouci malo ovo pa vidi https://www.xda-developers.com/xiaomi-anti-rollback-protection-brick-phone/
Sent from my SM-T585 using Tapatalk
craba
Krećem od sebe:bootlader otljučan,nema TWRP i ROOT-a.(bilo je na MIUI9 al otad ništa)
Juče sam se jubilarno 10.x vratio na V10.3.1.0.OEIMIXM sa V10.3.1.0.PEIMIXM,sa XiaoMi Flash.ARB je isti "4"
Kod mene isto krace traje bat.После задњег апдејта не показује време трајања батерије. Јел то само код мене или....?
![]()
To je i kod mene bilo takođe, međutim treba isključiti opciju "Korišćenje prilagodljive baterije" i sve stavke se ponovo vrate.После задњег апдејта не показује време трајања батерије. Јел то само код мене или....?
![]()
Хвала [emoji2]To je i kod mene bilo takođe, međutim treba isključiti opciju "Korišćenje prilagodljive baterije" i sve stavke se ponovo vrate.
Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
Gdje je ta opcija?To je i kod mene bilo takođe, međutim treba isključiti opciju "Korišćenje prilagodljive baterije" i sve stavke se ponovo vrate.
Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
Батерија и перформансе. Мада ја сам то управо урадио и.....опет исто. Једино да га рестартујемGdje je ta opcija?
Evo, sad sam proverio još jednom. Mora restart i onda možeš ponovo uključiti tu opciju i trebalo bi sve postavke da budu prisutne. Izgleda da je u pitanju sitnija greška.Батерија и перформансе. Мада ја сам то управо урадио и.....опет исто. Једино да га рестартујем
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari