Odeš u poslovnicu i budeš malo bezobrazan dolaze vrlo brzo[emoji3]Ovi su krajnje neodgovorni, u subotu smo zvali da nam uvedu net, međutim još ih nema, stvarno ne mogu da verujem, pritom već imamo njihovu kablovsku i telefon.
I sad sedim bez neta i čekam ih.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Neka proveri lan cabl.koje je kategirije.
Treba da ima gigabitni lan kabl a on ima oznaku cat 6 .
Imao ssm i ja taj problem dok mi nisu rekli da primenim kabl i sada sva vuče ok.
Ovi su krajnje neodgovorni, u subotu smo zvali da nam uvedu net, međutim još ih nema, stvarno ne mogu da verujem, pritom već imamo njihovu kablovsku i telefon.
I sad sedim bez neta i čekam ih.
Probaću čim budem kod kuće.Pošto imaš njihovu telefoniju onda mora da imaš i njihov modem!
Probaj bocni lan kabl u port, možda su ti već i pustili net!![]()
Zbog takvih i treba da enkriptuju da se ne krade. Covek krade i zali se da ne radi, show.
Kako bi imao telefon neki net ti već ide, imao si verovatno neki spor net koji bi radio da si probao, tipa 512 kbps ili 256 kbps, ne znam koliko odvlači voip.Pošto imaš njihovu telefoniju onda mora da imaš i njihov modem!
Probaj bocni lan kabl u port, možda su ti već i pustili net!![]()
Kako bi imao telefon neki net ti već ide, imao si verovatno neki spor net koji bi radio da si probao, tipa 512 kbps ili 256 kbps, ne znam koliko odvlači voip.tako je u SBB-u.
Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
Može li neko da mi slika kakav fixni telefon daje supernova?
Jel on ide uz ugovor?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ma imam ja Panasonic nego me zanima kakav oni daju za dinar
Ko proizvodi taj njihov?
To je neka teška Kina?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Koji je to Gigaset model?
Moji matorci imaju neki još iz doba kad se to zvalo Siemens. Sa 2 slušalice. Ali došlo vreme da se menja polako. Jedna slušalica malo malo pa počne jeeedva da se čuje da zvoni dok je ne klepiš pa proradi :d A na drugoj je keva pokidala 1 od 2 kontakta za punjenje...
Gigaset A120 radi ID na ex RV sad prebačeno na Telekom
Da dodam i model C300 Gigaset funkcionise
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Probao sam sad, međutim nikakva konekcija ne postoji, povežem LAN kablom, na kompu konstantno piše "No Internet", probana su sva četiri LAN porta.Kako bi imao telefon neki net ti već ide, imao si verovatno neki spor net koji bi radio da si probao, tipa 512 kbps ili 256 kbps, ne znam koliko odvlači voip.tako je u SBB-u.
Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
@Jok ti si očigledno nešto pobrkao[emoji3]
Послато са Redmi Note 6 Pro уз помоћ Тапатока
Ti si imao kablovsku televiziju i telefon i kablovski modem na koji je telefon spojen, ali nisi imao internet, i sada treba da ti uvedu internet kao dodatnu uslugu?Probao sam sad, međutim nikakva konekcija ne postoji, povežem LAN kablom, na kompu konstantno piše "No Internet", probana su sva četiri LAN porta.
Agonija se nastavlja, danas je petak, a izgleda da ću čekati ponedeljak, kakvi amateri.
Molim boga da Telekom unapredi VDSL u Kotežu, ovo je užas.
U 2019. godini im treba 10 dana da uvedu net.
Pa kao što vidiš može, imam kablovsku televiziju i telefon, bez interneta.Ti si imao kablovsku televiziju i telefon i kablovski modem na koji je telefon spojen, ali nisi imao internet, i sada treba da ti uvedu internet kao dodatnu uslugu?
Pa jel' postoji ta opcija uopšte da imaš telefon bez interneta? Pre nije moglo.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari