Iz Kotora sam, jedino ako ti kinezi dolaze na more [emoji3]^+1 stvarno su grozna. Nisam dugo naručivao stakla jer sam pronašao radnju u Borči koju drže kinezi. Uglavnom oni lepe pomoću nekih spravica hirurški precizno, od 250-500 su stakla, konkretno za Mi 8 lite je 400. Ako si iz tog dela, nemaš dileme [emoji16]
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Gde ti je tačno taj kinez?^+1 stvarno su grozna. Nisam dugo naručivao stakla jer sam pronašao radnju u Borči koju drže kinezi. Uglavnom oni lepe pomoću nekih spravica hirurški precizno, od 250-500 su stakla, konkretno za Mi 8 lite je 400. Ako si iz tog dela, nemaš dileme [emoji16]
Uzeh i ja ovaj telefon juče da zamenim svoj matori Redmi 3. Na prvu loptu radi super i stvarno je fino izrađen. A kao i uvek do sada nosiću ga bez zaštita bilo kakvih.
Jedino me iritira što ne može da se isključi fingerprint senzor - ne koristim nikakav lock ekrana jer me to samo usporava a ne treba mi. U tom slučaju senzor radi kao power dugme a ja ga često pipnem i pali mi ekran kad ne treba.
Vidiš, to je vrlo efektno rešenje. Neku nalepnicu ću nabaviti ali neće biti jabuka, može kruška, šljiva...Zalepi apple logo preko njega [emoji23][emoji23]
MIUI v10.3.2.0.PDTMIXM Changelog:
System
Updated Android Security Patch to May 2019. Increased system security.
Messaging
Fix: Messaging crashed after sending messages in some cases
Lockscreen, status bar, Notification shade
New: Use your fingerprint to open Home screen once you unlocked the device using face data and stayed on the Lock screen
Recents
Optimization: Animations for Recents and full screen gestures
Other improvements and optimizations
Fix: Auto brightness issues
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari