Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Pa za IPTV
Ima optički izlaz, što je skroz ok.
Vidim da ima oreinstaliran Flash score i vremensku prognozu

Zanima me samo kako su pustili HD kanale ako je nekom brzina 20/4,posto je to sad najmanja brzina koliko vidim na njihovom sajtu.

KO moze 20/4, znaci da je na VDSLu, i >99% onih koji su na VDSLu mogu bez problema da dobiju 20/4 + HD kanale trenutno. Bice malo povuci potegni neko vreme, za ruralne sredine, ali opet ce biti bolje nego sada na ADSLu.
Ovog crnog su i moji dobili pre mesec/meseci i po uz Box3 Plavi (valjda? 50/8).

Trenutno jeste haos za povezivanje... za telefon je lose sto stvarno mora neko da dodje, jer vrlo cesto i mora fizicki nesto da se odradi u zgradi/kuci. Ali za net sto gube i ljudima i sebi vreme za povezivanje i donosenje opreme.. ccc.

Mrežni kabl

A na optici sad e zatvaraju portove ili mogu da hostujem svoj gameserwer ili tako nesto?

Brate,ja sam sve sam povezao,dok njih budem cekao prodje voz.Jos sam odmah dobio 2 dodatna STBa,tako da ja nisam imao problema kada sam potpisivao ugovor prosle godine.

Danas sam svraćo da se raspitam za ove nove pakete,konkretno za box3 i kad sam ih pito da li je u tv ponudu uključeno sve ovo iz video kluba što je navedeno u pojedinačnoj ponudi. https://mts.rs/Privatni/Televizija/mts-TV/Naruci-mts-TV Posle provere sa kolegama i zvanja još nekog krajnji odgovor mu je bio da sve dodatne usluge uključujući i 7 dana unazad usluga snimanja i katalozi iz video kluba besplatni samo prva 2 meseca i da su zato značajno jeftiniji nego kad bi uzimo pojedinačne usluge.Nekako mi kad objasni da je npr samo net 200 pojedinačno 3399din a da u boksu taj isti paket dobijam za 3199din ispa da ipak ima logike da ove stvari nisu uključene u nove boks pakete.Može li neko ovo i zvanično da potvrdi da je tako ili da čak ni radnici u poslovnici neznaju šta se sve dobija uz ove nove box3 pakete.

Ako ti je Plus paket za mts tv tu dobijas iz video kluba Disney,Axn,Rts i jos neke ali i Pickbox kao i gledanje 7 dana unazad a ako ti je Max paket ,tu dobijas i HBO OD kao i snimanje sadrzaja.Fakticki sve.

Ako ti je Plus paket za mts tv tu dobijas iz video kluba Disney,Axn,Rts i jos neke ali i Pickbox kao i gledanje 7 dana unazad a ako ti je Max paket ,tu dobijas i HBO OD kao i snimanje sadrzaja.Fakticki sve.

I ja sam tako mislio ali reko pošto ništa nepiše za BOX3 pakete ko što jasno piše na pojedinačnim tv paketima,rešio sam da svratim u poslovnicu i ko što napisah u prethodnom postu odgovore koje sam dobio da to nije tako uz BOX3 pakete.

I naravno opet problemi, nakon povezivanja dsl lampica treperi, ne moze da se sinhronizuje. Zvao sam ih kazu da je internet aktivan, ne mogu da pristupe ruteru, molim vas za dodatno strpljenje...

Huawei P20 Pro

Prevrćem po njihovom sajtu sve živo otvaram ne bi li našo odgovore i primetim jednu razliku na početnoj strani paketa i onoj kad stisneš odaberi paket TV Start na početnoj Preko 140 kanala (17 HD kanala) na odaberite paket piše ovo Preko 120 TV kanala (17 HD kanala),TV Plus početna Preko 200 kanala (17 HD kanala) na odaberite paket Preko 160 TV kanala (17 HD kanala) i TV Max Preko 250 (28 HD kanala) na odaberite paket Preko 180 TV kanala (28 HD kanala).

Previse ocekujes.... da MTS sajt bude azuran manje od 10 dana od kada su izmenili nesto? :)

Ako je android je li ima mogućnost instalacije dodatnih aplikacija sa Google Playa ili su ga zaključali za te radnje.Konkretno može li kodi na njega da se instalira.

ne može

Da li povecavaju ili ne, obzirom da neki vec prijavljuju povecanje brzine na optici?

Povecana brzina na optici jos pre nekih 5 dana meni konkretno sa 150/20 na 200/40 a ganjamo se za 400/160 pisao sam im mole za strpljenje da provere inace box4 beli.

Povecana brzina na optici jos pre nekih 5 dana meni konkretno sa 150/20 na 200/40 a ganjamo se za 400/160 pisao sam im mole za strpljenje da provere inace box4 beli.

Zvali me sinoc. Nude box4beli posto bih prešao sa box3 150/20. Ne moze slabiji paket.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li može da se instalira apk fajl preko usb-a,ili na neki drugi način?

Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk

Ne može ništa. Jednostavno nema nikakvog file explorera ili nešto slično da bi uopšte pristupio fajlovima na usb-u

Ja ću da precrknem od sreće :p

aKwjEEs.png

Dobio sam modem, nakon 33 dana čekanja :)

K'o šlag na torti, dobri parametri linije, i naravno NISAM IZA NAT-A!!

Konacno i ti da dobijes ,,normalan,, net :).

Ali si uspeo da ubodes ADSL u Beogradu! :D
Svejedno, dobra linija izgleda, neka te sluzi :)

Poslednja izmena:
Tresla se gora a rodio se 10/1 net :d Ti si beše uzeo neki Box sa MTS satelitskom? U mojoj okolini CG-NAT uglavom uvalili skoro svima koji su na Box paketima...

Jel to pricas za opticke box pakete?

Jel moguce uzeti box 3 ali bez fixnog, naravno preko optike

Da, BOX 3. Tek treba da puste VDSL2 20/2 tj 4.

Lol. Koje im je opravdanje zašto nisu odmah pustili VDSL signal?

@andramisko: Naravno da nije moguće. Svi Box paketi su im "fixni + X/Y/Z". Oni fixni doživljavaju kao primarnu uslugu a sve ostalo su dodatne. Ta filozofija je i kad je u pitanju optika.

Poslednja izmena:
Vrh Dno