Inace, koja je prica sa weather wiidgetom - ne pokazuje azuriranu temperaturu, osim ako se ne udje u samu aplikaciju. A opet u podesavanjima imaju nebuloznu opciju ukljucivanja automatskog azuriranja, fiksirano od 23:00-07:00? Uz to ni Google glance ne pokazuje vreme, jedno vreme je bilo a onda nestalo skroz.
Jesi zakljucao aplikaciju u ramu? Meni ni WU ni windy nisu hteli da cuju za azuriranje dok ih nisam zakljucao i dao sve dozvole.
Šteta, baš.Kidence, spasilac iz senke...
Steta sto ga nema vise na forumu, ali kontam da su mu neke stvari dosadile..![]()
U podesavanjima idi na GCam settings( podmeni) ,pa omoguci save portrets to DCIM/CAMERANe može više od 12 mpx ali koliko ja vidim ništa ne gubiš ako ne koristiš 48 mpx. Čak su mi lošije slike sa tim.
Da li i kako GCam mogu da povežemo sa stock galerijom?
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Kako ti radi ta gcam i kakve slike pravi? Treba drugu da namestim gcam, na daljinu, neću moći ja lično da testiram više apk-ova i vidim šta bolje radi. Vidim da se ova pravi baš za rn7 ali opet da čujem iz prve ruke je l sve funkcioniše kako treba?Gcam 6.2.024_RN7_V1d_plusplus.apk jel uopste moze da se slika vise od 12.0mpx ? Stock camera moze da se tera u 48mp mada je donekle besmisleno, cisto pitam.
Gcam funkcionise odlicno, instalira se apk i koristi. Nocu razlika drasticna danju ne tolika ali dosta bolji hdr jedino stock valja za neki macro 48 mpx
Da li neko ima problem sa ovim telefonom i WiFi Analyser aplikacijom? Samo na ovom telefonu, po instaliranju, app "ne vidi" ni jednu mrežu....
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari