Chupkko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.01.2008
- Poena
- 310
Isto kod mene, vraćam na prethodniI ja sam to primetio...
Isto kod mene, vraćam na prethodniI ja sam to primetio...
Ma kakva startosfera kakvi bakrači, da vidimo da li će preživeti upad u wc šolju...Pošaljete RN7 u stratosferu ma 31.000m, napravi slike na -58 Celzijivih, i vrati se na zemlju ne ogreban. Ko ne veruje...
https://www.gsmarena.com/redmi_note..._and_returns_without_a_scratch-news-36902.php
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
A otkud ti to da Mix 2s podražava QC 4.0?Ja sam probao da punim Mix 2s sa QC 4.0 od kolege. Poredili smo sa fabričkim QC 3.0 od Xiaomi-a i iskreno razlike skoro i da nema u brzini punjenja. Poredili smo dva telefona, doduše bio je moj Mix 2s i Razer phone, od nekih 10%-60% par minuta ako se dobro sećam, nismo merili štopericom ali s obzirom da imaju i različite kapacitete baterija, nije baš merodavno. Poenta-nema potrebe bacati pare na QC 4.0 jer em su retki, em skupi, a dobitak u odnosu na QC 3.0 nije vredan tip para.
Sent from my MIX 2S using Tapatalk
Problem sa senzorom nije problem. Nego drzis tel desnom rukom i nemas problem.Ja imam r.n.7 blue sad prodajem zenin mate 20 lite da bi kupila roze r.n.7Zdravo svima, pomno pratim ovu temu. Molio bih Vas za odgovor na jedno pitanje pošto smo rešili da kupimo porodično 2 telefona baš ovaj model - redmi note 7. Pitanje glasi:
Da li baš na svakom telefonu ima problema sa tim senzorom proximity prilikom poziva i da li se to može nekako trajno rešiti? Hocemo da uzemo 2 telefona, jedan plavi a drugi nebula red i ne bih voleo da u startu imamo nerešiv problem jer ipak puno razgovaramo telefonom uz sve ostale prateće opcije.
Eto zamolio bih još jednom da se odgovori što je pre moguće. Inače, kako Vas služi? Ima li drugih zamerki? Ispratili smo sve za gcam i još neke fine stvari koje su ovde spomenute samo ovaj senzor jako brine.... Za notifikacije verujem da ce se srediti softverski to... a za senzor.... Videh da ima nekih turorijala na you tube-u kako se to rešava ali ne znam da li je neko od Vas probao i da li je rešio problem?
P.S: Inače prvo smo mislili 8x ali nekako smo skontali da je redmi note7 ipak mnogo bolja opcija.... Svako dobro i ne zamerite na dužem postu.
Ne vidim da je taj senzor toliki problem, neko je gore objašnjavao da je poenta u njegovoj lokaciji u gornjem delu telefona.Zdravo svima, pomno pratim ovu temu. Molio bih Vas za odgovor na jedno pitanje pošto smo rešili da kupimo porodično 2 telefona baš ovaj model - redmi note 7. Pitanje glasi:
Da li baš na svakom telefonu ima problema sa tim senzorom proximity prilikom poziva i da li se to može nekako trajno rešiti? Hocemo da uzemo 2 telefona, jedan plavi a drugi nebula red i ne bih voleo da u startu imamo nerešiv problem jer ipak puno razgovaramo telefonom uz sve ostale prateće opcije.
Eto zamolio bih još jednom da se odgovori što je pre moguće. Inače, kako Vas služi? Ima li drugih zamerki? Ispratili smo sve za gcam i još neke fine stvari koje su ovde spomenute samo ovaj senzor jako brine.... Za notifikacije verujem da ce se srediti softverski to... a za senzor.... Videh da ima nekih turorijala na you tube-u kako se to rešava ali ne znam da li je neko od Vas probao i da li je rešio problem?
P.S: Inače prvo smo mislili 8x ali nekako smo skontali da je redmi note7 ipak mnogo bolja opcija.... Svako dobro i ne zamerite na dužem postu.
Na žalost, na ovom forumu tačan odgovor dobiti nećeš jer je na Benču objektivnost propo.Da li baš na svakom telefonu ima problema sa tim senzorom proximity prilikom poziva i da li se to može nekako trajno rešiti?
I mene ovo interesuje, na žalost, tek kupljeni RN7 je otišao u večna lovišta... Pitanje je i koliko se isplati menjati matičnu...Zna li neko dobar servis za popravku telefona u BG-u? Pokvario mi se cool S1 changer, pa bih ga poslao po sestri da vidim sta mu je i ako se isplati se popravi.
Sent from my Micromax A310 using Tapatalk
@djurkash Kako to da je crkla matična na novom telefonu.... Ehh.. Bezveze.... Jesi li kupio sa KP ili u radnji? Na KP piše da im matična ne spada pod garanciju jer je skupa valjda... Bar na oglasu sa kog mi hocemo da kupimo..... Sad se zabrinuh još više...
@cvoruga Hajde molim te napisi mi koja je to aplikacije koja resava problem, da ne listam sada drugu temu....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari