Šta je novo?

Menjačnice

Nije mi svejedno svakako, ali na bleepingcomputer za ovu vrstu rapid je preporuka da se plati, ima 16 strana ima raznih iskustava. al ne znam sta reci sem da imam novcanik na koji treba da se uplati :(

Samo pazite da ne prođete ovako na tom bitmexu :S:

D6NTkT9UUAAvT-B.jpg

Nije mi svejedno svakako, ali na bleepingcomputer za ovu vrstu rapid je preporuka da se plati, ima 16 strana ima raznih iskustava. al ne znam sta reci sem da imam novcanik na koji treba da se uplati :(

Molim admine da izbrisu moje duple poruke, iz nekog razloga mi sajt puca ... :(
Izvinjavam se

Poslednja izmena:
A da li moze neko nama sa jeftinijim ulaznicama da u par reci objasni sta je ovaj nesrecnik uradio, i sto mu je short position liquidated?

A da li moze neko nama sa jeftinijim ulaznicama da u par reci objasni sta je ovaj nesrecnik uradio, i sto mu je short position liquidated?

Sto se tice jeftinijih ulaznica, moze se otvoriti pozicija mislim sa 10000 satoshija minimalno.

Vidi, kad ides recimo short x50, na ulaz kao sto je on isao 6200$, zato sto mu je leverage jako veliki, liquidation price mu je svega oko 100-150$ preko te cene. Ako si pratio juce kako je pumpan btc, njemu je cena odmah posle otvaranja pozicije skocila do liquidation price i cao :)

bitmex.png

Ovo ti je npr, moja trenutna pozicija koju sam otvorio danas, obelezio sam ti entry price i liquidation price. Ulaz mi je bio 0.1025 btc i leverage x3 koji cu pojacavati na svakom lvl-u dole. Time se povecava pozicija u dolarima ali se samnjuje i liquidation price procentualno, sve dok ne zatvoris poziciju.
.
edit: Nadam se da te nisam sad totalno zbunio :) ako te jos nesto zanima, viči na pm, da ne gušimo temu ovde.

I da, NIKAD ali NIKAD nemoj ulagati vise od 1-2% MAXIMALNO od ukupne kolicine koje imas na bitmex-u i nikad vise od 10x leverage na pocetku, dok ne udjes u fazon i ne budes u debelom plusu

znaci, ako imas recimo 1 btc na bitmexu, nemoj ici vise od 0.01-0.02 btc-a po poziciji, da ne prodjes kao ovaj tarzan ;)

Poslednja izmena:
Hvala na iscrpnom odgovoru :) nisam se upustao mnogo sa leverage-om, tako da mi nije bilo jasno, ali jeste zanimljivo, tako da slobodno pisi/daj predloge/analize u ovoj temi, uvek moze nesto novo i korisno da se nauci (naravno, kao i sve do sada, svako radi na sopstvenu odgovornost, da zaobidjemo prozivanja za eventualne greske u prognozi).

Mozes i bez leverage da trejdujes isto, ali ti je iskremo to bzvz da radis na bitmex-u, jer je fee visok i zavisi koliko dugo drzis otvorenu poziciju (neki presek je na svakih 7 ili 8 sati).

Znas kako, ljudi se mogu gadno zeznuti i poleteti za brzom zaradom a da pritom ni ne znaju sta je likvidacija, al’dobro, svaka skola se placa [emoji4] i ja sam se opekao par puta kao i svi na pocetku, pa sad pet puta merim, pa sečem[emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kod ovog je bilo il' pukovnik il' pokojnik... Zelja za brzom zaradom + neiskustvo a berza ne prasta greske :D

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Kod ovog je bilo il' pukovnik il' pokojnik... Zelja za brzom zaradom + neiskustvo a berza ne prasta greske :D

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Upravo to.. ja za godinu ipo dana nisam ni jednom ni pomislio da idem 100x, jer bukvalno niko ziv na svetu ne zna gde i kad se moze okrenuti cena, tako da...
A pogotovo što je indijanac što je isao all in, a da realno nema pojma šta je uopšte uradio, nije postavio stop loss i sad plače kad je likvidiran za 5 minuta.

Iskreno mi je žao lika, ali bolje da je otišao na rulet i zavrteo... veće bi mu bile šanse da ubode čist broj u glavu, nego što je okušao sreću na bitmexu

Poslednja izmena:
ne citate lepo, nije on likvidiran za 5min nego 5min posle kad je video da je otislo 6200. Mogao je da otvori i x10 na 5000 dzabe kad je otislo sve gore naglo.

Evo Cex opet puko. Mislim da vlasnici tih banana menjačnica treba da se kolektivno ubiju koliko su nesposobni. Čim se malo nešto dešava na berzi, odmah raspad sistema.
Ili da ih država lepo ugasi, da se fino reguliše to mafijanje. Pružaš uslugu samo kada tebi odgovara? Zatvori ga!
Deposit, withdraw, buy, sell, ima da radi, uvek.

Evo Cex opet puko. Mislim da vlasnici tih banana menjačnica treba da se kolektivno ubiju koliko su nesposobni. Čim se malo nešto dešava na berzi, odmah raspad sistema.
Ili da ih država lepo ugasi, da se fino reguliše to mafijanje. Pružaš uslugu samo kada tebi odgovara? Zatvori ga!
Deposit, withdraw, buy, sell, ima da radi, uvek.

Koliko ja vidim radi normalno

I kod mene sve najnormalnije radi, upravo odradio i deposit i withdraw..

Nije radilo, samo je vrtelo i nije učitavalo nije nikako prikazivalo adrese za depozit. Koliko inače treba da legne LTC?

Pukao, ja se uverio, hteo da prebacim eth, ni da mrdne...

SM-N960F

Disajblovali mi akaunt na bitrexu i sad nikako da mi verifikuje, ni preko pasosa ni preko licne.

Jel povlačio neko možda skoro nešto sa Cyptopije? LTC withdraw stoji pending već pola dana ali pretpostavljam da to nema veze sa LTC-om već samo sa craptopijom?

Imam verifikovan nalog na blockchain.com pa me interesuje koliko je sigurno drzati kripto na njihovom wallet-u na duži period?

Imam verifikovan nalog na blockchain.com pa me interesuje koliko je sigurno drzati kripto na njihovom wallet-u na duži period?
Najgori wallet ubjedljivo, ljudima su stavljali second password bez njihovog znanja, i second password koji ne moze niko da ti vrati ako ga zaboravis, mnogi su se pozdravili sa btcom na blockchainu, a neki su uspjeli izvuci svoj btc brute force-om, ne bih ga preporucio nikome.

Koristim pomenuti wallet vise od cetiri godine i zaista nikad nisam imao problema. E sad iskustva su razlicita... Sto se tice cex.io zaista imaju tu seljacku politiku da su *under maintenance* kad su nam najpotrebniji, sto je ujedno i jedan od razloga zbog kojih ih ne koristim vise (+ blesavi fee pri povlacenju fiata).

Ako neko ima na prodaju btc-a, par stotina eur neka me pm.

Sto se tice jeftinijih ulaznica, moze se otvoriti pozicija mislim sa 10000 satoshija minimalno.

Vidi, kad ides recimo short x50, na ulaz kao sto je on isao 6200$, zato sto mu je leverage jako veliki, liquidation price mu je svega oko 100-150$ preko te cene. Ako si pratio juce kako je pumpan btc, njemu je cena odmah posle otvaranja pozicije skocila do liquidation price i cao :)

Pogledajte prilog 269768

Ovo ti je npr, moja trenutna pozicija koju sam otvorio danas, obelezio sam ti entry price i liquidation price. Ulaz mi je bio 0.1025 btc i leverage x3 koji cu pojacavati na svakom lvl-u dole. Time se povecava pozicija u dolarima ali se samnjuje i liquidation price procentualno, sve dok ne zatvoris poziciju.
.
edit: Nadam se da te nisam sad totalno zbunio :) ako te jos nesto zanima, viči na pm, da ne gušimo temu ovde.

I da, NIKAD ali NIKAD nemoj ulagati vise od 1-2% MAXIMALNO od ukupne kolicine koje imas na bitmex-u i nikad vise od 10x leverage na pocetku, dok ne udjes u fazon i ne budes u debelom plusu

znaci, ako imas recimo 1 btc na bitmexu, nemoj ici vise od 0.01-0.02 btc-a po poziciji, da ne prodjes kao ovaj tarzan ;)

Moze li kratko objasnjenje ili neki link kako se trejduje sa ovim leverage.
Hvala najlepse

Imas sva objasnjenja na Youtube u vezi leverage plus na menjacnicama.

Nzm da li je ko napisao ali Coinbase je dodao Srbiju na listu.
Za sada samo cripto može da se prebacuje verujem da će uskoro dodati i kartice kao i pp plaćanje....

Послато са LG G6 уз помоћ Тапатока

Cryptopia gotova, neka se pripremi HitBtc, navodno je stvar zavrsena i sve opeljeseno do zadnje pare, samo se jos ceka ono uobicajeno zavrsno saopstenje za vesele korisnike :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno