Samo pazite da ne prođete ovako na tom bitmexu :S:
![]()
A da li moze neko nama sa jeftinijim ulaznicama da u par reci objasni sta je ovaj nesrecnik uradio, i sto mu je short position liquidated?
Kod ovog je bilo il' pukovnik il' pokojnik... Zelja za brzom zaradom + neiskustvo a berza ne prasta greske
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Evo Cex opet puko. Mislim da vlasnici tih banana menjačnica treba da se kolektivno ubiju koliko su nesposobni. Čim se malo nešto dešava na berzi, odmah raspad sistema.
Ili da ih država lepo ugasi, da se fino reguliše to mafijanje. Pružaš uslugu samo kada tebi odgovara? Zatvori ga!
Deposit, withdraw, buy, sell, ima da radi, uvek.
Nije radilo, samo je vrtelo i nije učitavalo nije nikako prikazivalo adrese za depozit. Koliko inače treba da legne LTC?
Disajblovali mi akaunt na bitrexu i sad nikako da mi verifikuje, ni preko pasosa ni preko licne.
Manje od minut druže.Nije radilo, samo je vrtelo i nije učitavalo nije nikako prikazivalo adrese za depozit. Koliko inače treba da legne LTC?
Najgori wallet ubjedljivo, ljudima su stavljali second password bez njihovog znanja, i second password koji ne moze niko da ti vrati ako ga zaboravis, mnogi su se pozdravili sa btcom na blockchainu, a neki su uspjeli izvuci svoj btc brute force-om, ne bih ga preporucio nikome.Imam verifikovan nalog na blockchain.com pa me interesuje koliko je sigurno drzati kripto na njihovom wallet-u na duži period?
Imam verifikovan nalog na blockchain.com pa me interesuje koliko je sigurno drzati kripto na njihovom wallet-u na duži period?
Sto se tice jeftinijih ulaznica, moze se otvoriti pozicija mislim sa 10000 satoshija minimalno.
Vidi, kad ides recimo short x50, na ulaz kao sto je on isao 6200$, zato sto mu je leverage jako veliki, liquidation price mu je svega oko 100-150$ preko te cene. Ako si pratio juce kako je pumpan btc, njemu je cena odmah posle otvaranja pozicije skocila do liquidation price i cao
Pogledajte prilog 269768
Ovo ti je npr, moja trenutna pozicija koju sam otvorio danas, obelezio sam ti entry price i liquidation price. Ulaz mi je bio 0.1025 btc i leverage x3 koji cu pojacavati na svakom lvl-u dole. Time se povecava pozicija u dolarima ali se samnjuje i liquidation price procentualno, sve dok ne zatvoris poziciju.
.
edit: Nadam se da te nisam sad totalno zbunioako te jos nesto zanima, viči na pm, da ne gušimo temu ovde.
I da, NIKAD ali NIKAD nemoj ulagati vise od 1-2% MAXIMALNO od ukupne kolicine koje imas na bitmex-u i nikad vise od 10x leverage na pocetku, dok ne udjes u fazon i ne budes u debelom plusu
znaci, ako imas recimo 1 btc na bitmexu, nemoj ici vise od 0.01-0.02 btc-a po poziciji, da ne prodjes kao ovaj tarzan![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari