Šta je novo?

LG G7

G7 ima LCD.

Mislim da nije, ako pogledaš cenu G6, V30 videćeš i sam. To je to otprilike. Tek možda kad G8 padne na ~400€, možda G7 spuste malo, ali veliko je pitanje da li će ga biti to tada u ponudi. Nije popularan tj tražen toliko model, ne znam do kada će ga nabavljati. Npr Oneplus 6 već mesec i više ne može nigde da se nađe nov.

+1 za OP6, nazalost...

Г7 није олед? Г8 колико видим нема још код нас на кп

Sent from my HUAWEI LYO-L01 using Tapatalk

Nije. G8 dok dođe i dok mu padne cena eto nove godine :)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Хахах ок. Узећу г7. Од кога да узмем од ових продаваца на кп из бг?

Sent from my HUAWEI LYO-L01 using Tapatalk

Г7 узет. Засада задовољан, али ми је превилики телефон.

Може препоруке за маске [emoji4]

Послато са LM-G710 уз помоћ Тапатока

@kolera

jel i tvoj ima TIM branding?

na aliju ti je nilkin najbolji izbor, a van toga neki spigen...

Poslednja izmena:
@kolera

Да има. Узео сам плави. Једино место где се види је анимација на гашењу и паљењу.

@kolera

Moje iskustvo za Ali kupovinu, Ringke pre Nillkina. Ringke je bukvalno isti kvalitet kao Spigen, skoro iste modele caseova i prave a nesto je jeftiniji. Mozes da se uveris i po youtube-u.
Kapiram da neces ni sa Nillkinom da se prevaris ali imao sam istovremeno i nju i Ringe i uzivo se vidi da su Rinkge i Spigen klasa iznad.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

da, zaboravio sam na ringke, dobri su...ja nilikinom nisam previše oduševljen, ali u toj konkurenciji važi za bolje...

zdravo,moze li mi neko reci da li g7 na prednjoj kameri ima wide opciju,tj onu sirokougaonu kameru?

pitanje za sve, sa kojom verzijom os stiže? 8.0 ili 8.1? da li je pie u planu za ovaj model?

mada, kad vidim da je pie blokirao snimanje razgovora ne znam više šta da radim, to mi je dosta bitno a ne mogu večno da ostanem na istom telefonu koji ima oreo :)

Poslednja izmena:
Prednja kamera je jedna, 80 stepeni i nema sirokougaonu podrsku.

Мени је превише таман екран на директном сунцу. Не могу да га користим за нешто озбиљније. Јел још неко има овакво искуство?

ne bi trebalo, g7 baš hvale da ima visok nivo osvetljenosti ekrana...negde kažu čak i jedan od boljih za outdoor korišćenje...

s kojom verzijom androida ste ga dobili, ajd da pitam još jednom?

ne bi trebalo, g7 baš hvale da ima visok nivo osvetljenosti ekrana...negde kažu čak i jedan od boljih za outdoor korišćenje...

s kojom verzijom androida ste ga dobili, ajd da pitam još jednom?
8.0

Ја сам досад користио Y6 compact 2017 и приметно је светлији. Можда нисам нешто подесио како треба.

Другаров ајфон 6 је исто светлији.

Možda zeza auto. osvetljenje, pa ga isključiš.

Послато са HTC U12 life уз помоћ Тапатока

Da li ti je osvetljenje pojacano na maksimum na suncu(kako bi proverio da li radi senzor)?
Takodje, mozes aktivirati super-brigh rezim koji traje 3 minuta, pritisni crno/belu ikonicu ispod koje pise procenat osvetljenja.

Da li ti je osvetljenje pojacano na maksimum na suncu(kako bi proverio da li radi senzor)?
Takodje, mozes aktivirati super-brigh rezim koji traje 3 minuta, pritisni crno/belu ikonicu ispod koje pise procenat osvetljenja.
Сад сам провалио да се тај супер брајт режим ручно пали и гаси, мало је помогло. Данас није сунчано као јуче, па не могу да видим ефекат. Читао сам да постоји неко баг код тог аутоматског осветљења.

Offtopic: јел може неко да ме упути у наручивање преко амазона? Узео бих маску тамо. Ја имам искуство само са алијем, доста ствари сам куповао тамо и никад нисам имао проблема

Imas temu o Amazonu i kupovini iz Srbije.
Ukratko za takve stvar se ne isplati, postarina je preskupa.

Kad smo već kod maski, koju biste masku radije uzeli za ovaj telefon: spigen slim armor ili spigen rugged armor?

Nešto se dvoumim za slim armor, verovatno se i ta plastika pozadi grebe...rugged armor je samo silikon, ili šta već...

Ја сам читао коментаре за слим армор и видео сам да има пар коментара који тврде да им се телефон разбио.

Ја сам наручио ринке (или како се већ зове [emoji2]) са амазона.

Neće ni ringke da ga spasi ako nezgodno padne, tu je sad više stvar šta bolje leži na telefonu...

Ja uzeh Nillkin scrub/frosted, jako lepo lezi ali je plastika klizava u poredjenju sa staklom telefona, takodje ne sopada mi se sto stiti bokove i coskove ali nw i gornju/donju ivicu.
Oko ekrana ima blagu ivicu tako da ne bi trebao da se grebe pri spustanju na sto.

kupovao sam nillkin skoro za svaki telefon i svaki mi je pukao na ćoškovima i to bez padova...nisam oduševljen kvalitetom...

a da odgovorim sam sebi, sad sam malo gledao okolo, kažu da se zaista dosta grebe plastika na spigen slim armor...a i primedba je da uopšte nije slim, što i meni deluje na slikama...pogledaću uživo rugged armor onda, mada i za njega kažu da nije baš slim, ali jako dobro štiti telefon...

kupovao sam nillkin skoro za svaki telefon i svaki mi je pukao na ćoškovima i to bez padova...nisam oduševljen kvalitetom...

a da odgovorim sam sebi, sad sam malo gledao okolo, kažu da se zaista dosta grebe plastika na spigen slim armor...a i primedba je da uopšte nije slim, što i meni deluje na slikama...pogledaću uživo rugged armor onda, mada i za njega kažu da nije baš slim, ali jako dobro štiti telefon...
Јел има негде да се купе те маске у србији?

koliko ja znam nema...nema ih ni na oglasima...ako misliš na spigen, nillkin mislim da ima na oglasima...ja ću malo uživo da ih pretresem napolju...ima i spigen clear, to je ok ako je plavi telefon ali opet mi deluje kao svaki običan providni silikon, nešto mi ne izgleda lepo...ali verovatno dobro štiti telefon...evo linkova za sva tri...

https://www.spigen.com/products/lg-g7-case-slim-armor?variant=571885223937

https://www.spigen.com/products/lg-g7-case-rugged-armor

https://www.spigen.com/products/lg-g7-slim-armor-crystal

Pukao ti je telefon ili ti je pukla maska na cosku?

maska na ćošku..sama od sebe, nije padao telefon...dve nillkin maske su pukle na isti način...

Slim armor se ne grebe uopšte, ispadao mi telefon x puta, nikad ništa. Slikacu poledjinu maske da vidite.

Par uglova izgrebana, par puta ispadao na asfalt sa 1.2m visine. klinci 2 i 8 godina ga svakodnevno muče tako da se drži odlično po pitanju grebanja [emoji846]
Poledjina pa skoro bez greške posle 8 meseci korišćenja.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
6e4444728f1baa72ebbd700a46377c34.jpg
91853c7c1031d17fc9d2e30a708dd0d8.jpg
13040f2f548f33fcc4d0bcee4409aafd.jpg
1cb7456273b652102f24c13f01aa7f1f.jpg
7d590b25a86c25f3d5deb751e78db3a1.jpg

Poslednja izmena:
Deluje pomalo kabasto. Evo kako lezi Nillkin:
8ed659bde99594857c89b225722f4875.jpg
046db514ca457dfb94b1f6163dc4e34e.jpg
7e448ef8128277ba5f8e80e045af63f2.jpg

Vrh Dno