Šta je novo?

Samsung Galaxy S9/S9+

Isti kvalitet.
S9 plus ima samo dodatnu zoom(telephoto) kameru.

Sent from my SM-G960U using Tapatalk

Poslednja izmena:
Drugari,kazite mi da li ima potrebe koristiti onaj Disable Package Pro programcic? Znam da je pre spominjan u nekim Samsung temama kao obavezna app da se "pobiju" kojekakvi procesi koji bzvz drljaju u pozadini,pa rekoh da ga pazarim ako treba,nije problem :)

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Pa ako ti ne smeta sav šareniš od samsunga koji imaš na telefonu (što vidljiv, što ne) ne treba ti isti...u suprotnom znaš šta ti je činiti ;)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Pa sta znam,za ovo kratko vreme,nisam skontao da mi nesto posebno pravi probleme (osim mozda nekih stvari koje rade u pozadini a za koje ni nznm da postoje) :) ali cu ga uzeti svakako. Ako je neko raspolozen,neka baci ss/listu app koje bi valjalo zagasiti.

Instagram, Facebook, viber, Snapchat, messenger

Sent from my HTC U Ultra using Tapatalk

Eee tooo,hvala :)

Instagram, Facebook, viber, Snapchat, messenger

Sent from my HTC U Ultra using Tapatalk

... sms, pozive, ekran... :d
Ti pogasi svaki program za komunikaciju. :zgran:

A sad ozbiljno, što viber, zar i on troši pojačano bateriju poput fb i messenger-a?

Poslednja izmena:
Viber moze, ali ugasiti notif kategoriju za one stikere, promocije jer smara nevidjeno :D

Eee tooo,hvala :)

Evo sta sam ja pogasio. S9+ je u pitanju
8cbba2937b1460cddf98d42849f8fb6c.jpg

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Facebook je battery killer jer ima svoj servis za live update koda, i to stalno vrti u pozadini.
Zato je moj savet da se koristi chrome...

Jel to samo redovan ili i za fb lite važi?

Kupio sam app pre sat vremena sa store-a i otišao na disable all bloatware i *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* gasi Music, Healt, Photo Editor, picture preview itd. Ostaje mi da gasim jedno po jedno jer je malo glup kada radi automatski sve to.

Naravno, nemoj automatski, nego po gornjem spisku/spiskovima jedan po jedan, ubaci ili izbaci po želji šta ti treba/ne treba :)

Nakon toga eksportuj podešavanja da možeš kasnije lako da sve pogasiš ako zatreba...

Sramota za Samsung da kupis flagship i moras da disable-ujes aplikacije da bi radio kako treba. Mislim godinama koristim Samsung iz navike ali nema smisla. Samo cekam dobar rom i istek garancije, da ga flesnem.

Sramota za Samsung da kupis flagship i moras da disable-ujes aplikacije da bi radio kako treba. Mislim godinama koristim Samsung iz navike ali nema smisla. Samo cekam dobar rom i istek garancije, da ga flesnem.

Ne moras nista od toga da radis, ako ga koristis dosta uvece ce svakako morati na punjac, jedino njihove reklame umeju da smaraju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja nista nisam disableovao, osim sto fb nisam instalirao.
Alergican sam na tu app.
I telefon radi odlicno.

Mislim da preterujete sa tim package dusablerom, jer nema realne potrebe za tim.
Nije ovo šaomi, pa da ima neki bloatware.

Ovo su sve samsung aplikacije, koje imaju smisla na galaxy uredjaju.
Gasite samsung health, pa ce da se zalite sto vam ne radi step counter itd...
Samo koristite uredjaj i uzivajte.

Baš tako. Ja sam isprobavao trajanje baterije i sa uključenim i isključenim servisima i razlika je zanemarljiva. O brzini uređaja neću da pišem, tu nikakve razlike nema.

Da li je bitno čiju verziju s9 kupujem? Ovaj moj s7 je proizveden u Koreji i namenjen za englesko tržište. Pokazao se kao dobar po forumima, a i ja sam prezadovoljan. Hvala unapred.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Bitno je, uzmi isto za koreju sa snapdragon procesorom i po mogućnosti dual sim ako ti je potrebno.

Bitno je, uzmi isto za koreju sa snapdragon procesorom i po mogućnosti dual sim ako ti je potrebno.

Ok. Hvala. Mogu u prodavnici da insistiram za zemlju proizvodnje, pošto piše na kutiji. A za procesor koji mi zapadne.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Ne pošto to ide po regionima. U evropu ne stiže taj model uopšte koji sam naveo ;)

Ja imam americku verziju i mogu da porvrdim da baterija traje duze od madjarskih telefona koje srecem po firmi.
Testiracu kameru, ali i tu verujem da snap verzija ima bolji image proccessing.

I jos jedna bitna stvar.
Snap verzija ima fm radio, tako da je to za mene recimo odlucujuca stvar kada bih opet birao.

Sto se tice fm radia,jeste bitna stvar ali bar sada ima milion aplikacija za to, koje ne trose mnogo podataka nadam se?

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Trositi megabajte za fm radio je isto kao i placati kablovsku koja prikazuje samo rts i pink.

Pored spotifaja i deezera, radio mi je bitan otprilike kao voda na Plutonu!

Opet kazem, ljudi imaju razlicite potrebe.
Ja volim radio, i ako biram izmedju dva uredjaja i u dilemi sam, to je jedna od stavki koja odnosi prevagu.
Ima ljudi koji vole da slusaju lokalne radio stanice koje nemaju streaming, etc...

Elem, fm moze biti samo plus, a ovde navodimo razlike i prednosti snap verzije u odnosu na exynos.

Čini mi se kao da se pisalo o tome ali da ne listam sad preterano, da li nekom posle aprilskog apdejta kamera dosta sporo ili nekad nikako ne fokusira?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno