Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[video=youtube;0cJFjLoiSOc] Ice ice baby[/video]

Добра је GOT 8/4, чак и боља од треће епизоде.

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Gomorra 4. sezona vrhunska. Kraj pogotovo.

Kraj ove sezone brutalan. Inace lik koji je pokusao da spoiluje, ili troluje ili je pomesao Immortalea i Maestralea. U svakom slucaju mislim da bi bio ogroman promasaj da vrate Ciru. Odmah bih prestao da gledam seriju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Četvrta GoT kao i prethodne tri epizode, sve su sa svrhom a nijedna savršena. Meni lično dovoljno, ko gleda seriju koju prati sa očekivanjima da bude savršena ili da bi joj nalazio zamerke neka izvoli. Šta će biti do kraja i hoće li uprskati stvar ostaje da se vidi..
Prve dve uvod, treća prvi klimaks a četvrta epilog treće i uvod u sledeći vrh tobogana...

Epizoda je ok. Pretpostavio sam da ce tako da bude.

Ja progledao kad pocela radnja po danu. Ce bude uskoro izreka nema te ko dan u GOT 😀 Inace dobra epizoda, bolja od trece.

Da mi je neko rekao da ću premotavati GoT ne bih mu poverovao...ali eto i to se dogodilo.

Tuga...

GOT
Ajd da se malo hvalim, postali predvidljivi cim sam pogodio:
Da ce Dzejmi da zaskoci viteskinju 😀
Skoro tacan momenat kada prvo koplje probada zmaja
Da ce Missandei da leti glava
Ode jos jedan zmaj da se ustedi na CGI 😀
Inace dobra epizoda, eto koliko znaci dijalog izmedju likova a ne efekti i mrak.

GoT 8x4 u principu ok epizoda ali...

Scena gde ubijaju zmaja trajala 5 sekundi... Ispade da 1 harpun boi moze da ih ucini beskorisnim... Ako zmaj bude imao bilo kakvu ulogu na pocetku u napadu na Kings Landing bice to smesno jer su totalno van pameti sa konzistentnoscu desavanja ove sezone

Scena gde ubijaju zmaja trajala 5 sekundi... Ispade da 1 harpun boi moze da ih ucini beskorisnim... Ako zmaj bude imao bilo kakvu ulogu na pocetku u napadu na Kings Landing bice to smesno jer su totalno van pameti sa konzistentnoscu desavanja ove sezone
pa secas se u ranijim sezonama kada su pravili taj harpum, da su sa njime ubijeni prethodni zmajevi

Btw moje neko predvidjanje je da ce Jon da se zrtvuje da spasi Deneris i ona ce da totalno poludi kao njen cale, i da ce Tirion na kraju da je ubije, kao sto je Dzejmi ludog kralja. I na tron seda Gendri posto vise "nije" bastatd.

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

I nije bio jedan harpun već više njih, odokativno se sećam da su bila bar dva u grudi a jedan mu je probio vrat

Got:
A nocni napad, u tisini, spali prvi red zmajokolja, pa drugi red kad vatrica utihne, pa ciljano treci, koliko god treba... 😉

pa secas se u ranijim sezonama kada su pravili taj harpum, da su sa njime ubijeni prethodni zmajevi

Btw moje neko predvidjanje je da ce Jon da se zrtvuje da spasi Deneris i ona ce da totalno poludi kao njen cale, i da ce Tirion na kraju da je ubije, kao sto je Dzejmi ludog kralja. I na tron seda Gendri posto vise "nije" bastatd.

Got:
Pa nije ti lose predvidjanje, samo sto nam "otkri" pre kraja... sad nam nece biti toliko zanimljivo gledati... 😀

O Sersi:

Ajde da napravimo anketu, odnosno predvidjanje, kako ce da skonca Sersi... 😉

Meni je ova 4. epizoda lepsa od 3.
Gledljivija je i naravno bolje se vidi radnja u njoj... :d

Poslednja izmena:
Zato sto je DP iz prosle epizode ili na bolovanju ili je posetio ocnog!

A da pitanje, koliko li je stena kad ova glupaca nije videla Jurona i na kojoj visi zmajevi inace lete.
I koliko je retardirana ova druga glupaca koja je mogla odmah da zavrsi rat tako sto je mogla da masakrira ovu saku jada od vojske ove prve glupace.
Dumb i Dumber i dalje ne znaju sta rade!!!

Ovo oslikava sve *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*stine dvojca Dumb i Dumber:59357216_2362780463963295_3189662036514570240_n.jpg

Poslednja izmena:
Sta si premotavao? Meni je bila ok.

Prvih 40tak minuta i više čisto gubljenje vremena,ništa se ne dešava samo priča,priča,priča...

besmisleno slavlje na početku,prazne priče tokom slavlja,scene sa Jamiem i Brienne,scene sa Degeneris i Jonom (tolika kolličina patetike nema ni u telenovelama), Tirion i Sansa bla bla bla,čak i ona bitka deluje poluamaterski odrađeno.

Jedina pozitivna stvar u ovoj epizodi je Hound.

Zanimljivo je to, prvo gledate seriju koja vam je smor, premotavate smor seriju da ustedite vreme a onda to isto vreme gubite ovde na komentare o toj seriji koja vam je smor i koju premotavate hmmm

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Za one koji se pitaju zasto su Dotraki krenuli u juris evo sta se desilo 😀

Zanimljivo je to, prvo gledate seriju koja vam je smor, premotavate smor seriju da ustedite vreme a onda to isto vreme gubite ovde na komentare o toj seriji koja vam je smor i koju premotavate hmmm

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Nije bila smor kad je počela sa emitovanjem i dok su pratili knjige koliko toliko.
Posle kad im je nestalo ideja iz knjiga i kad su počeli da se dodvoravaju fanovima i da poštuju njihove želje serija je otišla u krasni

Spoiler za GoT Malo bolja ep od prosle sve u svemu.
Napokon neki dijalog da se desi kao u stara dobra vremena ranijih sezona. Predvidjanja za naredne 2 epizode, Dany sve vise postaje luda, paranoise na bilo koji pomen da gubi presto i vlast, izgubila je Joru, Misandei, Jon je kulira, Tyrion ce je vrv "izdati" zbog Jaime-a ili slicno (da ga spase, posto vise nece biti u WF i nece biti pod zastitom Sanse, a krenuo je na jug), Varys isto vrv ce okrene dupe onome za koga misli da je pobednik, tako da prakticno nema vise na koga da se osloni i da zadrzi njeno ludilo kao Mad Kind sto je bio. Jaime ce se bori protiv Eurona i to sigurno tezak dvoboj gde ce jedan od njih biti smrtno ranjen, a drugi mrtav. Tipujem na Jaime da ce on biti jedva ziv i ubice Cercei ili ce zajedno umreti, ipak je prorocanstvo bilo da izgubi 3 deteta i da ce je brat ubiti, a i nekako je poeticno iapk su zapoceli sve *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* oni sa incestom i raznim svojim spletkama. Dany ce verovatno spaliti pola grada i ostali ce se zabrinuti za njeno psihicko dobro, neki ce stradati zbog toga jer cim joj neko stane na put (odmah ga dracarys), varys i tyrion ce biti u opasnosti sigurno. Jon ce je ubiti jer je shvatio sta je ona i da ne moze nista normalno biti sa njom i to sigurno na prevaru, bend the knee i onda noz u stomak. CleganeBowl ce se desiti i obojica ce umreti. Eto toliko za sada, ako se nesto od ovoga obistini, vraticu se na ovaj post :d

'es GoT, jel gleda neko Doom Patrol i vredi li gledati?

Razmisljam da li da cekam kraj S1 i dzbindzujem ili da krenem polako...

U principu nista novo nema dok ne krene Expanse a backlog cuvam kada uhvati susa... 🙂

Poslednja izmena:
Baš juče krenuo Doom Patrol. Nemam neki sud da dam ali svakako nastavljam da gledam. Čudna je baš. BTW serija ima R mature rejting.

Spoiler za GoT Malo bolja ep od prosle sve u svemu.
Napokon neki dijalog da se desi kao u stara dobra vremena ranijih sezona. Predvidjanja za naredne 2 epizode, Dany sve vise postaje luda, paranoise na bilo koji pomen da gubi presto i vlast, izgubila je Joru, Misandei, Jon je kulira, Tyrion ce je vrv "izdati" zbog Jaime-a ili slicno (da ga spase, posto vise nece biti u WF i nece biti pod zastitom Sanse, a krenuo je na jug), Varys isto vrv ce okrene dupe onome za koga misli da je pobednik, tako da prakticno nema vise na koga da se osloni i da zadrzi njeno ludilo kao Mad Kind sto je bio. Jaime ce se bori protiv Eurona i to sigurno tezak dvoboj gde ce jedan od njih biti smrtno ranjen, a drugi mrtav. Tipujem na Jaime da ce on biti jedva ziv i ubice Cercei ili ce zajedno umreti, ipak je prorocanstvo bilo da izgubi 3 deteta i da ce je brat ubiti, a i nekako je poeticno iapk su zapoceli sve *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* oni sa incestom i raznim svojim spletkama. Dany ce verovatno spaliti pola grada i ostali ce se zabrinuti za njeno psihicko dobro, neki ce stradati zbog toga jer cim joj neko stane na put (odmah ga dracarys), varys i tyrion ce biti u opasnosti sigurno. Jon ce je ubiti jer je shvatio sta je ona i da ne moze nista normalno biti sa njom i to sigurno na prevaru, bend the knee i onda noz u stomak. CleganeBowl ce se desiti i obojica ce umreti. Eto toliko za sada, ako se nesto od ovoga obistini, vraticu se na ovaj post :d

Pa postavi link odakle si to procitao, a ne ovako. :d Cini mi se da je to procurilo odavno, a i da ce se vecinski ispostaviti kao istinito. Kao u prethodnim epizodama.

Ako su tačni ovi procureli spoileri za kraj sezone neće biti krvi...biće "televisa presenta" kraj

Sama serija i jeste "televisa presenta" jos od sredine prve sezone. To joj je i najveci kvalitet.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno