Ali ovo je domaći zadatak [emoji5].
Pošto mi je ovaj telefon na pripejd kartici, svaki Pie rom mi skida po malo kredit iako su podaci isključeni.
Probao sam više Pie romova i na svim je isto.
Na Oreo romovim nema tih problema, ali mi posle nekog vremena puca Play store.
Krene da izbacuje Google Play store has stopped. Posle resetovanja malo radi pa opet krene da puca. Isto sam probao više rokova.
Da li zna neko kako ovo da rešim, jer zbog navedenog sam "osuđen" na Nougat romove?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Pošto mi je ovaj telefon na pripejd kartici, svaki Pie rom mi skida po malo kredit iako su podaci isključeni.
Krene da izbacuje Google Play store has stopped. Posle resetovanja malo radi pa opet krene da puca. Isto sam probao više rokova.
Da li zna neko kako ovo da rešim, jer zbog navedenog sam "osuđen" na Nougat romove?
Ista priča kod mene, djubre od roma
Je l' battery profileSlično je i sa Underground kernelom:
![]()
A o bateriji je suvišno govoriti:
![]()
Probaj sa isključenim 4G. Takođe možeš probati da zabraniš proveru nadogradnji ROM-a - recimo uz pimoć Titanium Backup-a zamrzneš Updater app. Moguče da postoji i neka app koja bi ti odradila posao, pogledaj po netu, na xda...Pošto mi je ovaj telefon na pripejd kartici, svaki Pie rom mi skida po malo kredit iako su podaci isključeni.
Je l' mora da je MIUI?Trenutno sam na xeu 9.1.3 i problem sa notifikacijama je ogroman. Pojave se samo kad udjem u neku aplikaciju. Recimo za TT se pojave kad udjem u aplikaciju..isto za FB i viber i ostalo. Samo sms radi kako treba. Recimo za MiFit mi radi samo poziv i alarm ako kad.
Stavio sam "No restrictions" za aplikacije koje mi trebaju medjutim nista.
Sta mi predlazete? Da stavim stock MIUI?
Vise mi nije bitna gCam, dolby i ostalo. Samo da radi normalno.
Ja sve odlazem da ga zamenim medjutim on kao da me tera na to. [emoji846]
Ne mora, samo sto mi trebutno ne kasne vec ih nema dok ne udjem u aplikaciju. Npr ti sad nesto napises u ovoj temi i ona mi izadje kao notifikacija tek kad udjem u temu (recimo posle dva dana) iako sam se pretplatio.Je l' mora da je MIUI?
Ako ne mora, predlažem da probaš LOS 14.1 ili 15.1.
Koristi li neko Masik 4.2 ili Masik P rom,i ako koristi zna li postoji oi neki fix za ovo.Pogledajte prilog 269370
I ja cu polako nazad na 3.8Koristio ja Masik P cca sat ipo i pobegao od njega glavom bez obzira. Ali zato Masik 3.8 fercera kao sat.
Mi se sviđa ova kamera [emoji847]. Deluje boljo, barem na fonu. Link ka full res: https://1drv.ms/u/s!Auh7gLqwGJDoi8NeI_NC6lbzfok4rwPo defaultu ne, ali uz malo podešavanja dobiju se prilično dobri rezultati [emoji2]
Pričam o modifikaciji kamere CameraRN4X_08.
Rusi sa 4PDA su se igrali sa lib fajlovima i promenili gamma vrednosti, tako da se dobija malo više detalja iz senki i realnije boje.
Za par minuta postavljam GDrive link za tu modovanu kameru.
Edit: Evo linka:
https://drive.google.com/file/d/1asW257Qgamg7TMhpWm0xYuc16C-gnlOc/view?usp=drivesdk
Od podešavanja koristim sledeće:
Main Camera - HDR+ denoise multiplier back: 100%
Main Camera - Tuning back camera - decekiram Tunning master switch.
Ima neka današnja verzija...Hvala. A za Syberia, jel bitno da je zadnja verzija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari