Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Koristi li neko ovaj Extreme kernel posto vidim u features nadzidzano svega,covjek bi pomislio da se radi o pixel 3 xl performansama :)

Ja čim vidim da je nešto OC bežim dalje od toga [emoji846]. Probaj NotKernel.
Ovaj testni Englezos (r19) radi odlično, FP je zaista brz. Čekamo UK sa promenama [emoji846].

Test englezos i RR za sada..sve to lepo radi..ocajan kvalitet zvuka..da napomenem

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Zna li neko sto moze biti,pa mi je u poslednje vrijeme WiFi signal na telefonu slab,nikakav. Na nekih 5-10 metara od rutera nekad je signal pun,nekad pola,nekad ga nema,dok je na drugom telefonu signal uvjek Ok.
Trenutno sam na Masik 3.8,ista stvar mi se desavala na xiaomi.eu romu

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Zna li neko sto moze biti,pa mi je u poslednje vrijeme WiFi signal na telefonu slab,nikakav. Na nekih 5-10 metara od rutera nekad je signal pun,nekad pola,nekad ga nema,dok je na drugom telefonu signal uvjek Ok.
Trenutno sam na Masik 3.8,ista stvar mi se desavala na xiaomi.eu romu

Ne možemo tačno znati, ali ja bih probao sa promenom firmware-a ili flešovanjem fastboot ROM-a.
Ja čim vidim da je nešto OC bežim dalje od toga [emoji846]. Probaj NotKernel.
Ovaj testni Englezos (r19) radi odlično, FP je zaista brz. Čekamo UK sa promenama [emoji846].
Stigao je i UG sa promenama :)

https://goo.gl/LGJZQw

Probao sam bas fino radi.Nervira me na ovom syberia romu kad je telefon na punjacu i stigne poruka na viber ekran se ne gasi nikako dok ga rucno na power dugme ne ugasim.
Sad simulirao i kod mene radi OK. Na punjaču, stigne poruka, upali ekran sa porukom i ugasi se. Led nastavi da blinka. Nova poruka nova aktivacija ekrana. Probao i sa WA. Ja ne koristim AD, ali lepo su odradili - crna pozadina i svedene informacije. Jako mi se dojmi Syberia, vrhunski ROM.

Hvala Žile za kernel [emoji4]. Objasni promene za zvuk - novi audio driver? Radi OK sa Diracom?

Al dremka Syberia... Memorija - kernel 512 mb virtuelne.
2451c18372655df49b78e6b64f774766.jpg
dd37febea2f7ce23c1dd397a7ba9529f.jpg
468cae368894590fb9d99c28ce3a948a.jpg

Poslednja izmena:
Poboljšanje audio drajvera na nivou kernela. Trebalo bi da radi sa dirac-om.

Flesnuh ga preko Orange Fox-a ali opet ista situacija. Koliko sam citao na ovom romu narod nema tih problema,mada sam ja i na proslom xiaomi.eu romu imao tih problema.

RR + Englezos test:
da7091842eb74f343d571a1ad0425c39.jpg

Prilozi

• Screenshot_20190426-011336_Settings~01.jpeg
    Screenshot_20190426-011336_Settings~01.jpeg
    39.8 KB · Pregleda: 70
Poslednja izmena:
A tako i radi sistem, skoro kao Nougat, sve je fluidno. :)

P.S. Isti su rezultati i sa novim UG krenelom.

Poslednja izmena:
Nikako ne mogu naći na RR opciju da zaključam Lock Screen duplim tapom [emoji850]
edit: nađoh, mora se uključiti dupli klik na status bar da bi se opcija aktivirala.

Poslednja izmena:
@r!sc!

Kakva je Syberia u odnosu na RR?:)

Slično je zaista. Nijanse u radu su u pitanju. Dva odlična ROM-a. RR mi se čini malkice fluidniji i na oko nekako lepši, verovatno navika na Lineage. Oba imaju dosta više opcija no nšto iole treba, ali šta da se radi. Probaću Aryanov LOS 16 da vidim kakvo je stanje sa tim ROM-om. Ono što mi se ne sviđa na oba je izbor dark UI-a. Previše je tamno, skoro crno okruženje. Na LOS vuče više na tamno-sivu, lakše za oko. Držim beli UI. Zvuk na spikeru je nešto bolji na Syberia ROM-u (na oba Dirac ON, Žiletov kernel). Izgleda da su sazreli svi Pie romovi za RN4, nema greške. Arrow, Cardinal, odlični su.

Poslednja izmena:
Jel ovaj dialer na RR menja boju prilikom poziva sa plave na zelenu?

Hvala za info, ipak ću da ostanem ma RR, ima sve što mi je potrebno:)

Za stock dialer nisam siguran, koristim Google Phone...

Edit: Sad sam probao stock dialer, sekund - dve na početku poziva je plav, nakon toga pređe u zelenu.

Poslednja izmena:
Uocio problem na RR..englezos test kernel..nekoliko puta se desava da telefon ne reaguje na fingerprint..ostalo sve lepo radi..prilicno dobar rom

Isto mi se desilo sa Englezos-om, ali sa Underground-om nema problema.

Postoji i bag sa recent apps, ne prikazuje sve aplikacije, nego vrati na prethodnu korišćenu. Restart rešava problem.

Ja koristim slim recents..i nemam problema sa aplikacijama..

Vrh Dno