Ko je na Syberia ROM-u neka proba Shinsoo EAS r3 kernel. Lepo radi.
https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3918021
Ne možemo tačno znati, ali ja bih probao sa promenom firmware-a ili flešovanjem fastboot ROM-a.Zna li neko sto moze biti,pa mi je u poslednje vrijeme WiFi signal na telefonu slab,nikakav. Na nekih 5-10 metara od rutera nekad je signal pun,nekad pola,nekad ga nema,dok je na drugom telefonu signal uvjek Ok.
Trenutno sam na Masik 3.8,ista stvar mi se desavala na xiaomi.eu romu
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Stigao je i UG sa promenamaJa čim vidim da je nešto OC bežim dalje od toga [emoji846]. Probaj NotKernel.
Ovaj testni Englezos (r19) radi odlično, FP je zaista brz. Čekamo UK sa promenama [emoji846].
Sad simulirao i kod mene radi OK. Na punjaču, stigne poruka, upali ekran sa porukom i ugasi se. Led nastavi da blinka. Nova poruka nova aktivacija ekrana. Probao i sa WA. Ja ne koristim AD, ali lepo su odradili - crna pozadina i svedene informacije. Jako mi se dojmi Syberia, vrhunski ROM.Probao sam bas fino radi.Nervira me na ovom syberia romu kad je telefon na punjacu i stigne poruka na viber ekran se ne gasi nikako dok ga rucno na power dugme ne ugasim.
Ajde sibni link odakle da skinem,nadjoh nesto na xda ali ne znam jeli to to [emoji5]@kambodza ...samo flesni zadnji firmware
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Poboljšanje audio drajvera na nivou kernela. Trebalo bi da radi sa dirac-om.
https://androidfilehost.com/?fid=1395089523397892013Ajde sibni link odakle da skinem,nadjoh nesto na xda ali ne znam jeli to to [emoji5]
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Edit: Sad sam probao stock dialer, sekund - dve na početku poziva je plav, nakon toga pređe u zelenu.
Ali ovo je domaći zadatak ☺.RR + Englezos test:
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari