Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bili su u bitci, a njihovu poziciju si mogao videti u sceni kada spremaju plan za borbu. Konkretno, nalazili su se sa leve bočne strane.

Naravno da će opet uskočiti ,taman da izjednače snage .

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Scene nadiranja mrtvih imaju smisla jer ih ima i previše i još su brainless, znači nemaju straha, nemaju razuma već samo idu napred onako kako im vođa kaže dok mada ruši sve pred sobom (svaka sličnost sa Srbijom je slučajna) ali tu nestaje logika po pitanju toga kako su na kraju Džejmi, Briena i još par njih preživeli tu najezdu priterani uza zid...
Jasan je meni koncept WW i zombija u opšte, samim tim i nadiranje, nije mi to problem, već upravo ovo drugo što smo i ti i ja napisali, kako onda ovi preživeše.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

To je to, nikad ne mozes svakog nerd-a zadovoljiti..

"A sta je sa onim sto je stajao levo od Kal Drogoa u drugoj sezoni, on je trebalo da se pojavi sad po 238-oj stranici u 8-oj knjizi!"

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

I ja sam veliki fan GoTa, ali moras se sloziti da su im sve bitne epizode kao i ova bile dosta bolje, pa svaka velika bitka je bila bolja od ove, a od ove se ocekivalo najvise. Nije samo ovaj forum, pogledaj kako ce im ocene nanimdb za ovu epizodu pasti, a na drugim o kojjma pricam je zakucano na 9.9 ili 9.8

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk
Ma jeste... sve to stoji,ali reci mi molim te, da li za bilo koju seriju koju si odgledao, na kraju nisi reko ma mogli je ovo malo bolje, ili zašto nije ovako urađeno ili onako.
Generalno uvek može bolje, ali mislim....tako je vreme će pokazati na kraju krajeva kao i za sve ostalo.
Pozz

Sent from my Huawei Y7 prime

Odgledah ponovo epizodu.

Na mene je najjaci utisak ostavio prvih 10-ak minuta iscekivanja kada ce da krene bitka. Da li je mogla bitka sa mrtvima da traje dve epizode ne znam. Slazem se da ostaje zal sto aktivnije nisu ucestvovali WW. Kao i to kako su preziveli najezdu mrtvih Dzejms i drustvo uz zid. Sto se tice tame pa hteli su da docaraju nocnu bitku. I dalje je bitka kopiladi nenadmasno uradjena.Epizoda je sasvim ok i korektna ali verovatno zbog prevelikog ocekivanja doslo je do blagog razocaranja.
I jos nesto ostaje pitanje ko ce da se bori protiv Sersei kada su Dotraci unisteni a Neokaljani desetkovani da ne kazem isto kao i Dotraci.

Ali sve u svemu epizoda je dobra.

Poslednja izmena:
Ma ok je epizoda. Ali
skoro 10 godina ja zamisljam kako ce izgledati ta bitka sa setacima sa kojima su svaku sezonu kao cliffhanger zavrsavali i u fazonu sam ma nema sanse da ih pobede mora to stvarno nesto epic da bude itd...zamisljam tu bitku izmedju zmajeva, jednog zombi zmaja, zombi dzina, preko night kinga i ona dva njegova pajtosa do *******ih dotraka i neokaljenih, nindza arje... Eto koje su likove sve oni imali a sta smo dobili.
U fazonu sam sve vreme kako se sibaju zmajevi pa jedan padne dole pa priskoci zombi dzin da ga nabada u vugla dok zmaj skiči, ok karikiram ali stvarno smo imali podlogu za neke epic scene.
Battle of the Bastards je keva za ovu bitku.
Brat NK nije stigao ni mac da izvuce.
Kad su onda u onoj sezoni prikazali zombi dzina zamisljam "kako ce ovog da srede majko mila" , uzela ova ubola ga u oko pade dzin nista od njega. Vise su se mucili sa normalnim dzinovima. Dobro, ovaj je bar imao motku.
Neko gore rece kako setaci nisu toliko bitni bili u seriji, a hajpovali ih na kraju svake sezone, Winter is coming, svima se gace tresu.
Sta znam, ko sto neko rece nisu trebali toliko da hajpuju onda ovu bitku, ni šetace, a pogotovo ekipa glumaca i svi iz ekipe koji su pricali kolika ce bitka da bude.
Naravno gledacu i zadnje 3 epizode ali umesto da me ovom epizodom naloze jos vise samo su me ohladili i smanjili mi ocekivanja.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Upravo, imaš velika očekivanja i očekuješ nešto epsko a dobiješ proizvod koji nipošto nije loš ali jednostavno nema u sebi ni E od epskog. Toliko materijala, toliko hajpa, toliko mogućnosti i na kraju tresla se gora...

2 godine im je trebalo da snime ovakvu krš epizodu....da nema još 3 epizode do kraja digao bih ruke od GoT-a

Ali kada sam jeo ono što se ne jede svih ovih godina onda ću završiti obrok do kraja.

Hvala HBO-u i Martinu na ovom maestralnom zaje*u.

GOT
Meni smeta lose postavljena taktika odbrane a imaju 100+ ratnog iskustva (ako uzmemo sve borce koji se pojavljuju)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ispade na kraju da najveca m*da ima Lyanna Mormont. Veca i od Psa.

Poslednja izmena:
Jedino gore što je mogli da se desi u ovoj epizodi je da
Degeneris ubije Night Kinga

Jes vala.
I jel smeta jos nekome sto
niko od vecih imena nije riknuo?
U seriji koja nas je od početka navikla da bilo ko u bilo kom trenutku moze da pogine i zbog manjih stvari, jbni dzejmi bez ruke prezivi fajt prsa u prsa sa zombijima. Ocekivao sam da ce iz ovako velike bitke bar par vecih imena da ode kao pokojan, neku dobru smrt da osetim ono od pre od Got-a... Kao da ne smeju nikog jaceg vise da diraju, dal zbog fanova, to mi ne lici na GoT...
Msm koga realno boli uvo za dzoru i onu klinku pojavila se par puta na par sekundi...

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Kako nije? Night King, jedno od najvecih imena. 🙂

Bas ga prerano ubise. Jos se nadam da prica oko Belih hodaca i Trookog gavrana nije skroz zavrsena.
Makar objasnjenja koja su nama gledaocima ostala uskracena u ovom trenutku (zavrsetkom trece epizode)...

Poslednja izmena:
Kako ne? Night King, jedno od najvecih imena. 🙂

Bas ga prerano ubise. Jos se nadam da prica oko Belih hodaca i Trookog gavrana nije skroz zavrsena.
Makar objasnjenja koja su nama gledaocima ostala uskracena (u ovom trenutku zavrsetkom trece epizode)...
Uzeo si mi reči iz usta, kuka se kako niko bitan nije skiknuo, a ono ode Night King bez ispaljenog metka. Baš Martinovski 🙂

Što se tiče Arje, buraz sa kojim sam gledao prolomentarisao je desetak minuta pre te scene da će upravo Arja biti ta koja će se prišunjati i ubiti Night King-a. Jer je ona na pola sata kompletno nestala sa ekrana i nije bila zauzeta u borbi, a pri tome poseduje skill set da se prišunja neopaženo.

Pa i bilo je logicno s'obzirom na
Razgovor nje sa Milisandrom.

Inace izasao Preview za 4. epizodu. A po komentarima bar ovim novijim izgleda da su ljudi razocarani posle ove epizode.

Poslednja izmena:
Veliko razocarenje, nema svrhe dalje pisati.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

И ако сам јутрос погледао епизоду на HBO GO, вечерас сам скинуо са торента неку верзију која је била 20 мин дужа. У тих 20 мин режисер је објашњавао шта, како и зашто је ова епизода текла како је текла.

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Ne razumem d aneko ocekuje neku realnu epsku bitku i pocetak ove sezone zadovoljava neke standarde koje je postavila u prethodnim sezonama..Isto kao sto su neki pricali za Dunkirk da ih je bitka razocarala jer su ocekivali d aiskopiraju realnu bitku sa stotinama hiljada ucesnika..Vise je u pitanju hajp gde ocekujete da je serija nesto najbolje ikada sto nije i daleko je od toga ..Samo jedna dobra kvalitetna serija u svom zanru verovatno najbolja ikada..Jasno da je ova sezona gde se sve finisira i daleko je od proslih sezona naravno..Gledam GoT od prve epizode i ne hvata me hajp kao forumase ovde meni je sve sasvim ocekivano i ok..

Vise je u pitanju hajp gde ocekujete da je serija nesto najbolje ikada sto nije i daleko je od toga ..

Izvini, a koja je to serija nešto najbolje ikada? Odnosno ko i po kojim kriterijumima može da odredi koja serija je najbolja ikada? Ili još bolje, koju seriju bi ti definisao kao najbolju ikada kada kažeš da je ova daleko od toga?

GOT
Meni smeta lose postavljena taktika odbrane a imaju 100+ ratnog iskustva (ako uzmemo sve borce koji se pojavljuju)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upravo...

Postave katapulte ispred celokupne odbrane?!? Aman... :smash:

Ajd sad ko ume da objasni cemu ona jeziva scena iz prosle sezone kada pocinje da pada sneg u King's Landingu? Zar to nije bila najava da dolazi zima i da opasnost od tudjina? Ma neee Arja Stark od metar sezdeset i 50 kg ubija 8000 godina starog NK tako da ta scena vise nema smisla.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Au dal sve ovo citate pet puta sam morao da scrolujem da dodjem do poslednjeg posta a bio sam pre 4 sata na temi.

Ja necu opsirno, odlicna epizoda.

Mene jedino nervira ovde, kao i u mnoštvu fimova i serija sa masovnim bitkama - kada ubiješ glavonju, naprasno se za par minuta raspada celokupni sistem napada

Možda su ovo već prve vidljive posledice toga što je AT&T kupio Time Warner (time i HBO)... pošto po izjavama koje su davane nakon toga svima je jasno da će novo rukovodstvo da upropasti HBO...

Epizoda odlicna
Serija i prva knjiga se zovu Igra prestola, setaci su nisu nikad bili glavna radnja, vec su tu kao neka vecna pretnja svima, verovatno ce opet i biti, jer ce neko drugi postati Kralj, dakle glavna radnja-borba oko prestola Vesterosa,

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Čovek objasnio u jednoj rečenici celu poentu. A izgleda da je većina gledalaca totalno promašila. Navukli se ljudi na fantaziju a ono cvrc.

Možda su ovo već prve vidljive posledice toga što je AT&T kupio Time Warner (time i HBO)... pošto po izjavama koje su davane nakon toga svima je jasno da će novo rukovodstvo da upropasti HBO...

trebalo im je skoro 3 god. da "srozaju" HBO i sad se bas primeti 😀

Pogledao sam 3.5 sezone GoT. Sve je bolja, bar sto se mene tice. Moje je misljenje da ne treba citati ili gledati trejlere, pa od hajpa bude razocaravajuce.
Jednostavno gledas svaku epizodu, bez razgledanja interneta i citanja vesti oko serije. Mnogo lepse izgleda.

^+1
Čak i pamflet od stotinjak strana je neuporedivo bolji od filma/serije. Dosta puta mi se desilo da gledam nešto radjeno prema delu malog obima i da se začudim koliko toga nisu obradili.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno