Treba mi pomoc, dobio sam resenje i treba da platim unazad nekoliko meseci, e sad, imam pitanje, kako uplatiti novac na racun, posto nemam odredjenu sumu a imam rok 15 dana? Prvo su mi rekli u banci da treba da se odradi ugovor o pozajmici ali bi to bilo besmisleno, obzirom da je preduzetnik fizicko lice i ispalo bi da ja kao fizicko lice uplacujem samom sebi (fizickom licu), pa bih imao problema posle sa poreskom, dok banku boli uvo, samo da oni odrade svoj deo posla... Jel mogu da uplatim kao kapital, pod 190 sifrom?
ne bi verovao, ali jedino normalno je da uplatis kao pozajmicu samom sebi, i ja sam bio zbunjen, takodje pises i resenje o pozajmici i rok za vracanje dajes samom sebi ... ludilo !!!!
Takodje .... to za rok od 15 dana, ja bih ignorisao
preti, ja se smejem, reko: gospodjo jer postoji nacin da ja to ne platim?
kaze: ne mora da se plati...
ja onda: pa ok sta me smarate onda kad cu svakako morati da platim....
kaze ona: da ali vam ide kamata, to trebate na vreme da izmirite,
ja: ok kolika je kamata,
ona: oko 3000 din za sad,
ja: ok super jel mogu ondsa da ne platim jos godinu dana pa da platim sve sa kamatom posto je toliko smesna
ona: gospodine vi se salite ali je ovo ozbiljno ....
ja: ok gospodjo naravno da cu platiti nije kao da mogu da izbegnem kao neki pojedinci u drzavi
Tako da ta kamata i ti rokovi ... LOL smesni su, realno skoro uvek kasnim, mrzi me da popunjavam virmane.
Ako si ok sa poreskom, tj zoves ih i lepo pobjasnis, mislim da ce ti reci da iskuliras dok ne dobijes neke pare... ja sa mojima imam lepo iskustvo iako sam bio naostren da ih napusavam za gluposti koje izjavljuju.
1. Ugasio sam prvu firmu gde sam imao karticu povezanu na PayPal, jedan klijent se zeznuo i nakon gasenja firme uplatio novac na taj paypal koji je bio povezan sa firmom koja je sad ugasena. Racun u banci na koji sam svlacio je i dalje aktivan, pretpostavljam da ne mogu da povucem novac sad kad je firma zvanicno ugasena?
2. Hocu da povezem Intezinu karticu druge firme, vec sam pisao ovde muke sa njima i da ne znaju koji mi racun treba da bih mogao da spojim tu biznis karticu ( bilo devzina ili dinarska ) na paypal. Zna li neko sta tacno da im trazim, jer sam vec izgubio par dana sa njima prosle godine kad sam hteo isto da uradim? Znaci treba mi neko ko ima biznis karticu iz Inteze uspesno povezanu na paypal.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
zar ne mozes sa tog paypal-a da prebacis na drugi tj svoj privatni i onda podignes ? ili potrosi ih sa paypal-a
Poslednja izmena: