Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Tu se i vidi koliko zauzima.
419c7393a42b95586c467bcc42ba3a7d.jpg
U pravu si. Skroz sam se pogubio.
Video sam da zauzima samo 2,29gb tako da to neću dirati.

ES file explorer Ima odličnu opciju "SD Card Analyst" preko koje sam našao koji folder mi zauzima najviše prostora (nešto preko 9gb), pa ću njega prebaciti na kompjuter i tako osloboditi prostor.

Eto, možda nekome zatreba ista stvar :)

Koji audio plejer preporučujete? Imam AIMP, ali me nervira to što moram da kliknem posebno dugme za izlaženje i gašenje aplikacije, swype je samo pošalje u pozadinu.
Stellio Player

Po meni najjači muzički plejer u Play prodavnici. I vizuelno i funkcionalno. [emoji91][emoji91][emoji91]

https://play.google.com/store/apps/details?id=io.stellio.player

*Čini mi se da i ovaj plejer slično barata sa pozadinom. Probaj pa vidi da li ti odgovara.

Poslednja izmena:
Jel zna neko kako da podesim Folder Sync da:

1. Neki folder bekapuje na cloud.ru (bez obzira da li sam na WiFi-u ili mobilnom internetu)
2. Više foldera direktno na moj kompjuter (kada sam nakačen na svoj WiFi).

Nemanja, pod accounts moraš da napraviš jedan nalog za Cloud.ru (ja ga ne vidim u ponuđenim, ali možda može kao Yandex ili direktno na FTP), a drugi nalog za pristup svom kompjuteru.
Na kompjuteru trebaš da napraviš šerovan folder kome će neki korisnik moći da pristupa (recimo ti), pa da korisničko ime i šifru tog korisnika, kao i adresu do foldera uneseš u FolderSync (putanja do foldera ti može biti ili IP, ako ti je kompjuteru dodeljen statički IP na mreži ili ime kompjutera smb://kompjuter/sharedfolder) i 5o kao SMB protokol.

Ovo da li se sinkuje samo preko Wi-Fi ili i preko mobilne mreže je lako, videćeš to u podešavanju Folderpaira (gde zadaješ koji folder se kopira gde, pod kojim uslovima i koristeći koji Account).

Koji audio plejer preporučujete? Imam AIMP, ali me nervira to što moram da kliknem posebno dugme za izlaženje i gašenje aplikacije, swype je samo pošalje u pozadinu.
https://play.google.com/store/apps/details?id=in.krosbits.musicolet

Koristim ga baš dugo. Ima dosta opcija. Sviđa mi se što u widget-u mogu da skrolujem pesme. Toga nije bilo od stock player-a na starim Samsung telefonima.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Na kraju uzeh GMMP. Svi koje ste mi preporučili su dobri, ali nijedan nema grupisanje po album artist, a to mi je jako bitno. Ima i lockscreen plejer, last.fm scrobbler, gašenje aplikacije na back dugme... Čini mi se da je najbolji za ono što mi treba.

Poslednja izmena:
Poweramp ima.
Screenshot_2019-04-12-14-16-24-169_com.maxmpz.audioplayer.jpeg

Poslednja izmena:
E kul za temu, pročešljaću i probaću Onkyo. Meni album artist treba zato što slušam mnogo trensa, a tu ima jako puno ovakvih stvari:

gRPZrLc.png

Dakle, u pitanju je album jednog izvođača, ali više traka je urađeno u saradnji sa nekim. Audio plejeri koji nemaju album artist tag takve trake onda posmatraju kao da su ih sve uradili različiti izvođači, a ovi koji imaju album artist lepo prikazuju samo izvođača o čijem albumu se radi na prvoj strani.

Poslednja izmena:
@Sgt.Major

Znam sta je, probaj Onkyo :)
Probao sam mnogo plejera ali sam se zadrzao na fabrickom sony (ex walkman), navika valjda a i retko koristim detaljna EQ podesavanja, za to je Onkyo odlican mada sam UI i ergonomija nisu bas idealni za prosecnog korisnika koji je navikao na material dizajn i instant bass/trebe boostere i ostale efekte.

Poslednja izmena:
Ima li gde provereno da se skine starija verzija ES FIle Explorer-a?
Nesto iz 2017. or earlier. Ove novije rade bas gore i gore.

ApkMirror downloads mi prijavljuju da su corrupted

Svaki normalan plejer ima artist ali album artist tag je retkost (mada sam odavno probao vecinu poznatih plejera, mozda su neki dobili tu opciju u medjuvremenu).

Opsta tema o Android plejerima: https://forum.benchmark.rs/showthread.php?415732-Aplikacije-za-reprodukciju-YouTube-sadrzaja-audio-i-video-plejeri

Probaj Onkyo HF Player, odlican je ali i potcenjen jer ocigledno nije po ukusu prosecnog androidasa. Unlocker nije bas jeftin ali vecini nece ni trebati. Postoji i free Maiden verzija.

Skinuo sam onkyo hf player i unlocker, imam usb type-c xiaomi slusalice, kad pustim pesmu, glasno je jako, volume +/- ne reaguje. Imam pixel Expirience CAF ROM, da li to moze biti problem?

Nikako ne uspevam da preko FB naloga udjem u Instagram. Znaci nov sam korisnik i kad kliknem "Continue as XX" on izbaci polja username i password.
Ovo prvo je popunjeno mojom email adresom a ovo drugo stoji prazno. Kad ukucam moju sifru sa FB nece da prihvati, a ja drugu sifru nemam. Sta raditi?

Dozvolis Instagram-u pristup Fb?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koliko ja razumem, ti hoces da se logujes sa fb nalogom a nemas IG nalog pa onda izaberi da nemas i da hoces da kreiras novi . Tamo u onom koraku gde te pita sta da radis.

Nemam IG ali mi to deluje kao pravi korak.

A sto onda da idem preko FB? Koja je svrha fb naloga onda i to? Mislim bezveze je onda.
Koliko znam na drugim aplikacijama/sajtovima kad kliknem log in with fb onda mi sam napravi nalog.
Aj sacekacu nekog ko ima i jedno i drugo pa da vidim kakva je situacija.

Jesi dao iG aplikaciji sve permisije? Trebalo bi da te pita da li zelis da das ig pristup pa onda nabraja čemu sve na fejsbuku.

To me nije ni pitao. Jedino ako treba u dam u podesavanju telefona?

Mislim mogu ja da uradim onako kako si rekao, da kliknem na 'new user' samo me muci zasto mora tako kad su to jedna te ista firma...tj fejsbuk je kupio insta.

Poslednja izmena:
Pa trebao bi tamo u apps pa instagram da cekiras sve permisije koje traži za aplikaciju. Ne znam zašto inace ne bi hteo kad su,kao sto ti reče,ista firma.

Da li i Vas zeza fb i fb lite?
Naime lite ne otvara stranice u browseru
Fb ne otvara glavni setings u app kaze nema wifi....

Sent from my Redmi 6 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno