Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nek slika bar ikonicu da vidim koja je na drugim mestima [emoji6][emoji106]

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Pa rečeno ti je dovoljno, ili skidaj sa XDA po imenu app koju ljudi spomenuše ili sa NewPipe ili Videoder sajta njihove dve app :)

Videoder.
Koju aplikaciju preporucujete za skidanje pesama sa jutjuba ?
Peggo mi nesto ne radi

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Od danas mi imam ovaj problem sa yt vanced. Reinstalitao sam,ubacio novu verziju ali isto je.
225cb1a371f7dc67f8c65a91ce2c7c62.jpg

Kod mene sve ok...
57a364cf3ee212e3acc8a791eaba03c2.jpg

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Reinstalirao sam i micro g ali je isto. Promenio sam danas password na google nalogu, normalan yt radi ok, vanced nece.

Isto i kod mene tako bilo nakon promene lozinke. Nakon reinstalacije micro G proradilo.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Imam FB nalog i pomocu njega bih otvorio IG nalog samo da bih pratio odredjenu stranicu. Znaci ne bih nista objavljivao.

-Interesuje me da li bi bilo objavljeno na FB da sam otvorio nalog na IG, tj da li bi moji prijatelji videli da sam otvorio profil?
-Da li bi povukao sve moje slike sa FB i popunio album na IG?

Ne bi videli ako ne dozvolis, slike ti nece kaciti na instagram sam

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Jedno pitanje u vezi Sporta Tracker aplikacije.
Naime, posle dužeg vremena sam počeo opet da trcim.
Ranije sam koristio dotičnu aplikaciju i odgovarala mi je. Međutim sada imam problem što mi pogrešno meri distancu.. Npr. trčim 5km, a ona registruje 0.48 km, a vreme realno prikaze.
Pored ove sam instalirao Google fit i Mi fit aplikaciju, radi kontrole. Ove dve daju indeticne u ispravne rezultate, ali Sports Tracker ne. Dva puta sam je brisao i ponovo instalirao i ista stvar.
Radi se o telefonu Pocoohone.
Ima li neko ideju u cemu je problem?

Evo na slici primer. Trčao sam oko 4 km.
cb6bccec3f8662f5870c85bc84a59f51.jpg

Gesendet von meinem POCOPHONE F1 mit Tapatalk

A kakvu trasu na karti iscrta app?
Kao da ti nema pristupa GPS-u.
Ja je pokrenuo večeras, uredno mi je izmerila pređeni put.

Jedno pitanje u vezi Sporta Tracker aplikacije.
Naime, posle dužeg vremena sam počeo opet da trcim.
Ranije sam koristio dotičnu aplikaciju i odgovarala mi je. Međutim sada imam problem što mi pogrešno meri distancu.. Npr. trčim 5km, a ona registruje 0.48 km, a vreme realno prikaze.
Pored ove sam instalirao Google fit i Mi fit aplikaciju, radi kontrole. Ove dve daju indeticne u ispravne rezultate, ali Sports Tracker ne. Dva puta sam je brisao i ponovo instalirao i ista stvar.
Radi se o telefonu Pocoohone.
Ima li neko ideju u cemu je problem?

Evo na slici primer. Trčao sam oko 4 km.
cb6bccec3f8662f5870c85bc84a59f51.jpg

vidi da sistem ne ubija aplikaciju, ili da joj ne da da radi u pozadini?!

Ubija provereno MIUI, moraš da isključiš battery optimization za tu aplikaciju.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Jel koristite neku alternative za fb ili neku stariju verziju aplikacije? Totalno je poludeo u poslednje vreme. Ne mogu da pratim objave u pojedinim grupama jer vidim samo objave prijatelja. Preko chrome vidim normalno.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Caos,
Molim Vas predlog za Alarm Clock da je dobar . Da ima vise odlaganja, a ne samo jedano. Hvala

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Neki Dialer u kome se mogu podesiti tema/boja, po mogucstvu radjen po Material Design-u, jel postoji tako nesto?

Edit:

Da odgovorim sam sebi, postoji, zove se Simple Dialer, fenomenalna aplikacija.

Poslednja izmena:
Da vas vidimo sad drugari..ajde pomagajte,sve istrazih i nista..treba mi aplikacija za gol9ve ali da ima live notifajer...razumete...da samo hronolski izlaze golovi...to nema ni licvescore za android( ima na kompu),nema ni sofascore,ni flasscore..jel ima ihedna za android..

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Zar nema to Sofa?
14be1528d67ef403a852e675624fdc4d.jpg

Nema, live notifier, to mi treba a ne da obelezim meceve za koje gol da zvoni.nego hronolski da izlaze golovi, ima na web verziji live score ali mi treba na bilo kojoj android aplikaciji ako iko zna
e91f562e48aa7ee9c3d0019ae186630a.jpg

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

U vezi mog problema sa Sports Tracker-om.
Upravo se vratio sa trcanja.

Isključio sam Battery optimization i sada radi normalno.

Hvala na sugestiji svima.

Gde se na telefonu nalaze pesme koje Deezer čuva?

Hoću da ih prebacim na karticu ili da ih izbrišem, jer mislim da mi je to napunio memoriju. Da li bi se same izbrisale ako bih isključio offline slušanje?

Dakle ne treba mi muzika ni konvertovanje, nego prebacivanje tih kodiranih fajlova na memorijsku karticu ili njihovo brisanje, ali da ostane lista u samoj aplikaciji.

Probao sam Storage/SD Card Deezer is stored on > Android > Data > deezer.android.app > Files > Data > Synchro > Track koje Google izbacuje ali je cro taj deezer.android.app folder prazan. Telefon je rutovan.

Treba mi preporuka za dobru aplikaciju koja meri korake, neka health.
Hocu da pojacam kretanje/setnju

Sent from my moto g(7) plus using Tapatalk

Google fit ti je dovoljna.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gde se na telefonu nalaze pesme koje Deezer čuva?

Hoću da ih prebacim na karticu ili da ih izbrišem, jer mislim da mi je to napunio memoriju. Da li bi se same izbrisale ako bih isključio offline slušanje?

Dakle ne treba mi muzika ni konvertovanje, nego prebacivanje tih kodiranih fajlova na memorijsku karticu ili njihovo brisanje, ali da ostane lista u samoj aplikaciji.

Probao sam Storage/SD Card Deezer is stored on > Android > Data > deezer.android.app > Files > Data > Synchro > Track koje Google izbacuje ali je cro taj deezer.android.app folder prazan. Telefon je rutovan.
Uđi u App setting u Deezer aplikaciji i tu obriši data.

Koji audio plejer preporučujete? Imam AIMP, ali me nervira to što moram da kliknem posebno dugme za izlaženje i gašenje aplikacije, swype je samo pošalje u pozadinu.

Nazad
Vrh Dno