Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Flossy je lepo objasnio to za foliju [emoji23][emoji6]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Sada sam baš poredio za provajdere kod koga je najisplativije da se uzme (S10 128) i opet je mučeni Telekom najpovoljniji. Sa sve nekom normalnom tarifom ispadne oko 140k, što je opet za oko 30k skuplje nego preko oglasa + tarifa s popustom.

Pa eto ako se neko razmišlja da zna

Vip je za 100e jeftiniji od mts-a. In-tarifa + telefon za keš 128k sve komplet posle 24m.

In tarifa je jedna od najboljih. No dobro. I u neo 5 je vip jeftiniji za 100 dinara mesečno od omorike 2.

In tarifa je jedna od najboljih. No dobro. I u neo 5 je vip jeftiniji za 100 dinara mesečno od omorike 2.
Nije 100 već 300 dinara jeftiniji, ali u principu je manja tarifa. Sa dodacima je ista cena, ali i dalje slabija tarifa (nema YT i ovaj tvič). U principu isti k...

Mi ne gledamo iste cene onda, 6000 dinara vs 5866 dinara.

6.017 Vip Neo 5 (tu je uračunat dodatak društvene mreže i instagram)

6.000 Mts Omorika 2

Ovo je konačna računica.

Poslednja izmena:
Ako ste već u mts, tražite im posebne pogodnosti, meni su dali 3 pretplate za 0din uz s10.

Pogledajte temu o mts akcijama...

Jedna zanimljivost, off topic [emoji23] sad sam gledao recenziju s10/10 plus na gsm areni. I video da oni zapravo snimaju u Bugarskoj, u Sofiji. Sedište im je u Sofiji [emoji3]

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

A ti misliš da njih na forumu već dugo zovu bugararena zato što su u americi? [emoji6]

Na tom testu su imali Exynos varijantu, posto su ga radili u Bugarskoj? Znam od pre da su Bugari, ali pomislih mozda imaju ekspozituru u USA posto su i tamo poznati...

Da li neko ima resenje za nevidjeno glup provlem, na dva s10+ viber nece da prikaze poziv kad je zakljucan ekran.kad je obican gsm poziv normalno radi ali eto za viber mora da se ili touch to wake ili da se otkljuca da bi mogao da se javis

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Jedna zanimljivost, off topic [emoji23] sad sam gledao recenziju s10/10 plus na gsm areni. I video da oni zapravo snimaju u Bugarskoj, u Sofiji. Sedište im je u Sofiji [emoji3]

Sent from my EML-L29 using Tapatalk
Vili (onaj sa dugom kosom) je amer koji se preselio u Bugarsku, koliko sam skapirao. A GSM Arena i jeste bugarska. :d

Bolje zvuce one AKG, sa zicom (drugi demo snimci ali sa istim pesmama)

Kakva je varijanta slanja telefona iz Amerike, imam rodjaka tamo i on bi mi poslao 10e ali ni on ni ja ne znamo nista o tome.Pre svega mislim, da ne ispadne skuplja dara nego mera, ako me razumete.

Sa Alija, bijela "genuine" Samsung futrola. Odlično mu stoji i dobar kvalitet. 4eur :)
6488b2322e5e1c746d48f2d6d7b88246.jpg
044e5fd679af510e433326dbeb1b1326.jpg

Imate ove odlične prizma boje na leđima, i onda stavite u kejs od 500din.

Ovakav telefon ili bez kejsa, ili samo sa providnim kejsom...

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Ne volim providne futrole. Uvijek uzimam silikonske, ljepše su za ruku.

Sa Alija, bijela "genuine" Samsung futrola. Odlično mu stoji i dobar kvalitet. 4eur :)
6488b2322e5e1c746d48f2d6d7b88246.jpg
044e5fd679af510e433326dbeb1b1326.jpg

Bravo, to je najbolja stvar, aftermarket koji je istog kvaliteta (5-10% razlike ) o odnusu na original ako ne i isti po 10x manjoj ceni! Ja imam 5komada svih boja za Xs i kostale su 12-13$ sve ukupno!

Imate ove odlične prizma boje na leđima, i onda stavite u kejs od 500din.

Ovakav telefon ili bez kejsa, ili samo sa providnim kejsom...

To sto je kejs 500 dinara je irelevantno, ima kejsova za 6-7$ koji nisu nista losiji od originalnih koji kostaju i 5 puta vise.

Po meni od kejsova samsung original, spigen ili nillkin. Zasad imam samsung clear view i spigen slim armor i vrh su obe. Sve zavisi kakav protection hoćete.

Nazad
Vrh Dno