Uzasno su krkhi, tripuju neke premijum materijale ovo ono, u stvari obicno staklo nazad i napred, svaki pad sa 1m je potencijalno kraj, necu da razmišljam, nilkin defender i cao brate, foliju ne trpim ali ovo je must have.
Uopste nije poenta u parama ali da ga razbijem pa da dajem 200e na zamenu ekrana, ledja, ne pada mi na pamet, tu je da meni služi a ne ja njemu a sa dobrom maskom svima dobro.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Koliko puta mi je do sada S8 odleteo na parket ili plocice, imao bih ga u delovima odavno da uvek nije imao staklo i futrolu (prvo defender, posle Nillin nature).Merak nema cenu. Ja moj S8+ nosim već dve godine bez zaštite i nema tačkice na njemu. Kad ga slomom kupiću S10 ili 11 [emoji3] i to je to... hoću da uživam u telefonu dok ga imam a ne da ga štedim da bi ga bolje prodao. Ako sam imao 620€ za S8+ pre 2 godine imaću i za S10 za par meseci kad mu padne cena.
Ljidi na selu kupe televozor i odmah stave daljinski u foliju , pa i neko miljence preko TV-a [emoji108]
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Ako ko zeli apdejt za fp senzor, preko adb se dobije apdejt za 2 sekunde. Samo se ukuca taj kod, meni odmah doslo
Edit: Razlika nebo i zemlja, samo tapnem i otkljucano. Jos da ubace taj nocni mod i top.
![]()
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Samsung is redesigning the camera "Night" mode for the Galaxy S10 series. This option is isolated, just like the Video, Pro independent mode. In addition, the camera algorithm has also been updated, this major update will be launched in April or May
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari