Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Merak nema cenu. Ja moj S8+ nosim već dve godine bez zaštite i nema tačkice na njemu. Kad ga slomom kupiću S10 ili 11 [emoji3] i to je to... hoću da uživam u telefonu dok ga imam a ne da ga štedim da bi ga bolje prodao. Ako sam imao 620€ za S8+ pre 2 godine imaću i za S10 za par meseci kad mu padne cena.

Ljidi na selu kupe televozor i odmah stave daljinski u foliju , pa i neko miljence preko TV-a [emoji108]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Uzasno su krkhi, tripuju neke premijum materijale ovo ono, u stvari obicno staklo nazad i napred, svaki pad sa 1m je potencijalno kraj, necu da razmišljam, nilkin defender i cao brate, foliju ne trpim ali ovo je must have.
Uopste nije poenta u parama ali da ga razbijem pa da dajem 200e na zamenu ekrana, ledja, ne pada mi na pamet, tu je da meni služi a ne ja njemu a sa dobrom maskom svima dobro.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Uzasno su krkhi, tripuju neke premijum materijale ovo ono, u stvari obicno staklo nazad i napred, svaki pad sa 1m je potencijalno kraj, necu da razmišljam, nilkin defender i cao brate, foliju ne trpim ali ovo je must have.
Uopste nije poenta u parama ali da ga razbijem pa da dajem 200e na zamenu ekrana, ledja, ne pada mi na pamet, tu je da meni služi a ne ja njemu a sa dobrom maskom svima dobro.

i kad ga popravis vise nije to to, zgadi ti se...

Merak nema cenu. Ja moj S8+ nosim već dve godine bez zaštite i nema tačkice na njemu. Kad ga slomom kupiću S10 ili 11 [emoji3] i to je to... hoću da uživam u telefonu dok ga imam a ne da ga štedim da bi ga bolje prodao. Ako sam imao 620€ za S8+ pre 2 godine imaću i za S10 za par meseci kad mu padne cena.

Ljidi na selu kupe televozor i odmah stave daljinski u foliju , pa i neko miljence preko TV-a [emoji108]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Koliko puta mi je do sada S8 odleteo na parket ili plocice, imao bih ga u delovima odavno da uvek nije imao staklo i futrolu (prvo defender, posle Nillin nature).

Ja stvarno ne znam kako vama ovako klizavi telefoni povremeno ne ispadnu iz ruke ako imate 6h sota dnevno. Jednostavno koliko god da pazis normalno je da ti nekad ispadne.

E sad ako ti nije frka 300e za popravak i razne mikroogrebotine, onda ok...

Na s8+ sam stavio prvog dana ultimate shield foliju, napred, nazad i sa strane i evo nakon godinu i po ili dve i dalje stoji skoro sve od napred i nazad. Nema ogrebotina, folija se ni ne vidi. To mi je jedino što mogu da tolerišem. Ok razmem ako neko radi kao zidar pa stavi u neku zaštitu :)

Ako ispustim i razbije se, kupiću novi, ali eto ni jednom mi nije ispao do sada. Za s10+ sam prvo naručio ultimate shield pa tek onda telefon, isto tako sam i za s8.

Utisak nakon par dana, pa baterija u istim uslovima korišćenja jeste bolja od s8+, deluje mi lakši, više nego što je razlika realna u gramima, hm.. da li vredi tolike doplate, verovatno ne...

Zbog cega su razlicite cene samsung telefona primer galaxy s10 plus u nemackoj je 1000e, a ovde na balkanu se moze naci za 750e, ima li kakve razlike u samom telefonu... pozz

Nema razlike. Ljudi ga uzimaju preko operatera i onda prodaju na oglasima

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Što ne može kod nas da se skine i koristi Good Lock?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Zato što nije rađen za ovo naše tržište. Skini alternativnom metodom i uživaj ;)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Skinem ga ali javi network error. Odakle ga skidate?

Skines samo edge lightning + ne moras sve. Ako ko zeli apdejt za fp senzor, preko adb se dobije apdejt za 2 sekunde. Samo se ukuca taj kod, meni odmah doslo :)
Edit: Razlika nebo i zemlja, samo tapnem i otkljucano. Jos da ubace taj nocni mod i top.

f86c35bf0de0935f4546d617dee20911.jpg

Poslednja izmena:
Ako ko zeli apdejt za fp senzor, preko adb se dobije apdejt za 2 sekunde. Samo se ukuca taj kod, meni odmah doslo :)
Edit: Razlika nebo i zemlja, samo tapnem i otkljucano. Jos da ubace taj nocni mod i top.

f86c35bf0de0935f4546d617dee20911.jpg

I meni je odmah doslo kada sam otkucao ovu komandu. I radi neuporedivo bolje.

Nego, nervira li neko proximity senzor koji se nalazi u kameri? Ja razgovaram iskljucivo na desnom uveti i onda mi je kamera sa donje stranje. Posto imam obicaj da gornji deo telefona naslonim na uvo/glavu, donji obicno odmaknem... a to je na S10 vec problem jer se kamera odmacinje i senzor se cesto (de)aktivira, pritiskam svasta i sl.

Naravno da jeste :) to rade već godinama unazad.
Naravno niko od jačih YouTube kanala to neće reći

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Još kad bi hteli da urade test u pro modu pa da vidimo jel samo automatika bolja na spandragonu...

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

@UniverseIce

Samsung is redesigning the camera "Night" mode for the Galaxy S10 series. This option is isolated, just like the Video, Pro independent mode. In addition, the camera algorithm has also been updated, this major update will be launched in April or May

To ce biti zanimljivo videti,ne bi oni nista dirali da ih konkurencija nije naterala

Red je bio, stvarno. Da na nešto konačno odreaguju... nažalost, biće to samo za korisnike "posljednjeg krika", mi ostali možemo da trpimo i grainy slike za uložene pare pre par meseci...

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Da li s10 serija ima mogucnost povezivanja sa eksternim monitorom i wireless projection? Kako radi split screen mode? Da li postoje glasovne kontrole kao na emui? (da glasovnom komandom pozoves, odgovoris na poziv ili odbijes)
Dosta koristim pomenute opcije na p20 a sada razmišljam o prelasku na s10e pa me zanima da li OneUI to ima i kako radi [emoji846]

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Cao ljudi, uzeo sam s10+ sa snapdragon 855 procesorom a vidim dosta je vise ovamo zastupljen exynos pa ne znam u cemu je fora??
Inace sam posle 7god sa iphonea opet na samsung i mogu vam reci da sam odusevljen telefonom

Wireless povezivanje radi sigurno sa samsung tv 7 gen..sa hisense nece osim preko youtube aplikacije. Multi tasking i koliko hoces split screen-ova hocd s obzirom na 8 gb ram.. samo ogranicenje je mali ekran.

Da li s10e ima led notifikaciju? Jel su sredili onu pilulu, bez dodatnih apk, vec sa apdejtom? :)

Vrh Dno