Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Prvo 20% (porez) na cenu pa onda još 10% (carina) na tu dobijenu vrednost + otvaranje paketa i dostavu. Odmah da te preduhitrim, ne možeš ih zavrnuti tako što će pošiljalac staviti manju vrednost, carina gleda katalošku vrednost tj cenu tog telefona kod nas.

S10e + spigen tough armor. Naručio sam i spigen ultra hybrid clear pa cu videti koji je bolji.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Huawei P30 Pro loses to Galaxy S10+ and iPhone XS in our daytime blind camera comparison
lepo poredjenje na phoneArena.com
iznenadjujući rezultati...

Šta učini od tako lepog telefona? :(

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Tdeba mi za posao ovakav case. Van posla je klot. [emoji6]

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Ja clear view uzeo fenomenalno izgleda i slim

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Odakle si narucio spigen?! Ja vijam da narucim neo hybrid za s8 ali kako nadjem samo na amazonu i ebay-u izadje mi sa troskovima na kraju sve nesto oko 50$ ili nešto ne radim kako treba[emoji4]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Odakle si narucio spigen?! Ja vijam da narucim neo hybrid za s8 ali kako nadjem samo na amazonu i ebay-u izadje mi sa troskovima na kraju sve nesto oko 50$ ili nešto ne radim kako treba[emoji4]

Nešto ne radiš kako treba. Nsjskuplji je tough armor i on je oko 30-40 USD na ebayu. Mene je slim armor izašao oko 2470 RSD od nekog lika iz poljske, takođe na ebayu. I to je za s10+. Cenim da su za s8 još jeftinije kao i genuine samsung futrole.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Šta učini od tako lepog telefona? :(

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Ni prvi ni poslednji [emoji23]

Aliexpress alientech store ili ebay. U oba slučaja ne bi trebalo da je preko 25e. Ja dovlačim iz usa pa dođe na 15-17$ kako za koji tel (uvek spigen tough).

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Alientech store za s8 samo ringke, ok je to sve ali ja sam zapenio za neo hybrid niagara blue varijantu, pa da ne spamujem temu, ako neko ima neki link nek baci u pp, ima pivo[emoji4]

Na sam je imao na s8 (upravo taj neo hybrid) uz whitedome zaštitno staklo i mogu samo sa kažem da je izuzetna kombinacija!...telefon kao tenk

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ja uvijek narucivao sa ebay direktno od spigena (postarina 12$ + maska). Sada narucio preko drugarice iz njemacke, Spigen thin fit za s10 plus oko 8€ na amazonu... Samsung Clear Cover oko 11 eura. Uzeo te 2. Stiglo joj za dan preko Amazon prime :D. Tako ako imate nekoga, uhvatite na amazonu, velia je razlika u cijeni.

Poslednja izmena:
Ja uvek narucujem ili spigen ili ringke ,slicnog su kvaliteta i uvek ali uvek zavrsim na nekoj ultra tankoj najobicnijoj silikonskoj koja ne ruzi izgled telefona

Da li je moguce da opet 5 strana pisete o maskama i staklima

Stigao update za čitač otiska prsta.
Osetno bolje i brže radi sada.

Ja nisam nista dobio, vidim na redditu i xda da je vecina dobila patch. SEE kao i uvijek nista :D

I ja sam dobio mts

I ja na Mts dobio jutros..ali sto se tice brzine, bar u mom slucaju 100% je tacno ali ima blago cekanje neko

@sretenbg
http://youtube.com/watch?v=067K_7WdJVE

Poslednja izmena:
Jel probao neko ove mobile outfitters

^ imao sam ja njihovu zastitu na s8+ , sta te zanima tacno?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

^ imao sam ja njihovu zastitu na s8+ , sta te zanima tacno?

Pa zanima me jel vredi. Jel baš toliko kvalitetna i nevidljiva kao što pričaju.

Pa zanima me jel vredi. Jel baš toliko kvalitetna i nevidljiva kao što pričaju.

Alo uz tu zastitnu foliju uzmes i njihov bumper, ond definitivno da.
Folija kao folija je skroz okej, utegnu je bas lepo, minimalna debljina, lep osecaj u ruci, ali i minimalna zastita :/
Ali zato bumper vec menja stvari.

I na kraju dobiješ ciglu od 1000 €

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Poboljšava li vam se baterija s vremenom? Meni u poslednja tri dana sve bolja iz nekog razloga.
Nije dark mode, fhd+ ekran, 80% wi-fi.
f7fde9195adb3acfc915dfbcb496aa21.jpg
4529ae357431432775f40c9a9483e35b.jpg

I na kraju dobiješ ciglu od 1000 €

Vidi se da nisi u životu video bumper..

To je i poenta bumpera, manje povećava dimenzije telefona, za razliku od nekih heavy duty maski (Spigen Tough Armor) sa kojima je i veći i teži znatno.

Nikad koristio silikone i ostale đakonije... Koja je poenta da kupiš takav telefon i staviš ga futrolu ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno