Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

@shamanNS Хоћу ли ја дочекати ту повратну поруку, додуше не знам је ли ти стигла у целости, мени приказује окрњену у сандучету "Послато" :d

Иначе, ЕОН не троши 5ГБ што имамо преко УНИФИ мреже, потврдила корисничка подршка, тих 5ГБ се само трошу за све остало осим ЕОН-а. Али је негледљиво, толико је очајан интернет да се само живци губе. Хвала Богу, скинуше ми забрану па не морам да витлам УНИФИ више :d

Ja imam dobro iskustvo sa EON na UNIFI mrezi doduse uz malo muke. U stanu u Nis kod devojke koja studira nema internet jel smo jedva 4-5 dana mesecno tamo pa da ne placamo vise nego sto treba koristimo Eon reko unifi mreze. Na laptop prikljucena usb wifi fleshka koja ima antena, tu antenu sam skinuo jel sam imao slucajno veliku antenu (neki tp-link pojacavac 8db) i tako extra radi. Desava se 1-2puta dnevno da blokira ali nije nista strasno. Kad neces da placas moras malo vise da se protudis.

Familijo, instalirao sam aplikaciju na tablet ovo probno. Da li ima neka kombinacija i koliko to kosta da si ja ubuduce samo na tabletu koristim mobilnu app? Nit' mi treba TV niti računar... i ovu kablovsku sto placam ne pali niko u kuci tv po nedelju dana. Nego dobra aplikacija, ima sport klub meni nista vise od toga ne treba. Na kablovskoj imam Arene taman lepota.

Послато са SM-T719 уз помоћ Тапатока

Dali je moguce Unifi podesiti direktno na tv-u i onda da se koristi EON Smart TV aplikacija..

Familijo, instalirao sam aplikaciju na tablet ovo probno. Da li ima neka kombinacija i koliko to kosta da si ja ubuduce samo na tabletu koristim mobilnu app? Nit' mi treba TV niti računar... i ovu kablovsku sto placam ne pali niko u kuci tv po nedelju dana. Nego dobra aplikacija, ima sport klub meni nista vise od toga ne treba. Na kablovskoj imam Arene taman lepota.

Послато са SM-T719 уз помоћ Тапатока

Pa, to ti je to: imas pravo na 3 mobilna uredjaja (PC-i, tableti, telefoni...slobodna kombinacija) i 1 Smart Tv i ni vise, ni manje od toga. S'tim sto, istovremeno moze da radi samo 1 mobilni uredjaj i 1 Smart tv (u Smart Tv se racunaju i uredjaji, koji imaj u Android TV OS, poput Nvidia Shield-a i Mi Box-a). Mozes da sklopis ugovor na 24 i imas popust za prvih 6 meseci: placas 699 din, a kasnije punu cenu paketa. Ako ne skalpas ugovor (prepaid), nego placas karticama, svakog meseca placas punu cenu. Imas prava i da menjas paket. Ne znam da li su u okviru promo (15 dana), otkljucani svi paketi i svi SK, ali se od paketa do paketa razlikuje broj kanala, pa i SK kanala. EON Light Tv 1499 din; EON FULL tv 1999 din; EON Premium tv 2999 din. Ovo ti govorim za uslugu "van SBB mreze", tj. sa internetom drugog provajdera. Razumeo sam , da tako hoces da koristis.

Poslednja izmena:
Ivan[emoji2400 je napisao(la):
;5781523]Znaš i sam da nema potrebe za tim pitanjem, kao da pitaš zašto bi želeo nešto dobro, a ne loše.

Bilo bi ok da se sve to što pominješ završi sa sekund-dva-tri više, ali šest, 10,15...stvarno ne razumem.
Ja se sećam na D3i je kasnilo mislim i po pola minuta, tako da si ti još i dobar[emoji16]
Igralo se neko prvenstvo u košarci pre, smejao se komšiluk na analognoj kablovskoj kako proslavljamo sa lagom. Ali slika odlična...

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Približno toliko (30-40) kasni i EON (u odnosu na DVB-T2 sa kojim jedino mogu da poredim) . Razlika u odnosu na D3i je max 3 sekunde u korist EON.

Tako da ne znam kako je @Ivan došao do zaključka da kasni samo toliko. Jedino ako i ta kablovska (beše Radijus?) takođe kasni ohohoho. Pogotovo što napisa da je u pitanju "Eon van mreže" gde i live stream ide kao HLS stream a ne kroz DVB-C mux.

Da, ja sam povredio sa onim što imam, radijus vektor. I vektor digitalna sigurno ima neko kašnjenje, ovo je razlika u odnosu na to. Dodatnih 6 sekundi kod mene.

I da se zna, ja pričam kao korisnik, a ne kao ekspert za mreže. Ne želim to da budem, ali me interesuje usluga bez ovolikog kašnjenja.

Poslednja izmena:
Ne postoji. Da je IPTV/OTT i da podržava adaptive bitrate a da ne kasni 15+ sekundi. Ilegalci su još gori pogotovo ovima kojima je "izvor" stream-a neki od tih legalnih servisa koji dalje re-stream--uju.

Jel uzeo neko EON van mreže i da je uzeo box? Koja je procedura kod povezivanja? Ako može da mi se javi na PP, imao bih neka pitanja.

Jek radi EON aplikacija u inostranstvu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel uzeo neko EON van mreže i da je uzeo box? Koja je procedura kod povezivanja? Ako može da mi se javi na PP, imao bih neka pitanja.
Neko je vec pricao o tome. Nema nikakve procesure. Dobijes box prikacis i sve odmah radi. Nema unosenja nikakvih kodova usera itd.

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

Interesuju me domaći programi a ne sport i titlovani. To imam i ovde.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa verovatno te "vide" preko serijskog broja ili MAC adrese :)

MAC adresa nije vidljiva izvan maticnog rutera - a ako si mislio na to da sam EON box procita svoju MAC adresu pa to posalje u payload-u tokom auth ka njihovim endpoint stream serverima... to je vec drugo. Mislim da vezu korisnik ID za box S/N.

Kako god - bitno je da radi.

Koliko je potrebno vremena da mi pošalju aktivacioni kod za EON tv van mreže? Sklopio juče ugovor, rekoše za par sati.. I dalje ništa

Sent from my Honor 9 using Tapatalk

Instalirao sam EonTV aplikaciju na tv box, najviše zbog korišćenja daljinskog, pa mi ispisa kod koji treba da uparim sa sbbom. Pretpostavljam sa nema šanse da mi sbb dozvoli jer koristim triosilver paket.

Poslednja izmena:
Kotrljan Koliko je potrebno vremena da mi pošalju aktivacioni kod za EON tv van mreže? Sklopio juče ugovor, rekoše za par sati.. I dalje ništa
Kako izgleda Ugovor van mreze: cene, rok itd? Ja se spremam da ubacim EON van mreze.

Da pitam i ovde. Da li postoji ograničenje u gledanju EON na Mts mreži, a u pitanju je EON dobijen uz Total tv? Može li da se gleda bez ograničenja? Ne mislim na ograničenja u pogledu kanala, već ograničenja u pogledu korišćenja EON na Mts mreži? Valjda me razumete...

Naravno da te razumemo ali nećemo da ti kažemo jer si lenj da pročitaš temu.

Pošteno, jesam pročitao, ali nisam shvatio:sceptic:.
Nije mi to stvarno jasno, mogu da mi ograniče gledanje eona ako više od 50% vremena gledam preko mts mreže a ne sbb?
Kako mi sad ne ograniče, sad gledam 100% vremena.
Ili odem kod mojih, gledao bih eon, ono ne može, imaju MTS mrežu?
Jel tako?

Taj član (3A) koji je dodao u uslove korišćenja ne ostavlja previše povoda za nedoumicu (barem ne za Total korisnike, za razliku od recimo D3i korisnika koji se em explicitno ne spominju em je sama usluga nešto što više nije deo zvanične ponude) koju ti sad imaš:

SBB je napisao(la):
Ukoliko SBB proverom utvrdi da Pretplatnik (izuzev Pretplatnika koji je ugovorio korišćenje servisa van
mreže SBB-a, odnosno Total TV korisnika) u toku meseca, od ukupnog vremena korišćenja servisa,
registrovanim uređajem uslugu preko EON aplikacije koristi više od 50% vremena van SBB mreže, SBB
može takav uredjaj da blokira, sa čime je Pretplatnik upoznat i saglasan.

Lepo piše. Dakle ta ograničenja (50% van mreže = block) važe za SBB cable korisnike koji EON dobijaju "besplatno".

Poslednja izmena:
Naravno da te razumemo ali nećemo da ti kažemo jer si lenj da pročitaš temu.
Ne volim ovakve komentare. Bolje nista nemoj da napises.

Neko koga ne mrzi ce pomoci/odgovoriti.

Dovoljno je jednu/dve recenice za odgovor.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Koliko je potrebno vremena da mi pošalju aktivacioni kod za EON tv van mreže? Sklopio juče ugovor, rekoše za par sati.. I dalje ništa

Napravi nalog na moj sbb . Aplikacija ce ti sama dati kod kad je instaliras,ako mislis na Eon Smart tv, tak kod uneses na tvom nalogu u opciji moji uredjaji. Ako koristis Android ili Pc verziju,ulogujes se sa podacima tvog naloga i to je to.

Napravi nalog na moj sbb . Aplikacija ce ti sama dati kod kad je instaliras,ako mislis na Eon Smart tv, tak kod uneses na tvom nalogu u opciji moji uredjaji. Ako koristis Android ili Pc verziju,ulogujes se sa podacima tvog naloga i to je to.
Hvala druže

Nazad
Vrh Dno