Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zvali su me iz supernove, Korisnik sam AVComa u selu pored Pančeva. Pošto mi nismo digitalizovani možemo potpisati novi ugovor na 24m, dobijamo 3 "modula" za tv a na ostalim televizorima mozemo koristiti analogne kanale. 2 meseca gratis pošto se menja kao usluga i digitalizuje se nije 1 vec 2 meseca gratis.

Besplatno je sa Telekom fiksne mreze i MTS mobilne mreze! To su mi rekli kad sam danas zvao ponovo call centar da ih pitam zasto nigde nema informacija i upozorenje o naplati poziva gde naravno lagano prebacuju krivicu na Telenor u mom slucaju i da se njima obratim... Sto sam i uradio. Necu ja propasti za 700din i ako mi ne odbiju od racuna, ali sam besan kao ris zato sto opet prave ljude *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ma i naplacuju kojesta bez znanja ljudi. Znam gomilu MTS korisnika koji su dobijali nenormalne cifre na racunima zato sto im Telekom, bez njihovog znanja, gurao poruke i promocije i naplacivao debelo i naravno svale krivicu na korisnike gde, sreca njihova, pa bar 8/10 ljudi neznaju da uopste nisu krivi za to... Odoh ja sa teme.... Bas sam popiz...deo
Cek, Telenor ti je JEDINI maznuo novac u ovome, i ti opet na MTS kivan?
Nadam se da ste placeni dobro, ali koliko vas nesto glumi "za sve je MTS kriv, bezite", nema tu dovoljno novca izgleda :)

Da li bi radilo ako se aplikacija za mobilni instalira na tv koji ima android sistem? Tražim rešenje za 4-ti televizor koji treba da stavim kod klinca u sobu.

Koja aplikacija?
jel imaju neku aplikaciju za gledanje tv programa?

Cek, Telenor ti je JEDINI maznuo novac u ovome, i ti opet na MTS kivan?
Nadam se da ste placeni dobro, ali koliko vas nesto glumi "za sve je MTS kriv, bezite", nema tu dovoljno novca izgleda :)

A ti MTS-ov pulen pa te boli kad neko pljuje!? MTS odnosno Telekom je najveca lopovska kompanija kod nas pa i sire! U Telenoru mi se nikad za 20god od kad imam broj koji koristim (jos od mobiklik-a) nije desilo da mi se naplacuje i krade preko pretplate bez da sam ja licno nesto aktivirao, zvao ili slao, a nisam ni to i uvek mi je pretplata onoliko koliko treba! U MTS sam bio 2god sa drugim brojem i za to vreme napisao bar 10 zalbi za neosnovano povecanje racuna. Bagra prevarantska uvek bili i ostace. A ovaj moj problem cu da resim svakako sa Telenorom jer njima treba taj racun da platim, ali nece sigurno Telenor na svom sajtu drzati informacije koliko i da li se pozivi naplacuju prema drugim firmama vec ta firma koja se poziva treba da informise da se pozivi tarifiraju. Ovde sam komentarisao da upozorim ljude na to. Nece me niko ubediti da je ovo neosnovano, pogotovo vi koji se na vasu srecu niste za*ebali pa sad mudrujete tu nesto... Ocigledno je ljudima jako tesko objasniti sta znaci prevara.

Uostalom zamolio bih tebe mudrog da nadjes informaciju na bilo kom sajtu gde pise da se poziv prema 19911 naplacuje iz bilo koje druge mreze osim MTS!!! Ako nadjes, ja se izvinjavam za sve sto sam rekao, ali taj film neces gledati i stojim iza svake reci da je prevara klasicna u pitanju!!!!!!!! Opet odoh od teme.. Kako me iznerviraju glupavi komentari pojedinih koji nisu imali ni slican problem.

Poslednja izmena:
A ti MTS-ov pulen pa te boli kad neko pljuje!? MTS odnosno Telekom je najveca lopovska kompanija kod nas pa i sire! U Telenoru mi se nikad za 20god od kad imam broj koji koristim (jos od mobiklik-a) nije desilo da mi se naplacuje i krade preko pretplate bez da sam ja licno nesto aktivirao, zvao ili slao, a nisam ni to i uvek mi je pretplata onoliko koliko treba! U MTS sam bio 2god i za to vreme napisao bar 10 zalbi za neosnovano povecanje racuna. Bagra prevarantska uvek bili i ostace. A ovaj moj problem cu da resim svakako sa Telenorom jer njima treba taj racun da platim, ali nece sigurno Telenor na svom sajtu drzati informacije koliko i da li se pozivi naplacuju prema drugim firmama vec ta firma koja se poziva treba da informise da se pozivi tarifiraju. Ovde sam komentarisao da upozorim ljude na to. Nece me niko ubediti da je ovo neosnovano, pogotovo vi koji se na vasu srecu niste za*ebali pa sad mudrujete tu nesto... Ocigledno je ljudima jako tesko objasniti sta znaci prevara.
Slažem se s tobom što se tiče telenora. Ja sam 18 godina kod njih i nikad mi ni dinar više nisu naplatili. Ja sam bolje prošao od tebe. Meni je račun veći 100 din

Slažem se s tobom što se tiče telenora. Ja sam 18 godina kod njih i nikad mi ni dinar više nisu naplatili. Ja sam bolje prošao od tebe. Meni je račun veći 100 din

Za 100din se nebih cimao ni da iskucam ovde poruku... Ali opet kazem, eto 100 od tebe i jos mnogih, 200 od nekih i tako redom pa i 700 od mene... Mnogo je to. Ali resicemo mi to...

Koja aplikacija?
jel imaju neku aplikaciju za gledanje tv programa?
Pa pisali su o nekoj aplikaciji 2 strane pre ove

5cLKYW9.png

Aplikacija je koliko ja znam Horizont i ja je koristim

Poslednja izmena:
Za 100din se nebih cimao ni da iskucam ovde poruku... Ali opet kazem, eto 100 od tebe i jos mnogih, 200 od nekih i tako redom pa i 700 od mene... Mnogo je to. Ali resicemo mi to...

Telenor i MTS se ne mirisu odavno.. Svima nam je zao i nadamo se da ce se to resiti u tvoju korist.Imas potpuno pravo sto se ljutis jer zaista nigde na sajtu nema informacija o ceni poziva iz ostalih mreza.

Ja sam pronašao informaciju da SBB naplaćuje 1 din/min za brojeve 19xxx (isto kao prema fiksnim mrežama)
https://sbb.rs/Telefonija/Jeftini-telefonski-pozivi
Na sajtu Telenora nisao našao nikakav cenovnik za te brojeve, jedino ima spisak brojeva ali ovo je crnogorski Telenor:
https://www.telenor.me/cg/privatni/usluge/ostale-usluge/telefonski-servisi

Meni su naplatili, oko 600 dinara, ne znam tacno.
Nego, imam jedno pitanje.
Da li u poslovnicama, imaju cam modul, ili isti, prvo mora da se poruci, pa da onda odem do poslovnice, da ga preuzme?

Poslednja izmena:
Ja sam pronašao informaciju da SBB naplaćuje 1 din/min za brojeve 19xxx (isto kao prema fiksnim mrežama)
https://sbb.rs/Telefonija/Jeftini-telefonski-pozivi
Na sajtu Telenora nisao našao nikakav cenovnik za te brojeve, jedino ima spisak brojeva ali ovo je crnogorski Telenor:
https://www.telenor.me/cg/privatni/usluge/ostale-usluge/telefonski-servisi

Tako je... Jer da sam bilo gde nasao i video da se naplacuje, neverujem da bih bio lud da zovem ni jednom, a kamo li dva puta. Nego mi bilo lakse u tom momentu da zvrcnem sa mobilnog jer imam brdo minuta koje nemogu da potrosim i eto.. Obilo mi se o glavu. Videcemo sledeci mesec kad stigne racun i napisem veoma opsirnu reklamacionu izjavu o naplati za nesto za sta NE POSTOJI INFORMACIJA DA CE BITI NAPLACENO!!!

Poslednja izmena:

Da, za biznis korisnike! Ja nisam biznis korisnik! A ne nadjoh nista u Privatni korisnici. I opet ponavljam.. Nisam zvao Telenor, ni ja niti bilo ko ko je vec zvao 19911 i prosao isto, bolje ili losije nego ja, vec sam zvao Supernova call centar i kod njih bi MORALO da pise na sajtu da se pozivi iz drugih mreza tarifiraju toliko i toliko, ili bar govorni automat pri pozivu da naglasi. Ali nista. I tim receno ponavljam da je obmana i prevara u pitanju. A to cu Telenoru da natakarim u izjavi da tvrdim da sam prevaren i obmanut i da racun nece biti placen dok to ne isprave! Zakonski dokle god smatram da imam razlog za zalbu, ne moram da placam racune... Kroz to sam prosao u MTS-u pre nego sto sam raskinuo ugovor i 4 meseca ne placanja racuna jer nisu hteli da mi skinu preko pretplate sto su mi nabacili VAS SMS servis gde su mi sedmicno slali 3 neke poruke, otvarao ne otvarao, skida sa racuna za prvu 300din a druge dve po 150... A nesmeju da iskljuce broj i uslugu dokle god su zahtevi na zalbu u obradi.. Pa neka vide sta im se vise isplati

Poslednja izmena:
Pre je bilo i za obične posebno. Tako da ne znam gde je nestalo

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Da, za biznis korisnike! Ja nisam biznis korisnik!

Imas ovde sve, 25 dinara ti je minut.

https://www.telenor.rs/sr/privatni/...a-i-posebnih-brojeva/pozivanje-kratkih-kodova

Znam kad je bilo problema oko pozivanja SBB korisnickog centra.

Imao sam stanara koji je imao telenor postpeid i posebno sam mu naglasio da kad ima problem sa internetom ili televizijom da posalje poruku meni a ja cu im poslati poruku na facebook i da on nikako ne zove korisnicki servis sa svog mobilnog broja da ga ne bi odrali.

Imas ovde sve, 25 dinara ti je minut.

https://www.telenor.rs/sr/privatni/...a-i-posebnih-brojeva/pozivanje-kratkih-kodova

Znam kad je bilo problema oko pozivanja SBB korisnickog centra.

Imao sam stanara koji je imao telenor postpeid i posebno sam mu naglasio da kad ima problem sa internetom ili televizijom da posalje poruku meni a ja cu im poslati poruku na facebook i da on nikako ne zove korisnicki servis sa svog mobilnog broja da ga ne bi odrali.

Njesra.. Ok, povlacim da nema nista u tabu Privatni korisnici... Hvala za ovu informaciju. Ali moras se sloziti, i mislim da ce mnogi, da kad hocu da zovem neki call centar, broj i informacije trazim na sajtu tog operatera, a ne na sajtu operatera sa cije mreze zovem! Ne ogradjujem sebe uopste sad u ovoj situaciji, ali to je cinjenicno stanje. Niko ziv (mozda jedan od 1000 ljudi) bi se setio da ode na sajt Telenora da proveri da li se poziv ka tom nekom broju tarifira i koliko... Iskreno...

Mada ni ovo nije opet legitimno za 19911 jer ovo stoji kod Telenora.. 199aa (a=0,5,6,7),! Znaci u toj kombinaciji nema broja 19911 jer a nije = 1 ni u jednom slucaju

Poslednja izmena:
Micka je Telenor debelo zeznuo, a MTS nije tu kriv. Jer sa njihove strane jeste besplatan poziv.

Jeste legendo, Telenor je odradio posao tu, ali isto toliko je i Telekom, odnosno Supernova, kriv za nedostatak te informacije na njihovom sajtu jer bi oni to trebali da naglase pozivi iz drugih mreza se tarifiraju... Logicno je da se poziv prema call centru iz sopstvene mreze ne naplacuje ili nesto mizerno samo za poziv 10ak dindzi kao sto Telenor radi. Za tih 10din znam i ne zanima me kad hocu da ih zovem. Ovo je skroz druga prica, zvao sam Supernovu i zboh njihovog nedostatka informacija sad treba da placam skoro 2500din sledeci racun. Vec sam se ponovio 20 puta, mislim da je dosta :))). Sa Telenorom cu ovo da zavrsim kako znam i umem pa makar i posle skoro 2 decenije koriscenja ovog broja u 063 mrezi, preci cu kod drugog operatera jer vise me boli ovaj sjeb koji mi je prvi kod njih za 20god, nego da su me je..ali svaki mesec do sad.

Nije kriv Telekom nista bukvalno.
Isti cenovnik postoji i pre Supernove, i vazio je za SBB - i bio je debelo naplacivan poziv ka SBB call centru.

Telekom nije duzan da gleda da li tebi operater naplacuje poziv ka njima. Na njima je da kazu da li oni dodatno naplacuju to kao nestandardnu terminaciju - sto ne rade. End of story.

ne znam cemu frka oko telenora...
pa jel telenor naplacuje poziv svom call centru ako zovete iz MTS mreze?

Naravno da naplacuje.

I da ne bude dileme i ako zovete sbb mrezu isto ce da vam naplate

Nije kriv Telekom nista bukvalno.
Isti cenovnik postoji i pre Supernove, i vazio je za SBB - i bio je debelo naplacivan poziv ka SBB call centru.

Telekom nije duzan da gleda da li tebi operater naplacuje poziv ka njima. Na njima je da kazu da li oni dodatno naplacuju to kao nestandardnu terminaciju - sto ne rade. End of story.

Sad sam se cuo sa operaterom iz Telenora gde mi je receno da oni rade samo po nalogu za naplatu od TELEKOMA u ovom slucaju, da su samo posrednici izmedju mene i Telekoma i da moram njima da se obratim za to sto mi je naplaceno bez informacija i upozorenja da ce biti naplaceno! Dok smo razgovarali, rekla je devojka da je malopre jos neko zvao zbog istog problema i da je u toku razgovora otvarala sajt Supernove i da je videla da ne postoji nikakva informacija o bilo kakvim naplatama poziva!!! Sto znaci da TELEKOM naplacuje poziv preko Telenora koji ce meni to da naplati i prosledi njima njihov deo. Znaci samo prebacivanje sra..a i odgovornosti sa jednih na druge i na kraju cemo mi da placamo. Mada nema od toga nista, ako treba pisacu zalbe do kraja godine.

ne znam cemu frka oko telenora...
pa jel telenor naplacuje poziv svom call centru ako zovete iz MTS mreze?

Naravno da naplacuje.

I da ne bude dileme i ako zovete sbb mrezu isto ce da vam naplate

Da, i ako nazoves Telenor call centar iz druge mreze, dobijas OBAVESTENJE DA CE POZIV BITI TARIFIRAN PREMA VAZECEM CENOVNIKU! U tom slucaju ili nastavljas poziv ili prekidas vezu. Prema Supernova call centru na broj 19911 NE DOBIJAS NIKAKVU INFORMACIJU NITI JE IMA NA SAJTU! E u tome je frka, a ne oko Telenora generalno. Vec nalazim po netu brdo prica o tome sto su ljudi zvali bas kao i ja i naplacivano im a nisu pojma imali da ce biti naplaceno! PREVARA I OBMANA

Takodje sto sam gore naveo 199aa (a=0,5,6,7),! Znaci u toj kombinaciji nema broja 19911 jer a nije = 1 ni u jednom slucaju. Opet laz i kad sam operateru skrenuo paznju na to, istog momenta mi je receno da se poziv tarifira prema cenovniku Telekom i da su oni samo posrednici u tome. Znaci opet prebacivanje odgovornosti jer po tom cenovniku iz Telenora, poziv na 19911 iz Telenor mreze NE BI SMEO BITI NAPLACEN JER NE POSTOJI 19911 u njihovom cenovniku

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno