Šta je novo?

Xiaomi Redmi 5 / Redmi 5 Plus

Da li postoji mogućnost poboljšanja rada kamere bez rootovanja telefona? Neki program?

Koja je trenutno najstabilnija verzija gcam da radi i prednja kamera?

Ja sam koristio pixel experience i pixel dirty skoro dve nedelje, i mislim da je verzija 5, radi sve, slike su super. Verzija 6 ne radi ko svet

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Pojavila mi se notifikacija za obnovu sistema, kada sam kliknuo izasla je poruka da nema dostupnih azuriranja.

Desava se, to testiraju, bice za koji dan onda

Ja sam azurirao,nista specijalno.
Malo su izmenili neke sitnice,ikonu baterije,ikonicu kad je povezan telefon na PC,na multitask ekranu je dodata opcija za ciscenje sistema.
I malo je brzi sistem,ali to je mozda sto ja nisam nekoliko nedelje restartovao telefon.

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

Koja je sada oznaka miui verzije 10.2 ili

10.0.4.0 kod mene.

To je staro mesecima, nego vidim kaže ažurirao je pa reko koja je sada verzija

Ss
145a8ddab29a240527597c77b026412a.jpg

Kad si uradio ovaj Update...Online ili Ručno?

Kad si uradio ovaj Update...Online ili Ručno?

Dobio sam juce obavestenje da je dostupno novo azuriranje sistema i skinuo sam ga. Automatski,nisam ga ja sam trazio.

Tamna tema ?

Da ali ubačena...
Stock(Black Mode)

Znači kao i uvek, čekanje tih nedelju dana od momenta kada ljudi počnu da prijavljuju da stiže ažuriranje :)

Imas gore link, skines i instaliras ako te mrzi da cekas

Meni jos uvek nije stigao update...

Pa što ne instaliraš ručno?
Sve radi normalno

Upravo mi je stigao OTA update :)

28e200ab6fc16fbaa3538a45e23b5cba.jpg

Imam jedan čudan problem sa običnim Xiaomi Redmi 5 (ne Plus) koji se pojavio pre oko nekih dve nedelje, pa molim pomoć ako je neko imao sličan ili isti problem da mi objasni kako i da li ga je rešio.

Naime problem se manifestuje tako da kada razgovaram preko Viber-a ili Messenger-a sagovornik me uopšte ne čuje ili me čuje uz veliki eho i jaku mikrofoniju, bilo kroz slušalicu, speakerphone ili slušalice, dok ja sagovornika čujem normalno. Interesantno je kada vodim klasičan GSM razgovor sve funkcioniše apsolutno besprekorno.

Juče sam uradio kompletan reset softvera i to nije pomoglo, problem je ostao.

Zna li neko kako ovo rešiti ili da ga nosim u servis na reklamaciju?

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Moguce da je do onog drugog mikrofona za noise reduction, ali zasto je odjednom nastao problem ne znam

Poslednja izmena:
To sam i ja pomislio, ali opet napominjem da kod GSM razgovora sve radi besprekorno.

Znam da su se neki zalili na note 5 da isto imaju taj problem. I ja sam kod sestre kada pricam sa njom cuo eho (ona ima note 5) preko vibera

Da, čitao sam na netu da Note 5 ima taj problem. Eto kod mene je sve bilo ok nekih 10 meseci do pre dve nedelje.

Kada promenim šablon za otključvanje neke aplikacije pri ulasku u aplikaciju mi ne priznaje novi šablon već stari, da li još neko ima ovaj problem?

Nazad
Vrh Dno