Može li ovo da radi sa Samsung (Tizen) TVom, ako je neko probao?... i onda instaliram SmartShare(LGev program)...
Pa nista mi to ne znaci, tu je i dalje tv zavistan od prisustva kompa. Imam ruter, ruter share-uje network drive u mrezu. Hocu da ga vidim nezavisno, telefonom, kompom, tv-om. Kakav je to onda smart tv ako mu treba komp da mu "sazvace" sadrzaj? Ili ja nesto preterano ocekujem?Ja sam pokusavao nedelju dana da namestim share preko mreze u Windowsu i onda instaliram SmartShare(LGev program) i raspametio se
Share folder u kome su mi filmovi, desni klik na fajl u programu, play on TV, pljas, pusta film na tvu, prepoznaje pravi hdr mod(nema sanse u Windowsu da hdr radi kako treba na filmovima), fenomenalno.
Isto tako se pojavi u listi inputa, pa mozete listati i samo daljinskim od tva, kao da je na USBu.
Takodje mozete dati ime tom inputu u programu, ja sam ga nazvao Media Hub.
Evo par slika, mrzi me da ulazim sa kompa i pravim ss:
![]()
![]()
![]()
Novi magic nije kao stari, on ima i žiroskop, ali i tastere sa brojevima, i sve ostale, tako da nema potrebe za još jednim daljinskim kao nekadaOsim magicnog daljinskog da li ide uz tv i obicni daljinski?
E too mi je falilo [emoji4][emoji106][emoji898]
testiracu baš danas. hvala
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Ja sam pokusavao nedelju dana da namestim share preko mreze u Windowsu i onda instaliram SmartShare(LGev program) i raspametio se
Share folder u kome su mi filmovi, desni klik na fajl u programu, play on TV, pljas, pusta film na tvu, prepoznaje pravi hdr mod(nema sanse u Windowsu da hdr radi kako treba na filmovima), fenomenalno.
Isto tako se pojavi u listi inputa, pa mozete listati i samo daljinskim od tva, kao da je na USBu.
![]()
![]()
![]()
Ili kao što je već neko napisao, kvalitetniji ruter na koji povežeš hdd.Kapiram za Serviio, ali on ipak trazi da ga nesto pokrece, komp ili neki synology/qnap a da je tv klijent. Ne ide mi u glavu da "Smart" tv ne moze preko smb/nfs nativno da cita. Hvala na savetima drugari, moram da se raspitam pre nego kupim tv. Ovako kad razmislim, ako za manji novac mozes da kupis "dumb" tv istog kvaliteta slike, za razliku u ceni ima da kupis ubicu tv box.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
@markoz: Mislio sam da smart TV nativno podrzava smb/nfs share, ne mogu da verujem da toga nema na WebOS4. Da li je ovo mana samo WebOSa ili Sony/Samsung imaju isti problem? Zar Sony nije cist Android? Ako se odlucim za WebOS, onda bi trebalo da gledam ruter koji ima media server(dlna) jel tako? Onda bi LG mogao da ga cita?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
u temi o Hisense se spominje maj. uglavnom, prati tu temuDa li se zna kada ce Hisense objaviti naslednike 6100/6500 modela, opasno mi treba normalan tv.
Je l' ima nekih restrikcija sto se tice formata video klipova ili pusta sve kao kad se provuce kroz emby, plex itd?Ja sam pokusavao nedelju dana da namestim share preko mreze u Windowsu i onda instaliram SmartShare(LGev program) i raspametio se
![]()
![]()
![]()
Ja sto vise gledam i citam sve sam neodlucniji... moze li pomoc koja je razlika izmedju samsung ue49nu7172 i ue50nu7092. Cena je ista, VA panel oba, 4k. Neke dodatne opcije?
Na mom ue40nu7192uxxh pusti film ali nisam uspeo da namestim prevod. Inace televizor ne podrzava DTS pa ako neko razmislja o njemu neka ima to na umu ako mu je bitno.Može li ovo da radi sa Samsung (Tizen) TVom, ako je neko probao?
Onda ovim novijim televizorima box nema ni potrebe. Vidim LG npr sk8500 pusta gomilu stvari.Pa šta podržava TV to i pušta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari