Pa i oni su prekršili nekoliko zakona, kako je došao do informacije da je to moja IP adresa.
Zato uzmeš tu kovertu i baciš je u smece.
Dok ne dobiješ od suda da moraš platiti, ništa ne placaš.
Moj drug je nepropisno parkirao u Novom Sadu, stigla koverta sa slikama njegovog auta.
Morao da plati 180 Eura
To mu sve stiglo u Bosnu, auto mu je na bosanskim tablicama.
Naravno ništa da nije platio.
Е, до Q.
Сидбокс 1200 дин
Нетфликс 600 дин
ИПТВ/ кабловска 1200
Интернет 2000
Рилдебрид, впн.....
Па не радим ја у Немачкој за 3000 €, него у Србији за 300. Ћераћу пиратерију све док будем могао, кад не буде могло - ништа. Мада, увек је могло и моћи ће.
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
Ovaj beelink gs1 2/16 ima odličan antutu score 51k.
Jel ima neko ideju kako da zaustavim automatski update play store app? Svaki put kad podigne na poslidnju ver. 13 izbacuje "play store stopped" verzija 10 radi bez problema.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Nije ni jedan ni drugi, to je GS1 sa Allwinner H6 chipom:d
Jel to Mini ili Ultimate? Ispada on bolji nego ovaj Mi Box :wall:
Inace Mi Box S cena otisla gore - sto kod nas na KP sto na AE... neko je napravio dobar marketing :d
Prežvakali smo ovde već puno toga oko Mi Box S, ali možda nekome bude od koristi ova domaća recenzija.
Ja sam inače u potrazi za novim boxom. Definitivno želim da ćapim neki ATV 9, tako da ću sačekati kad krenu isporuke Mecool KM3.
Doduše, otvoren sam i za druge predloga ako imate neki.
Imam ja...zadovoljan sam....na stock romu sam...sve radi kako treba.Jel ima neko mozda X96 Max sa S905x2?
Stigao mi je danas za 4K TV i zadovoljava sve osim sto moram da mu flesujem neki ATV a ne ide mi od ruke uopste celo jutro..
Sent from my iPhone XS using Tapatalk
Ups ...HDMI cec nije radio na prvoj verziji pcb gt1 mini (hw problem nije do sw)-mozda je izasla nova serija....ali ja nebi rizikovao ako je cec funkcija bitnaDa li neko ima beelink gt1 mini ili beelink a1?
Mislim da je jedan od ovih uredjaja za mene posto imaju giga net i usb3.
Osim ove dve stvari, jos jedna obavezna mi je HDMI CEC.
€ 45,87 29%OFF | TX5 MAX DDR4 4GB RAM 32GB ROM 2.4G 5G WiFi 1000M LAN Bluetooth Android 8.1 TV Box Amlogic S905X2 Quad Core 4K HD Smart BoxE super bas.
Koja je onda alternativa sa gigabit lan, usb 3? Nebitno mi je da li je rk3328 ili s912 ili cak s905x2.
Razmisljam i da uzmem neki jeftiniji koji nema gigabit lan pa da stavim usb hub i usb podelim na eksterni hdd i usb ethernet adapter.
Ali nista ne placas [emoji3]Koje vi sve addonove koristite? Ja ove koristim i koštaju na mjesečnom nivou oko 60 dolara
![]()
Kakav je RuyaIptv u odnosu na viet?Koje vi sve addonove koristite? Ja ove koristim i koštaju na mjesečnom nivou oko 60 dolara
![]()
Više me zanima kvalitet? Rezolucije kanala, stabilnost itdMa ima 1000 kanala plus bruka filmova i serija
Браво. Тачно 100%.Ali nista ne placas [emoji3]
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari