Pazi ako cellmapper tako kaze, to je onda verovatno istina.^pogresnu osobu pokusavas da korigujes po tom pitanju![]()
Za sve koje interesuje...
Brzi Net dodaci mogu da se aktiviraju neograničen broj puta u toku meseca. Prvi put normalno preko portala, a svaki sledeći put uz kontakt korisničkog servisa da se prethodna aktivacija "izbriše".
Da, treba poseban "Moj Vip" nalog.Da li za taj broj za kućni net treba poseban ''Moj Vip'', jer iz ovog koji imam za telefonski broj, ne mogu da uđem u taj od Kućnog neta kako bih aktivirao taj dodatak kad mi zatreba?
Pa nema šanse da hvatam Grdelicu ili nešto tako daleko iz Belog potoka ispod Avale, ima samo 3 koji su u nekom dometu. Jedan je na 500metara od mene (kod bivšeg restorana Kumbara), jedan na jedno kilometar južno od mene a jedan moguće da je u dometu prilično dalje kod auto buvljaka. Samo se menja između ove dva broja.
Oba mogu da vidim sa prozora ali su razlike u signalu prilične, 10 - 15dBi i brzina prema tome
Pazi ako cellmapper tako kaze, to je onda verovatno istina.![]()
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Pa nema šanse da hvatam Grdelicu ili nešto tako daleko iz Belog potoka ispod Avale, ima samo 3 koji su u nekom dometu. Jedan je na 500metara od mene (kod bivšeg restorana Kumbara), jedan na jedno kilometar južno od mene a jedan moguće da je u dometu prilično dalje kod auto buvljaka. Samo se menja između ove dva broja.
Oba mogu da vidim sa prozora ali su razlike u signalu prilične, 10 - 15dBi i brzina prema tome
Претворио сам у eNB облик и онда је већ лако... Први CID 14082 је eNB број 55, који се налази на Петловом брду на кулама у Расинској улицу (случајно су се поклопили тај проширени и eNB број у Грделици, па је зато дошло до забуне).
А други 56588 је eNB 221, који је на Авалском путу, скоро под Авалом (преко пута има пар ресторана, нпр. Konoba pod Avalom).
Користи нпр. апликацију Netmonitor (аутор parizene), где се најлакше види eNB број базне станице (тј. први „serving" сектор), а онда и цела историја хватаних...
Па на Целмаперу можеш видети ако хвата и неку источно од тебе 200, 130, 135 или јужно 334, 871...
Izgleda da ovaj skuplji ruter imaju samo online, nemaju ga niti mogu da ga poruce u poslovnici.^ A ti probaj pa javi.
Prošle nedelje, u jedinoj poslovnici u kojoj sam bio, nisi imali taj Huawei ruter, ali pitao me je momak da li hoću da ga poručim, i onda da dođem opet za par dana kad stigne. Odbio sam. Ali da, prvo je pokušao da mi uvali Alcatel. [emoji2958] Kasnije tog dana, poslao sam online zahtev. Sutradan me zovu, sve ok, odobren XL paket. I opet hoće da mi uvale Alcatel. [emoji2960] Kao nemaju Huawei, ovo ono... Posle malo natezanja, proveravaju oni, i pojavljuje se Huawei. Ništa, ja kažem ok, uzimam. Dva dana kasnije donosi kurir paket, potpisujem ugovor, plaćam "kaparu" za ruter. To je bilo prekjuče. Sada testiram uslugu.Izgleda da ovaj skuplji ruter imaju samo online, nemaju ga niti mogu da ga poruce u poslovnici.
Oni su samo 4G. Ne 4G+. Već ih ima dosta na kp. [emoji2958]Trebalo bi da može, mada ja bih sačekao da se na oglasima pojave Telenor modemi od raskinutih ugovora, oni su valjda 4G+
Sent from my iPhone using Tapatalk
KN M - 24 x 200 = 4800Maloprodajna cena ovog novog uređaja je 11.990 RSD. Da li mogu da ga uzmem na 24 rate?
Oh, izvini. Onda 12k / 24. Valjda može tako, nzm, nisam nikad uzimao u Vipu samo uređaj na rate.Giga 10, bez kućnog neta, samo uređaj me interesuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari