Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oni su dobri. Ja bih se sa njima dogovorio bez dispute-a. (što je svakako moje mišljenje koje ti ne moraš uvažiti) Sve možeš i treba da se dogovoriš sa njima lično. Oni će ti najbolje objasniti i šta i kako možete da uradite po tom pitanju. Ako ne uspeš da se dogovoriš uvek možeš otvoriti dispute i tako vratiti pare pa naručiti šta hoćeš ponovo.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Hvala na brzom odgovoru.Posto je sestra porucivala ona se i dogovara sa kinezom.Kabl za sub od 2 metra je sa dostavom bio mislim 8,4 eura a ovaj od 3 metra je sa dostavom 9,7 eura.Razlika je oko 1,3 eura oko doplate.Sad da li ce kinez traziti doplatu ili ne ne znam.Nije mi problem oko doplate samo sto to nikad nisam radio.Nisam bio u toj situaciji pa da vidim sta ce on odgovoriti.

Neki od njih imaju predmet koji se zove tipa dodatni troškovi slanja gde ti on kaže poruci ga ja ću mu staviti cenu koja još fali da se doplati i ti platiš on pošalje. Ne znam kakvu oni imaju opciju ali kao što rekoh to ćeš od njih saznati.

Ne znam da li je bilo, ali možda će nekom značiti...

Ovo je jedina aplikacija kod koje update statusa radi kako treba bez kašnjenja. Praktično real time se prati ako je tako podesite.

Sa svim ostalim sam imao razne probleme , ili ne radi, ili debelo kasni. Ova nije najlepša, naprotiv, ali je ubedljivo najbolja.

Probajte preko nje da pratite te stvari sa kojima imate problema.

Traži malo podešavanja za notifikacije itd...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.metalsoft.trackchecker_mobile

Poslednja izmena:
Super je aplikacija. Koristim je duže vreme.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Ivan[emoji2400 je napisao(la):
;5753189]Ne znam da li je bilo, ali možda će nekom značiti...

Ovo je jedina aplikacija kod koje update statusa radi kako treba bez kašnjenja. Praktično real time se prati ako je tako podesite.

Sa svim ostalim sam imao razne probleme , ili ne radi, ili debelo kasni. Ova nije najlepša, naprotiv, ali je ubedljivo najbolja.

Probajte preko nje da pratite te stvari sa kojima imate problema.

Traži malo podešavanja za notifikacije itd...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.metalsoft.trackchecker_mobile
Hvala za tip. Stvarno nije loša aplikacija, ima dosta podešavanja. 17Track i onako više ne valja ništa...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

2 x UN..CN

poruceno 7 i 8.2

16 i 15.2 Shipment at country of origin warehouse

Isporuceno danas

USAMS i PZOZ punjaci - dobavljac je isti - poslato je sa iste adrese
Ja imam 3x UN...CN
12.02...14.02..17.02 taj status , ali još ništa [emoji16] valjda će uskoro...

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Drugovi,hteo bih da vas pitam,da li je iko od vas poručivao na onaj sajt JOOP ?

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Ne pamtim u zadnje vreme da mi je nesto stiglo za manje od 2 meseca. Na NS svaku posiljku izlepe sa onim novim traking brojem.

Na svaku kovertu lepe novi tracking onaj njihov vw.....rs. Nebitno jel otvarano ili ne.

Neki od njih imaju predmet koji se zove tipa dodatni troškovi slanja gde ti on kaže poruci ga ja ću mu staviti cenu koja još fali da se doplati i ti platiš on pošalje. Ne znam kakvu oni imaju opciju ali kao što rekoh to ćeš od njih saznati.

Kinez odgovorio da ce poslati kabl od 3 metra kao zamenu za onaj od 2 sto se navodno izgubio.
Sad nista nije rekao da li treba doplata ili ne?pitali smo ga za doplatu i nacin doplate pa sad cekam sutra da vidim sta ce odgovoriti.
I da konacno posalje.Mada sam od njih kupio ugreen hdmi-hdmi od 8 metara i stigao kabl za 6 dana,tako da se nadam da ce i ovaj kabl za wufer brzo stici.

Jel ovo znaci da mi je paket zaglavljen i da mi nece stici? Porucen je 23. januara.
Kinezu sam poslao vec 3 poruke da mi kaze o cemu se radi, proslo je nedelju dana i nista mi ne odgovara. Bas me cudi da nece da komunicira jer je "top seller". Radnja se zove "WORKPRO"

Capture.PNG

Edit:

Reseno, 17track ne pokazuje dobro gde se nalazi paket. Izmenjao sam jedno 3-4 sajta za tracking i nijedan ne pokazuje dobro.
Evo kome kinez bude slao preko JNet-a, neka koristi ovaj sajt za tracking: http://parcelsapp.com/en/carriers/j-net
Najveci apsurd je sto oficijelni J-Net -ov sajt (http://www.j-net.cn) redirektuje na 17track, preko kog ne mogu da se trackuju njihovi paketi.

Capture.PNG

Poslednja izmena:
Naručio nešto preko colissima što je valjda neka varijanta francuske pošte. Na našoj pošti i dalje nema praćenja a navodno je već u Srbiji. Imao možda neko slično iskustvo?

colissimo.jpg

Mislim da naša pošta/carina žestoko zabušava u poslednje vreme. Niti se menjaju statusi niti ima uopšte neka informacija dal je paket u zemlji ili ne. Imam par paketa, svi su napustili Kinu, nemoguće da do sada nisu stigli u Srbiju. Kao da putuju preko Afrike...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Poslednja izmena:
Sad se pojavio novi status na francuskom, cenim da bi u ponedeljak trebalo da mi stigne. A na poštinom sajtu i dalje stoji nema podataka o pošiljci. Svašta...

Sad se pojavio novi status na francuskom, cenim da bi u ponedeljak trebalo da mi stigne. A na poštinom sajtu i dalje stoji nema podataka o pošiljci. Svašta...

Moj treking broj je bio u formatu CF123***FR i cim je francuska posta preuzela paket mogao sam da pretim na sajtu nase poste kao i na ovom sajtu francuske poste.

Zna li se razlog? U čemu je fora? Ovo će svakako da mi donese poštar?

zato što ti brojevi nisu u skladu sa međunarodnim dogovorima pošta

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Zanimljiva situacija uzeo sam od jednog prodavca dva proizvoda dva paketa poslata .dva tracking broja jedan je imao zadnji status na sing post 22.2 i 28.2 je stigao na carinu a ova j drugi ima zadnji status od 20.2 pre ulaska u Srbiju i jos nije dosAO na carinu..posto obicno zadnji status pre ulaska u Srbiju prodje 5-6 dana na Singapore p0st

Naručio nešto preko colissima što je valjda neka varijanta francuske pošte. Na našoj pošti i dalje nema praćenja a navodno je već u Srbiji. Imao možda neko slično iskustvo?

Pogledajte prilog 266482
Ja sam narucivao, ima pracenja kod nas, ali su poslali na carinu i vec 5 dana nema nikakvog statusa, verovatno su dodelili srpski tracking pa cu morati sutra da zovem da pitam koji je broj novi pa da mogu dalje da pratim.
Ne znam sta smaraju kupio sam parfem iz Francuske direkt od te kuce koja pravi isti i sad ce verovatno da ga ocarine strucnjaci, ono jes da je kostao 150 evra, ali koji god sam parfem kupovao iz inostranstva nikad mi nisu zadrzali na carini bas pre 2 dana u petak mi stigli drugi parfemi koje sam preko ebaya kupio i nista nisu naplatili, a bili su i skuplji od ovog i veci kolicinski od 100 ml a ovaj od 70ml da ne reklamiram sad parfeme necu reci o kojima se radi.
Stvarnu su...
Nego mozda zato sto sam direkt kupio od parfemske kuce koja pravi pa mozda zato zadrzase.
Koji bese broj da zovnem sutra carinu da pitam koji je sad broj paketa?

Zanimljiva situacija uzeo sam od jednog prodavca dva proizvoda dva paketa poslata .dva tracking broja jedan je imao zadnji status na sing post 22.2 i 28.2 je stigao na carinu a ova j drugi ima zadnji status od 20.2 pre ulaska u Srbiju i jos nije dosAO na carinu..posto obicno zadnji status pre ulaska u Srbiju prodje 5-6 dana na Singapore p0st

Identičan slučaj i kod mene, ali SingPost je ozbiljna firma, tako da ne verujem da će biti nekih problema ...
Doduše ovo se do sada zaista nije događalo.

Ja imam jednu pošiljku preko singapur pošte, bez praćenja (22.02 je bio status Departed country of origin). Čekam da vidim kad će [emoji16]

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Ja imam jednu pošiljku preko singapur pošte, bez praćenja (22.02 je bio status Departed country of origin). Čekam da vidim kad će [emoji16]

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Ma uglavnom je to zadnji status pre ulaska u Srbiju i uglavnom to traje nekih 6 -7 dana ali verovatno i tu ima nekih okolnosti..mada kazem pre bih ocekivao ovu od 20.2 vec je ova od 22.02 usla u Srbiju i otisla na carinu 28 2 ...ocekujmo ovo koji dan ..Sing Post je brz i pouzdan nema dileme..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno