Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nema kod njega, pisao sam u smislu da dns metoda nema ništa od podešavanja a druge metode imaju. Jesi probao dns? Ako nisi probaj.
Meni treba zbog pubg-a da me ne banuju na 10 minuta. Zato mi treba per app podešavanje. Moram svaki put kad hoću da igram da disejblujem adaway i da restartujem telefon, pa onda kad završim opet uključim adaway, pa restart smara već. A ne znam koji je u moru cele liste da stavim na whitelist.

Meni isto adguard dns radi super ali samo na wifi, na mobilnom netu reklame normalno prolaze kao da nemam nista...

Aha, shvatam situaciju. Nažalost nema je, a teško da će ikad biti per app opcija u Adaway-u, upravo zbog njegovog načina funkcionisanja.

@xejtep probaj u apn podešavanjima izbrisati proxy (i sačuvati izmene), rekao bih da je u tome problem.

Poslednja izmena:
Aha, shvatam situaciju. Nažalost nema je, a teško da će ikad biti per app opcija u Adaway-u, upravo zbog njegovog načina funkcionisanja.

@xejtep probaj u apn podešavanjima izbrisati proxy (i sačuvati izmene), rekao bih da je u tome problem.
Zahvaljujem, to je rešilo problem.

Koji dialer za dualsim? Uslov da pretrazuje po imenima, prezimenima, nadimcima... najbolji je bio exdialer ali ne podrzava dual sim (nesto ga i ne vidim u gp).Koristo sa i pixelphone ali ni njega vise nema!? Sta sad koristiti?

Trebalo bi da predjem na Pie za vikend. Godinama sam na Nova Launcher, da li ima nesto interesantnije, da ne kazem bolje ili da se drzim proverenih stvari? :)

Poslednja izmena:
Koji dialer za dualsim? Uslov da pretrazuje po imenima, prezimenima, nadimcima... najbolji je bio exdialer ali ne podrzava dual sim (nesto ga i ne vidim u gp).Koristo sa i pixelphone ali ni njega vise nema!? Sta sad koristiti?
Meni sasvim dobro radi Emui fabrički dialer na mom Honor Play.
Čak bolje nego što je radio na P10.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Trebalo bi da predjem na Pie za vikend. Godinama sam na Nova Launcher, da li ima nesto interesantnije, da ne kazem bolje ili da se drzim proverenih stvari? :)
Lawnchair njihova grupa na telegramu ima najnovije build-ove alpha, ali rade kao stable, a imaš i hyperion launcher. Probaj, ako ti se ne svidja uvek možeš na novu da se vratiš.

True Phone Dialer & Contact

Ja sam navikao na nju i savrsena mi je..

Ja koristim Drupe(plaćena verzija) i sve to radi što tražiš...

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Mislio sam da probam kalibraciju baterije ali nisam razumeo da li da bude na punjaču ili ne?
8caf8d9d223b6e0dc23dc7ae786e0e6f.jpg

Čime skidati mp3 sa yt? Koristio sam peggo,ali od 23.02 je ugašena aplikacija nažalost...

Ja sam u nekom trenutku koristio YMusic, radio je posao. Probaj

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

Radi posao, hvala na preporuci :)

On je super i za slušanje muzike, štedi net.

Ja koristim vidmix, ima ga na xda labs.

Kako da mu dam dozvolu da može da koristi sd karticu za download?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ako neko želi Dark mod u Facebook Messenger aplikaciji. Pošaljite emoji meseca bilo kome i pojaviće vam se obaveštenje da ste otključali Dark mod, kliknete na obaveštenje i omogućite Dark mode režim.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Znam da ima dosta apk, (čak i preko nekih anti virusa moze), daljinski pristup sa androida, na android? Koja se najbolje pokazala, koja lepo radi, bez trokiranja, a da moze da se lako pristupi privremenim pass-om.

Edit: Probao sam TeamViewer, ali sa njim ne mogu. Možda je bitno da kazem da hoću sa Android telefona da pristupim Android Box-u koji je povezan na TV.
TeamViewer izbaci poruku da box ne podržava deljenje ekrana, mozda zato sto ga ni nema :).

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Kako ''nesto'', sto degradira ionako strokav kvalitet, moze biti super za slusanje muzike?
U kom smislu degradira?
Kad slušaš muziku preko YMusic on samo pušta onaj zasebni audio strim dok video strim ne skida i tako štedi net.
A možeš i da skidaš originalni audio strim bez konverzije pa dodatno ne degradiraš kvalitet.

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

Znam da ima dosta apk, (čak i preko nekih anti virusa moze), daljinski pristup sa androida, na android? Koja se najbolje pokazala, koja lepo radi, bez trokiranja, a da moze da se lako pristupi privremenim pass-om.

Edit: Probao sam TeamViewer, ali sa njim ne mogu. Možda je bitno da kazem da hoću sa Android telefona da pristupim Android Box-u koji je povezan na TV.
TeamViewer izbaci poruku da box ne podržava deljenje ekrana, mozda zato sto ga ni nema :).

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Meni radi normalno na X96 max.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno