dns.adguard.com u Private DNSA sta koristis kao ad blocker?
Meni treba zbog pubg-a da me ne banuju na 10 minuta. Zato mi treba per app podešavanje. Moram svaki put kad hoću da igram da disejblujem adaway i da restartujem telefon, pa onda kad završim opet uključim adaway, pa restart smara već. A ne znam koji je u moru cele liste da stavim na whitelist.Nema kod njega, pisao sam u smislu da dns metoda nema ništa od podešavanja a druge metode imaju. Jesi probao dns? Ako nisi probaj.
Zahvaljujem, to je rešilo problem.Aha, shvatam situaciju. Nažalost nema je, a teško da će ikad biti per app opcija u Adaway-u, upravo zbog njegovog načina funkcionisanja.
@xejtep probaj u apn podešavanjima izbrisati proxy (i sačuvati izmene), rekao bih da je u tome problem.
Meni sasvim dobro radi Emui fabrički dialer na mom Honor Play.Koji dialer za dualsim? Uslov da pretrazuje po imenima, prezimenima, nadimcima... najbolji je bio exdialer ali ne podrzava dual sim (nesto ga i ne vidim u gp).Koristo sa i pixelphone ali ni njega vise nema!? Sta sad koristiti?
Lawnchair njihova grupa na telegramu ima najnovije build-ove alpha, ali rade kao stable, a imaš i hyperion launcher. Probaj, ako ti se ne svidja uvek možeš na novu da se vratiš.Trebalo bi da predjem na Pie za vikend. Godinama sam na Nova Launcher, da li ima nesto interesantnije, da ne kazem bolje ili da se drzim proverenih stvari?![]()
True Phone Dialer & ContactKoji dialer za dualsim? Uslov da pretrazuje po imenima, prezimenima, nadimcima... najbolji je bio exdialer ali ne podrzava dual sim (nesto ga i ne vidim u gp).Koristo sa i pixelphone ali ni njega vise nema!? Sta sad koristiti?
On je super i za slušanje muzike, štedi net.
U kom smislu degradira?Kako ''nesto'', sto degradira ionako strokav kvalitet, moze biti super za slusanje muzike?
Meni radi normalno na X96 max.Znam da ima dosta apk, (čak i preko nekih anti virusa moze), daljinski pristup sa androida, na android? Koja se najbolje pokazala, koja lepo radi, bez trokiranja, a da moze da se lako pristupi privremenim pass-om.
Edit: Probao sam TeamViewer, ali sa njim ne mogu. Možda je bitno da kazem da hoću sa Android telefona da pristupim Android Box-u koji je povezan na TV.
TeamViewer izbaci poruku da box ne podržava deljenje ekrana, mozda zato sto ga ni nema.
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari