Možeš da prodaš ono što je tvoje, što si kupio. Od Adobe si kupio softver i onda je u tvom trajnom vlasništvu. Opremu od operatera si dobio na korišćenje pod ugovorenim uslovima.Tako su isto Adobe i ostali hteli da ogranice da mozes da prodajes softver nakon sto ti vise ne treba, i u dosta zemalja je to proglaseno nelegalnim.
Netflix nije ograničen ni državom. Svoj Netflix sam koristio i u Australiji. Ali za aktivaciju Netflix-a na TV-u potreban je user i password. Tako da nije za deljenje nepoznatima ljudima (često i poznatim).
Edit:
Možeš da prodaš ono što je tvoje, što si kupio. Od Adobe si kupio softver i onda je u tvom trajnom vlasništvu. Opremu od operatera si dobio na korišćenje pod ugovorenim uslovima.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ti si vlasnik EON aplikacije? Kupio si je? Pise ti to u ugovoru? Ako je tako, onda svaka cast.Ovde se uglavnom raspravlja o prodaji EON aplikacija...
Netflix nije ograničen ni državom. Svoj Netflix sam koristio i u Australiji. Ali za aktivaciju Netflix-a na TV-u potreban je user i password. Tako da nije za deljenje nepoznatima ljudima (često i poznatim).
Edit:
Možeš da prodaš ono što je tvoje, što si kupio. Od Adobe si kupio softver i onda je u tvom trajnom vlasništvu. Opremu od operatera si dobio na korišćenje pod ugovorenim uslovima.
Ti si vlasnik EON aplikacije? Kupio si je? Pise ti to u ugovoru? Ako je tako, onda svaka cast.
Ja ne znam kakav su mi sad ovo ruter dali Technicolor CGA2121. Uopste ne moze da povezes na 5Ghz wifi niti da telefon vidi tu mrezu. Na onom ubee modemu 5Ghz mreza je radila najnormalnije dok na ovom ma nema sanse, ne vidi je uopste. Cak i kad iskljucim bilo kakve enkripcije i da ne trazi sifru uopste ne vidi 5Ghz wifi. Ili je ovaj sto mi doneli falican ili je tesko djubre.
Ja ne znam kakav su mi sad ovo ruter dali Technicolor CGA2121. Uopste ne moze da povezes na 5Ghz wifi niti da telefon vidi tu mrezu. Na onom ubee modemu 5Ghz mreza je radila najnormalnije dok na ovom ma nema sanse, ne vidi je uopste. Cak i kad iskljucim bilo kakve enkripcije i da ne trazi sifru uopste ne vidi 5Ghz wifi. Ili je ovaj sto mi doneli falican ili je tesko djubre.
Promeni kanal na 38 za 5ghz mrezu i proradice ti
EPILOG: Pismeni odgovor na moju žalbu od strane SBB-a:
-----
Nakon provere od strane nadležne službe ustanovljeno je da postoji osnov za umanjenje računa po pomenutoj reklamaciji u iznosu od 150,00 dinara.
----
Lepo od njih što su uvažili moju žalbu ali NIJE LEPO to što su me doveli u situaciju da moram da pišem žalbu.
Šta da nisam bio dovoljno pismen ili da nisam obraćao pažnju na detalje? Znači, ko zna koliko korisnika ima osnov za umanjenje ako su potpisivali anekse pre 01.01.2019.
Po meni je to čist kriminal.
A gde sam ja to napisao da podrzavam prodaju aplikacije? Ja ne znam sto ste digli frku oko toga sto par klinaca prodaje aplikaciju? Pa na zapadu se ljudi udruzuju i kupuju Netflix i HBO go pa ih ovi ne sankcionisu. Po cemu se to Eon to razlikuje od njih?
Naime, na CES 2019 u Las Vegasu predstavljen je video softver koji funkcioniše uz pomoć veštačke inteligencije, i čiji je cilj da prepozna slučajeve u kojima nekoliko korisnika deli isti nalog. Na ideju se došlo nakon što su rezultati istraživanja agencije Magid pokazali da oko 26% milenijalaca svoje lozinke za online streaming servise deli sa drugima. Novi softver bi tome trebalo da stane na put, te obeleži profile koji se dele. Ovaj korak važan je i zbog toga što istraživanja ukazuju da će servisi za emitovanje sadržaja do 2021. godine izgubiti oko 9,9 milijardi dolara upravo zbog prakse deljenja naloga.
Prema onome što tvrde kreatori novog sistema, AI sistem će moći da prati gde i kada se aktivira neki nalog, što znači da će sistem znati da li korisnik nalog koristi kod kuće, na poslu, ili na nekoj drugoj lokaciji. Na osnovu toga moći će da prati koliko je onih koji koriste isti nalog, te da u skladu sa tim ponudi premijum pakete koji će za nešto veću sumu dozvoljavati deljenje naloga.
Sve razumem i tehnicke mogucnosti i ostale stvari, ali koja je poenta reklamirati i uvrstiti u cenovnik 4k SK iako nema mogucnosti za sbb ott (van mreze). A stoji im na sajtu u cenovniku.
Ako ti promene cenu usluge možeš odmah da raskines UO bez ikakvih plaćanja.
U vezi sa izmenama, korisnici imaju pravo raskida ugovora pre isteka perioda na koji je zaključen, bez
obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom, u roku od 30 dana od obaveštenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari