Dobro, ponavljaš to više puta, a nisi u pravu, jer tu popunjavaš samo svoje podatke i ti možeš biti odakle god hoćeš.
Međutim, molim te, spusti prozorče malo niže i u polju DELIVERY DETAILS odaberi nešto drugo, a da nije Republika Hrvatska.
Ne šalju više nigde izvan hr, pitao sam mailom, a i zvao korisnički servis telefonom.
I meni su rekli da ne šalju za Srbiju, a poslali su mi negde krajem januara.Besmislena je rasprava.
Zvanično su mi rekli da više ne šalju i samo sam preneo informaciju. Za dalje me stvarno ne zanima.
Mrzi me da tražim, ali ja mislim da se to najavljuje već 10 godina unazad.Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić izjavio je da se od 2021. godine ukida roming na Balkanu.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/s...d-2021-godine-ukida-se-roming-na-balkanu.html
Isti slučaj...Meni od oktobra ne stize kartica...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ne tada se pricalo tj bile su zelje, sad je pre 3-4 god potpisan sporazum po kom se svake godine smanjuje cena roaminga do njenog konacnog ukidanja za 2 god.Mrzi me da tražim, ali ja mislim da se to najavljuje već 10 godina unazad.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Meni od oktobra ne stize kartica...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari