Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

internet.ht.hr

Aj neki mod FAQ u prvi post ;)

03954e3ae77eeb16dcf3b12638f14644.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne može, nisi obratio pažnju.
U polju za dostavu stoji rh, ne postoji mogućnosti za odabir druge destinacije.

Ajde probaj pre nego pricas? :D

Dobro, ponavljaš to više puta, a nisi u pravu, jer tu popunjavaš samo svoje podatke i ti možeš biti odakle god hoćeš.

Međutim, molim te, spusti prozorče malo niže i u polju DELIVERY DETAILS odaberi nešto drugo, a da nije Republika Hrvatska.
Ne šalju više nigde izvan hr, pitao sam mailom, a i zvao korisnički servis telefonom.

Meni je mifi sam ubacio neki apn i šljakalo je.

Da li je FUP obavezan na svakoj kartici ili i dalje postoji mogućnost ako se kartica koristi 2x godišnje po dve nedelje da ne nastupi FUP za taj broj?

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Oduvek tu stoji samo Hr i meni je skoro stigla bonbon kartica tako da sigurno šalju za Srbiju.

Da li je neko u ovoj godini naručio bonbon a da mu nije stigao?

Poslednja izmena:
Nije oduvek stajalo za ovu turist karticu, to je od skoro. Poručio sam nekoliko ovih kartica, a samo za data je išla na varijantu naša adresa - a država hr.
Za ove to nije bilo potrebe.
Ali to i nije mnogo bitno, kad sam ih zvao i rekli da ne šalju više.

Da culi su da nam skace BDP i da se naoruzavamo i predstavljamo i pretnju i vise ne salju R. Srbiju.
Svasta, salju kao i do sad.

Besmislena je rasprava.

Zvanično su mi rekli da više ne šalju i samo sam preneo informaciju. Za dalje me stvarno ne zanima.

Dobro, ponavljaš to više puta, a nisi u pravu, jer tu popunjavaš samo svoje podatke i ti možeš biti odakle god hoćeš.

Međutim, molim te, spusti prozorče malo niže i u polju DELIVERY DETAILS odaberi nešto drugo, a da nije Republika Hrvatska.
Ne šalju više nigde izvan hr, pitao sam mailom, a i zvao korisnički servis telefonom.

Fakat nema vise Srbija
(u pravu si)

Mogli su i godinu ranije slobodno, do tada ce svi otici odavde :D

Danas stigla internet sim kartica. Narucena je pre dve nedelje.

Mrzi me da tražim, ali ja mislim da se to najavljuje već 10 godina unazad.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Ne tada se pricalo tj bile su zelje, sad je pre 3-4 god potpisan sporazum po kom se svake godine smanjuje cena roaminga do njenog konacnog ukidanja za 2 god.
Problem je bio delom i u evropskoj komisiji koja to nije dozvoljavala pre nego se ukine roaming u okviru EU.
Ne boj se bice tada a ove god od 01.06 se dodatno smanjuje cena roaminga i tako ce biti i naredne god dok se 21-e konacno ne ukine, budi bez brige.

EU je branila ukidanje rominga na Balkanu??

Da li je i dalje najbolja preporuka za BonBon? Da li se moze kupiti na pumpama na autoputu? Idem do Austrije i Ceske pa bih volio da uzmem da imam Interneta

Bonbon ili a1 i vozi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

imam bonbon internet sim, zadnji put sam je dopunjavao prosle godine, negde u julu mozda. kada su poceli ovaj roaming fup da primenjuju kod vecine, nisam je vise ni dopunjvao, istekla je, ne znam ni kad. sada posto ce mi opet trebati, a nemam neko bolje resenje za net, kontaktirao sam podrsku i rekli su da ce je ponovo aktivirati u roku od 48h. tako da znate, ako je nekome istekla a treba vam opet, mogu vam je aktivirati ponovo. treba samo da znate puk, kog vise nema na bonbon web profilu jer je kartica neaktivna.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Narucio sam pre dve nedelje i BonBon i A1, Bonbon je stigla (kao i sve sto sta ranije poruciovao od njih) a A1 nije (kao sto nije stigla nijedna od prethodnih par puta kada sam narucivao).

Nazad
Vrh Dno