Meni je bilo ovako kao na slici sa global romom, bilo je još dosta toga, skoro čitava strana. Sada sa xeu samo ono od maloprije.Odeš u settings i pod certification vidiš ovo, to znači da je global telefon (bez obzira na rom).
![]()
Meni umesto Certification stoji Verification, i slika mi je kao tvoja. To znači da nije Global version?![]()
Meni je bilo ovako kao na slici sa global romom, bilo je još dosta toga, skoro čitava strana. Sada sa xeu samo ono od maloprije.
A 1000% sam siguran da je global telefon.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Kakav ti je punjač? Za nas ulaz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislis da ima fora na zadnjoj strani.Global verzija imaju vise texta ispod loga, dok China ima blabla designed by Xiaomi
Na global poledjini treba da pise Model sa brojem nekim i da ima onaj znak CE dok to na Kini nema kod mene
Kakav ti je punjač? Za nas ulaz?
A i da ti je China nema veze.Isti su senzori samo sto ne podrzava Band 20 ako ti je bitan, u manjim sredinama gde je vecinom band 20 neces imati 4g vec h+.
WiFi na 5 GHz?5G???![]()
Odradio i ja preko magiska, ok je sad hvalaBilo i kod mene to. Skinuo sam i instalirao najnoviju verziju pa je prestalo
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ne bi smeo da je otključan bootloader, to se dešava na kineskim verzijama telefona. Ako je global verzija i imaš otključan bootloader, onda ga je neko prepakovao.Meni umesto Certification stoji Verification, i slika mi je kao tvoja. To znači da nije Global version?![]()
Мене лично збунило јер сам мислио да је 5G мрежа, а не 5GHz, а тек сад почињу да избацују телефоне за 5G мрежу.Sta vas buni? Podesio sam moj ruter samo na 5g. Neko je ostavio obe frekvencije.
Da, 5G mreza u Wifi delu. [emoji3]Мене лично збунило јер сам мислио да је 5G мрежа, а не 5GHz, а тек сад почињу да избацују телефоне за 5G мрежу.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari