Opet napominjem, oled kao tehnologija je mrtav.
toliko je zamrla tehnologija jos 2014te da cuveni ultra mega giga i presveti samsung uradi ovo
https://www.benchmark.rs/vesti/samsung_predstavio_prvi_15.6-incni_4k_oled_displej-78913
Ako ste završili, ja bih od sutra počistio i prebacio u drugu temu "hajlajts"
Pozdrav, veceras uzimam tv, i u velikoj sam dilemi. Nasao sam dve 43, jedan je LG43uh6950 a drugi samsung 43nu7400. Ista je cena, 450e u ovlascenoj prodavnici, pa.me interesuje vase misljenje, koji je bolji?
Tv se najvise koristi za igranje ps4(fifa 19), gledanje kablovske (pretezno fudbal) i jos za poneki film/seriju sa neta.
Samsung je, naravno, uvek bolji izbor naspram LG u klasi do 100 k rsd.
Meni 65 sa 5m deluje kao 40ica.
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Ja ga za to koristim, a i kao monitor, vec mesec dana.Interesuje me da li neko ima iskustva sa modelom LG OLED 55B8PLA i da li je TV za preporuku s obzirom da se nov na oglasima može naći za oko 1200 evra? Koristio bi se za kompjuter, PS4 i gledanje televizijskog programa.
Utice duzina, ali ne znam tacno u kojoj meri. 2.0 ti je valjda bitan za 4k. Na desetak metara vec i treba dobar kvalitet, mada ce neko sa vise iskustva to detaljnije da ti objasni.Da li je dužina HDMI kabla važna i da li utiče na performanste kod povezivanja sa kompom? Da li je bitan 1.4 ili 2.0 standard? Ja sam mislio uzeti kabal od desetak metara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari