Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Nemam tih problema, a imam crno sve i BOE.

Ne vidim crvenkast trag, vidim samo da svetlija siva u slovima i graničnim linijama postane tamnija (može se reći da vuče na crvenkasto).
Tako sam imao i svojevremeno na nekom od AMOLED-a, mislim na Samsungovom Nexusu, pa ne obraćam pažnju na to.

Tanke svetle linije na crnoj pozadini se tako ponašaju na nekim ekranima. Lično od toga ne bih pravio big deal.

Danas mi je stigao Mate 20 Pro i interesu je me da li se to zelenilo na ekranu pojavljuje kasnije ili ste primetili kada ste ukljucili telefon?

Баш немаш среће [emoji16]
Зеленило се јавља на LG екранима.

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Daj neko poređenje pošto si bio skriveni Samsung fanboj :)

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

[emoji3]nisam uopste,bitno je da tel fercera kako treba,evo ovako u vecini segmenata m20 je bolji osim mozda u displejui to samo mozda(onaj sto sam ja ranije video kod druga je izgleda nesto u slusu) , jedina prava prednost n9 je olovka koja mi inace fali,u svemu ostalom mate je bolji,mislio sam da smo sa sd845 ili u nasem slucaju ex 8910 dostigli nesto od cega realno nema potrebe za boljim medjutim videvsi kako kirin radi ostao sam iskreno zatecen,sve radi po meni primetno brze (pogotovo renderovanje video materijala,tu je bolji tj brzi od n9 sigurno 30-40% ), brzina se primeti odmah cim krenete da se malo igrate sa aplikacijama,ram menadzment mu je otprilike identican tj tu nema greske,jos jedna stvar gde je neuporedivo bolji je baterija koja sigurno ima 30% jacu autonomiju(jos nisam bio ispod 7h sot-a),sto se kamere tice nisam neki profesionalac ali da je bolja u foto modu jeste a sto se videa tice mislim da je n9 tu bolji,jedina mana po meni po meni je osvetljenje ekrana jer i kad iskljucim automatsko osvetljenje on sam u nekim aplikacijama smanjuje po malo osvetljenje,to je po meni jedina mana telefona,zvuk je za niansu slabiji od n9 iako je kristalno cist dok se ne stavi na punjac,prijem signala je sigurno bolji od n9 kao i jacina wifi signala,sve u svemu mislim da je ovo najbolji android tel do sad,jedino kome treba olovcica onda se zna sta treba da uzme

Hvala , manje više očekivano :)
Gotovo sve mane n9 si napisao , što je za pohvalu :)
Sada da vidimo šta nude sa p30 pro

@fkloznica A odakle ti znaš za mane i prednosti N9 vs Mate 20 pro? Čisto informativno ako hoćeš da odgovoriš...
Eto ja npr mogu da kažem da su to dva najbolja koja su se pojavila u zadnjih godinu dana i da su bolji od onih koje sam imao u tom periodu i koje koristio (Note 8, Mate 10 pro,, S8+, S9+ u 2 navrata, S9 nešto kratko)
NOTE 9

Poslednja izmena:
Čisto čitanjem stvari iz više izvora. Naravno ne pričam o ovom forumu, ovde ima 1% ljudi koji znaju da napišu nešto iskreno i korisno

Mene nervira što aktivan Wi-Fi ometa bluetooth streaming u kolima. Moram da isključim Wi-Fi, onda bluetooth streaming ne secka. Posle zaboravim da uključim opet Wi-Fi [emoji2957]

Probao,vezan na wifi ,sat isto vezan preko bt kao i zvucnici i sve radi bez problema

Mene zeza neki jeftin kineski BT zvučnik, pa ne mogu da se zakačim na njega da proverim uopšte, a isto imam sat zakačen koji ne gubi signal. Ali je li uđem u kola, mora Wi-Fi off, inače se ne može slušati stream. Zaštuca, pa onda ubrza da nadoknadi kašnjenje, pa tako svakih 15-30 sec. A sa Samsungom to nisam morao da radim.

Meni je bt modul vezan na neke logitech zvucnike i sve radi kako bi trebalo,provericu bas i u kolima ali ne bi trebalo da bude razlike,javljam

Predao juce telefon u ProMobi u Bg uz zahtev za zamenu zbog zelenog ekrana i to po drugi put.
Sad sam na preporuku Huawei podrske odneo tel direktno u servis, za razliku od proslog puta kada sam isao preko VIP-a.
Videcu kako ce ovaj put biti i koliko ce trajati cela procedura.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Da li je MOBIS ovlascen servis za HUAWEI ?

za 2 dana od odnosenja telefona u VIP (Novi Sad) su me kontaktirali iz Mobisa.

Poslednja izmena:
Interesuje me da li je ikako moguce updetovati M20 Pro ili samo ostaje na cekanju? (ne bih nikad dao pare FankyHuawei za update)

P. S. Kakav je taj novi mod za kameru Super Macro koji se nalazi na zadnjem updatedu?

I da li korisnici sa jednim Sim karticom to jest modelom LYA-L09 dobijajuteze update ili kao svi?

Evo sada na njihovom sajtu kada proverim status naloga stoji "Narucen rezervni deo".
E sad sta bi to trebalo da znaci?
Da li je prihvacena reklamacija i da nece mozda da menjaju samo ekran a ne da promene ceo uredjaj?
Jel zna neko sta je u pitanju ko je direktno menjao uredjaj preko servisa i zaobisao operatera?

Evo sada na njihovom sajtu kada proverim status naloga stoji "Narucen rezervni deo".
E sad sta bi to trebalo da znaci?
Da li je prihvacena reklamacija i da nece mozda da menjaju samo ekran a ne da promene ceo uredjaj?
Jel zna neko sta je u pitanju ko je direktno menjao uredjaj preko servisa i zaobisao operatera?

To im je standardno...meni je rečeno da su konstatovali problem i da se čeka odgovor Huawei-a za dalje.

Vrh Dno