Problem je TAA koji do sada nije bio forsiran:
TAA OFF
![]()
TAA ON
![]()
Bilo koji AA, FXAA, MSAA bi bili bolje rjesenje. Ali je TAA ugradjen u engine i utice iz nekog razloga i na svjetlo. S toga nema OFF opcije.
Ako neko hoce, vec sam postao ali evo opet. Neka proba bez TAA. Napraviti config i ubaciti
Super vojnika? Mislis specijalnih klasa? Mozda nisi upoznat ali sve te klase su stvarno postojale. Muzeji su puni eksponata.Meni se bfv vise svidja od bf1. Da ne spominjemo komediju od super vojnika u jedinici [emoji16]
Послато са RNE-L21 уз помоћ Тапатока
ja da se pitam, ukinuo bi kill cam, nije mi draz da znam ko i odakle me zveknuo, vec da ga otkrijem sam.......
Isto i ja bi to ukinuo totalno gubljenje vremena i nepotrebno je.ja da se pitam, ukinuo bi kill cam, nije mi draz da znam ko i odakle me zveknuo, vec da ga otkrijem sam.......
Tako sam ih nazvao zato sto su tako predstavljeni u igri treba ti citava vojska da ih ubijes a oni tebe taknu i mrtav si komedija cista. Nisam ni rekao da nisu postojali. Meni je to glupo sada nekom je zanimljivo, iskreno jedinicu nisam igrao jos od oktobra 2017 tako da se ne secam tacno imena super vojnikaSuper vojnika? Mislis specijalnih klasa? Mozda nisi upoznat ali sve te klase su stvarno postojale. Muzeji su puni eksponata.
BFV ima samo prednost sto se tice TTK, 3D spotovanje i nesto malo sminke. Previse stvari su kiksnuli na ovaj ili onaj nacin.
Tapatalk from Poco loco
Suomi i tomi gan(onaj zadnji). Sa suomijem sam vise igrao i fenomenalna puska za blizinu ,ali za daljinu moras malo da se uhodas sa njom.Jel Medic ima neko oruzje, da valja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari