Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

pa ima nas što bi da predjeno sa note 8 na 9 tako da u mom slučaju ne [emoji3]

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

A sta je loše? To je 24h, pola wifi, pola 4g sa osvetljenjem koje je bilo u rasponu od 30-60%.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Pogledaj moj sot.... par postova iznad..

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

meni na "Piti" 4G/wifi na 50% baterije SOT 3,5h aktivnog korišćenja - meni odlično .

pa ima nas što bi da predjeno sa note 8 na 9 tako da u mom slučaju ne [emoji3]

Baterija mnogo bolja na N9. Otisak je na boljem mestu, zvuk je bolji, kamera razočarenje kao i na Note 8. GCam ne radi ni jedan, neko je pominjao da moram root, nsam još naleteo na tu verziju.

Moje trenutno stanje baterije droid v8 (kad ste već krenuli), bez crnih tema i pozadina sa upaljenim AOD:

Neki prosek:

U principu ne može da gura dva dana (za mene je dva dana baš to, dva dana, kao dva dana do druge večeri dok ne krenem na spavanje), neće me izdati u istom danu dok ne legnem, nema šanse (ne igram igrice) nisam uspeo da je isprazim sa dosta poziva, interneta i interneta + BT povezan sa satom.

Poslednja izmena:
Hvala Ivane, meni je note 8 taman, samo ta baterija bi mogla da bude malo bolja....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Meni je na N9 mnogo bolja baterija nego na N8. U proseku 2d5h, 6h sota, 2h pozivi... 4G/wifi 50-50%. Iskreno vrlo zadovoljan.

Pa sta ti druze imas povezan akumulator na telefon? [emoji23]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Ovo je od pre neki dan, vise sam bio na 4g neko wifi, tu sam imao nekih 2.5h razgovora.
d05e819e2ab8ddca4b55e768abb95ff2.jpg

Auuu ljudi, pa vi i dalje razglabate o bateriji.[emoji52] Uživajte u telefonu godine. Ko da je bitno da li je SOT jedan gore ili dole. Svaki put kada udjem, ma koliku pauzu napravio, nušta novo da pročitam. Da urnišete telefon celi dan, ali bukvalno celi dan, izdržaće i to je dosta.

Pa i da ne izdrzi,nije neka stvar. Stavi se na 15-20 minuta na brzi punjac,i reseno. Meni traje ceo dan uz koriscenje svih drustvenih mreza,Viber,WA,pa tapatalk. Po neki poziv. Kad igram Pubg, ili neku drugu igricuzode brze baterija,ali dopunim, i cao zdravo. Ja zelim da koristim telefon maksimalno,i koristim. Briga me koliko traje baterija. SOT mi je oko 5h,za 20h na bateriji,i to mi je dovoljno.

Jasno k'o dan. Totalno nebitna stvar, bar meni kod odabira telefona. Sa svakim telefonom, što se baterije tiče, bio sam i više nego zadovoljan. Možda je do mene problem...

Instalirao andromedu, substratum i swift black? Sta mi trwba za andromedu sad? Neki fajl sa xda? Pomoc ljudiii

Instalirao ali ocigledno nesto nije ok, dosta app mi je black. Ali naprimer Poruke polovicno crno tj 80% je belo... itd a naprimer dosta apk je crno, cak mi je i internet browser crn

Poslednja izmena od urednika:
Uradi prvo restart jedan pa vidi kakva je situacija. Jel si odabrao samsung gore u meniju?

Jesam 8.1 samsung ako na to mislis... bas mi polovicno
Fb, messanger, poruke, tp nista nije crno

Jel si pojedinačno instalirao layere? Uradi prvo restart pa vidi kakva je priča.

Da da, svaki posedno, uradio sam restart, pa sam opet stiklirao poruke layout i opet instalirao i restart i nista, mada vidim da mi se onaj skrolic sa strane ucrneo to znaci da je nesto promenio ali skroz je belo, a kad udjem u pozive onda je full black.

Hmmmmm... 🙂 nisam cackao to. Ali ovde pise da je ok... sta bih trebao da aktiviram
e13a7ac4888c6f4f7808a53b221f74a4.jpg

Ako je ko turio pitu final, jel sat i dalje na levoj strani ili su vratili desno?

Moras da povežes telefon na pc I da pokrenes skriptu za Andromedu da je aktiviras. Nije dovoljno samo da instaliras apk na telefon. Na xda imaš link za download skripte. Zato ti i ne radi ništa.
Hmmmmm... 🙂 nisam cackao to. Ali ovde pise da je ok... sta bih trebao da aktiviram
e13a7ac4888c6f4f7808a53b221f74a4.jpg

A da ukljucim u developer modu usb debugging? Pre toga? I da skinem skriptu na pc za windows? Ok, odoh da prosetam kuce pa na tenane.. nije da nista nije uradio vec 20% mi fali

Ako je ko turio pitu final, jel sat i dalje na levoj strani ili su vratili desno?

Neko reče da su vratili desno, što je jedino i logično...

Rekao je sretan da je u nekoj beti trebalo biti alo nije. Sad sam dobio potvrdu da je i na finall pie levo [emoji2961]

Baš bezveze...

Usb debugging se podrazumeva. Pokrenes app na telefonu i onda tu skriptu na pc-u. Posle toga sve layere stavi na enable i uradi restart. Trebalo bi posle toga sve da bude ok.

Izbacuje mi no mirrors found na linku sa xda.. trebalo bi da je sve u redu sa browserom, javom itd na ovom lap topu trenutno sto je pored mene...

Skinuo, i po uputstvima sve i nece... andromeda prikazuje not connected sta god da mu radim. Sve sam probao sto pise tamo po netu, mozda je do kompa mada ne verujem, probam sutra na poslu opet....

Nazad
Vrh Dno