Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Ma stiže za koji dan-ko je nestrpljiv neka flešuje

NOTE 9

Stiže sigurno tokom ovih dana, samo SEE ne pre februara, iako bih voleo da je drugačije.

Turci su navodno 15.1. Ko hoće, nek flešuje. Mislim da je i kod komšija (Hrvata) isto 15.1. Ne znam zašto, ali nama februar.

I meni slikanje radi skroz ok preko spena...
Naravno nije to tako instant ali s obzirom da je prva BT verzija olovcice radi to super. Bice to jos bolje na Note10...
Bilo bi lepo kada bi dali opet onu akciju pa da uvalimo nase n9 za 70-80k za new s10plus [emoji1787][emoji1787]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

I meni slikanje radi skroz ok preko spena...
Naravno nije to tako instant ali s obzirom da je prva BT verzija olovcice radi to super. Bice to jos bolje na Note10...
Bilo bi lepo kada bi dali opet onu akciju pa da uvalimo nase n9 za 70-80k za new s10plus [emoji1787][emoji1787]

Ma to kod operareta deru bre,i da to racunaju note 9 80 000,s10 plus ce biti 1000e i jace.

Biće akcija za s10 to u pre-order, gotovo sigurno. Sada koliko će ga ceniti, to ćemo videti :D Bez 80.000 ne vredi menjati, ali i dodati od 35 do 50 iljada nije baš neka ok ponuda.

Ma to kod operareta deru bre,i da to racunaju note 9 80 000,s10 plus ce biti 1000e i jace.

Deru, deru, ali su opet najpristupacniji većini kupaca.

Poslednja izmena od urednika:
Biće akcija za s10 to u pre-order, gotovo sigurno. Sada koliko će ga ceniti, to ćemo videti :D Bez 80.000 ne vredi menjati, ali i dodati od 35 do 50 iljada nije baš neka ok ponuda.

Deru, deru, ali su opet najpristupacniji većini kupaca.
Ako bude doplata oko 200-250e za s10+ ok...
Ako treba vise, ja odo nazad na jabuku verovatno, volim i njih a manje cu da gubim para. Ovaj Samsung ne mozes povatati kad god izadje neki model pukne covek 500e... mnogo brzo pada cena.
Sad Note 9 od operatera vec 680e na kp nov.. *mjau**mjau**mjau*.....

Ako bude doplata oko 200-250e za s10+ ok...
Ako treba vise, ja odo nazad na jabuku verovatno, volim i njih a manje cu da gubim para. Ovaj Samsung ne mozes povatati kad god izadje neki model pukne covek 500e... mnogo brzo pada cena.
Sad Note 9 od operatera vec 680e na kp nov.. *mjau**mjau**mjau*.....

Pa dobro ja sam ga 700 platio pre 2 ipo meseca na kp.

Ili mi se cini ili je pre nekih mesec dana bilo uredno i za 650e novi sa 2g garancije na oglasima? Sad najmanje sto sam nasao je za 665e, a obicno su oko 670-680e. Kao da im je skocila malo cena sad oko Nove ili mi se cini?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

I jabuci padaju cene, tj. počele su da padaju cene. Samo što se to manje primeti. 6 godina sam se družio sa njom. E sada, XSmax je koštao 1400 i pao na 1000, dok je Note 9 koštao 1000, a sada 680e. U startu je to velika razlika. Jedino što stariji modeli iPhonea imaju donju granicu ispod koje ne idu, za razliku od svih drugih proizvođača, i to stoji.
I kako vreme prolazi, sve je besmislenije i skuplje menjati telefone iz godine u godinu...
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Odličan napredak, ali ne gubi mi se baš garancija zbog selfija koje i tako ne pravim ;)

+1

E zbog ovoga me Samsung nervira svih ovih godina, jer nece da rade na unaprijedjenju softvera. Na N8 prednja kamera uzas, slikam se jednom u 3 mjeseca, ali de nek makar tada valja. Sa Google kamerom portret mod otkida, razlika nebo i zemlja, a vidimo da je isti slucaj sa n9.

Stigao drugi stabilni Pie u Nemačkoj za beta testere.

Krenuo i u Nemačkoj za sve (i one koji nisu u beta programu)...

Ali nema još da se skine nidje. Sammfirm izbacuje grešku kada traži Pie i onda daje poslednji oreo

To je zato što je još uvek samo OTA...

Izgleda da je tek sada ova zadnja ota stable verzija.

Idemooo...pozdrav iz Nemačke [emoji56][emoji847]

@sarulja91 Naravno da nisam [emoji6][emoji847]

Izašla I zvanična pita pa ko hoće da se igra ima zip na xda. Može preko odina a može i preko sideloada što je prostija opcija.

Ima li neko upustvo kako rutovati S9+ i kako ubaciti GCam kao sa snimka?

Sent from my Samsung Galaxy S9+ using Tapatalk

Pogrešio si temu ;)

Nazad
Vrh Dno