Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Pročitajte lepo na sajtu kako da osposobite. Nikakav root. Čak ni Nema potrebe ulaziti u good lock. Već sam kroz activity manager pristupe quickstar, lockstar, task manager...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Vi treba da instalirate badlock sa xda, a ne goodlock. Odradite pretragu i izaći će vam odmah 😉

Ljudi ukratko, good lock i ništa slično ne treba da se instalira. Instalirate samo quickstar poslednji sa apkmirror i aktivirate (activities druga stvar po redu sa slike) u widget stavki preko nove ili sličnig launchera da bi mogli da upalite i podesite pošto se sama app instalira kao sistemska, nema ikonicu ni ništa u redovnom samsungovom app draweru. Kada se jednom podesi može da se obriše nova launcher.

7e451b8922a3cd072c2268fc7a4edfbd.jpg

Poslednja izmena:
Ajmo ovakko
Prvo obrisite kes memoriju galaxy app zatim.ugasite tel i izvadite sim karticu ,bez kartice ga upalite i sa bilo kojom vpn aplikacijom odletite u Ameriku ,otvorite galaxy app ukucajte good lock i instalirajate sta hocete,posle toga vratite sim karticu i to je to

Ionako stiže sa one UI. Ja sam strpljiv čovek.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Ima nas koji nemamo nameru da stavljamo android 9 😉

Turci objaviše da će Pie biti pušten 15. januara. Ipak, imaju "lepu" istoriju promene datuma, odnosno probijanja rokova.

Cenim da ćemo mi tako negde oko 15. januara dobiti zvaničnu pitu.

Samo eto, ne znam da li prelaziti, nešto mi se ne sviđa interfejs.

Ajde neka neko ko je testirao, odradi pros i cons. Meni realno samo gesture trebaju, sve ostalo je već sad top i ne treba kvariti...

Ja iscackao na S9+ i odličan je i Ui i sve mi nekako lepše. Android 9 je mnogo veći skok zbog baterije.

Svi bi, al nije sve u autonomiji! Reče mi Srele da je sat sa novom betom 3 vraćen na desnu stranu gde mu je i mesto, još par stvari da unormale i možda se i ja upišem u listu kandidata za full release! Inače da podsetim, koristio sam pie još u maju mesecu na pixelu 2, ništa to meni nije spektakularno i ima više mana nego vrlina za moj ukus.

instaliram uprvo betu 3 pa javljam utiske sutraili u nedelju,moram preko adb n,ne vidi mi karticu u recovery ju

Nažalost nije vraćen desno iako piše da treba da je desno. Inače animacije su sad jos bolje utegnute, sve leti. Bas lepo radi. Mislim da vise beta neće ni biti.

Ne znam čemu to kukanje i odbijanje novog interfejsa kad to ne može da se izbegne, da li na ovom modelu ili prvom sledećem... Bolje se što pre naviknuti i ćao zdravo.

Sve je još uvek dobro,to jest dok ne izbace dugmiće za navigaciju.. onda pravac apple

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Najbitnije 🙂

Toliko je Google počeo da kopira jabuku da je postalo i smešno.

Zato se i nadam da ovi zutaci nikada neće do kraja ispratiti apple-google

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Srećna Nova Godina [emoji3]

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Nazad
Vrh Dno