Pozdrav ljudi,kakva su vam iskustva sa Belgijskom postom
Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ranije je Aliexpress Standard Shipping podrazumevao slanje preko Singapura, koji je ubedljivo najbolji (danas mi doneta posiljka narucena 25.12, stigla u Srbiju 31.12 I da nije bilo praznika bilo bi jos brze), medjutim, stvari su se promenile. Sada salju uglavnom preko China Post-a ili Holandjana, a ja sam izvukao ..BelgijancePaket porucen 11.11. stigao tek danas preko belgijske pošte, tako da je za izbegavanje...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
nikad.Pa i kod tebe je isto, čak i gore.
Vidiš da putuje do tebe kroz 2-3 pošte. Došlo prvo do Piramide, pa onda prešlo u Jurija Gagarina, pa do Delta Sitija i pošte blizu nje.
Realno, to što su tebi uradili je trošenje resursa i još gore od onoga što si ti napisao. Šetkali su ti paket juče i danas bez potrebe. Obično ide od centralnog poštanskog centra (Zemun, taj 10200 GPC deo na tracking-u) do lokalne pošte u jednom cugu sa ostalim paketima.
edit: tebi se paket sad nalazi ovde.
Hvala na odgovoru.@bojan0813
Posiljku prati na www.sypost.net
( ima pracenje do poletanja iz Malezije )
Trebala bi da stigne u roku od 2 meseca i najverovatnije ce imati i UC...MY broj za pracenje.
Prvi put se susrecem sa brojem za pracenje koji pocinje sa LP i ima jos 14 cifara. Da li se jos neko susretao sa ovakvim brojem?
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
jedno pitanje: pratim posiljku i na posta.rs izbaci
08.01.2019 01:00:00 CN-51001020 Prijem ne kontam pošto ne piše prispeće, a posleto je tek pre 5-6dana, da li je ovo
oznaka za neki aerodrom pa sad treba odatle da krene za Srbiju? ili je već vo Serbiya?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari