Evo sta kaze kinez sa Alija na moje pitanje zasto je enormno poskupela postarina za predmete..
http://prntscr.com/m0lheb
http://prntscr.com/m0lheb
Danas me u sanducetu sacekala posiljka, a status bio ne promenjen
Prijatno iznenadjen, bez ikakvih dodatnih troskova je proslo. A i nije neka cifra bila 2. 80eur, al *mjau**mjau**mjau* sa nasima se nikad ne zna.
Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока
Ima li neko preporuku za set alata za kompjuter sa alija ili gear besta? Do 15ak evra. Najradije bih uzeo Phanteksov set ali ga naravno nema kod kineza.
@brank0, da li taj šrafciger ima onaj račeting vrh, kao gedora, ne moraš da ga vrtiš u krug nego napred-nazad i ima mehanizam za prebacivanje smera?
Da li je neko gledao/kupovao neki gps tracker?
Ima li nesto da se pazari a da zavrsava posao? Mora da radi na bateriju i da je sto manje. Naravno pozeljeno da je baterija traje sto duze![]()
Npr. ubaci se u ram od bicikla...u auto...
Solidan je JAKEMY, imam ovaj i radi posao.
To ovako nešto tražiš?
Ako jeste, onda to. Nisam ga još uzeo, nekako nikako da se nakanim, ali ću skoro, samo da vidim kad kinezi luftiraju ono mesec dana pa da ne zapadne u toj kombinaciji.
Ima i Xiaomi Mijia Wiha koja je još bolje izrade ali je odvijač nekako uzan, pa ne znam kako se ponaša sa jače zašrafljenim šrafovima.
Mene takodje zanima ovo za odvijanje? Mada za ovako jeftine setove ne verujem da to imaju.Malo sam pogledao na netu, ovaj problem sa punjenjem xiaomi sata je prilično česta pojava, ima dosta o tome...
Jedino što su bateriju stavili između ekrana i elektronike pa se elektonika mora vaditi da bi se došlo do baterije...
@brank0, da li taj šrafciger ima onaj račeting vrh, kao gedora, ne moraš da ga vrtiš u krug nego napred-nazad i ima mehanizam za prebacivanje smera?
Jasno je meni da ne mogu dugo ali daj nesto ako znas sto valja tj sto radi.
To je to, uspelo. Hvala.@Ivan KP
Da li si prvo kreirao narudzbinu pa sada naknadno zelis da izvrsis placanje ?
Ako je to slucaj , desava se da AliPay ponekad malo "zaglavi" iako je sa karticom sve OK.
Idi na Other payment methods pa ce posle par pokusaja ponuditi opciju placanja ( ili karticom koja je vec upisana u sistem ili drugom za koje uneses podatke ).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari