Hoću da imigriram sa Telekoma ka Orionu. Kako ste zadovoljni optičkim internetom, da li konstantno radili?
Nisam resetovao ruter jedno 4 meseca. Toliko.
Hoću da imigriram sa Telekoma ka Orionu. Kako ste zadovoljni optičkim internetom, da li konstantno radili?
Ja sam na media konverteru i nisam ga resetovao 6 meseci![]()
Juče sam slučajno primetio da Arene počinju od 60. pozicije a ne od 57. kao dosad. Daljom istragom utvrdio sam da su ubačeni HBO kanali.![]()
Juče sam slučajno primetio da Arene počinju od 60. pozicije a ne od 57. kao dosad. Daljom istragom utvrdio sam da su ubačeni HBO kanali.![]()
Moguće da meni radi jer su mi svi kanali otključani prvi mesec. Uglavnom evo koji je box i kanali u spojleru.
![]()
![]()
Moguće da meni radi jer su mi svi kanali otključani prvi mesec. Uglavnom evo koji je box i kanali u spojleru.
![]()
![]()
Da ne bude da ispadam lijen - čitam ovaj Orion PDF sa sajta, ali tamo stoji svega 5 kanala sa karakteristikom "HD kanal", a u flajeru stoji "više od 20HD) - nije mi baš jasno šta je sve HD ovdje.
@Darkko - veliko hvala na trudu...
Imate li, generalno, nekih zamjerki na Orion televiziju?
Reckanje? Kašnjenje?
Kako radi vraćanje unazad?
@Darkko, @lab310 i @stefkev - hvala na utiscima
Mislim da ću sačekati zvanično uvođenje HBO, cijenu paketa i pozicioniranje (hoće li ga kombinovati sa drugim filmskim kanalima u jedan paket?) pa rješavati prelazak na Orion.
Druga opcija bi mogla biti ubođenje samo Orion optike za net, a rješavanje televizije preko nekog drugog...
Baš nisam pametan...
Darkko,Ja sam njihovu tv uzeo isključivo zbog arena. One kasne 30-40 sekundi u odnosu na mts-ov iptv. Slika je zadovoljavajuća, zavisi naravno i od konkretnog kanala. Kvalitet slike kad se vraća primetno slabiji od live programa ali samo vraćanje kao vraćanje radi bez problema.
Jel može da se raskine ugovor bez penala?
Hteo bih na kablovovski pa da proverim.
Jel može da se raskine ugovor bez penala?
Hteo bih na kablovovski pa da proverim.
Posalji im mail i kazi da zelis da raskines ugovor i cekaj da vidis sta ce ti odgovoriti, sa njima komuniciras iskljucivo preko maila da imas pisane dokaze, kad smo trazili raskid zvali na tel. pa je posle bilo kako oni to nisu rekli.Nemam nikakav poseban popust, koristim, 20Mbs po 1500din, redovna cena.
Znači prvo njima pa onda Ratelu?
Ne bih hteo da se ovo oduži letnji dan do podne, kao i da budem u procepu bez neta..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari