Mislim da jesu arene u HD-u, kompletnu listu kanala pogledaj ovde.Da li su arene kod oriona u HD-u? Na ovom flajeru što dele piše više od 20 HD kanala. Da li se zna koji su to kanali?
Objasni tacnije sta se desilo.Dobio sam zvanicno odjebushu.
"Poštovani,
Želimo da Vam se zahvalimo na interesovanju za naše usluge i poverenju koje nam ukazujete.
Realizacija usluga zavisi od tehničkih mogućnosti i kapaciteta Orion telekom mreže koji se proveravaju pre zasnivanja pretplatničkog Ugovora. Uz proveru sa kolegama za optiku, dobili smo obaveštenje da na žalost u ovom trenutku nemamo mogućnost pružanja usluge optičkog interneta na pomenutoj lokaciji.
Srdačan pozdrav"
Tako su i meni pricali,a vec su tada imali instaliranu kutuju u zgradi,posle su samo instalirali opremu i to je to.
Imaju ili nemaju volju,to je upitanju.
1. Nemocan sam bilo sta da radim
2. Istini na volju, zivim u nemogucoj ulici u zarkovu.
Da li neko moze da mi kaze koliki je lease time kod Oriona?
Imam optiku, Eltex ONT ako nesto znaci. Zeleo bih da dobijem novi IP, jer ovaj koji mi je dodeljen je iz nekog nepoznatog razloga banovan na jednom sajtu koji koristim.
Da, nista se nije dogodilo ni posle 24h iskljucenog ONT-a, znaci u sustini ostaje mi da cekam par dana dok se ne promeni ip sam od sebe po nekoi svojoj logici...
Da, nista se nije dogodilo ni posle 24h iskljucenog ONT-a, znaci u sustini ostaje mi da cekam par dana dok se ne promeni ip sam od sebe po nekoi svojoj logici...
Cudno, kod mene bez problemaNe dobija se, evo iscupao sam kabl, sacekao malo i nije se nista promenilo...
U Trgovackoj 14,pa na vise,mozda i koji broj nize ima.
Ne vidim zasto dva tri broja zgrade mogu da imaju,a ostali ne.
Meni vec dve veceri TV radi ok,ali net nikako,da li jos neko ima taj problem?
Pogledajte prilog 262865
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari