Šta je novo?

TOTALNA ANARHIJA - OFFTOPIC TEMA [POLITIKA, SPORT, FLAME...]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozemo da se pravimo blesavi, ali ovo jeste uvreda na licnom nivou. U prvom postu je navedeno da su licne uvrede zabranjene.
Meni je potpuno svejedno da li ce da se prica o politici ili ne, ali mi ovakve stvari smetaju jer stvaraju veoma toksicnu atmosferu. Pokusajte da se suzdrzite od etiketiranja clanova foruma ako imaju drugacije misljenje od vas.

Ma ne nije uopste uvreda, drzacemo jedno oko zatvoreno jer se ocigledno dele stavovi sa doticnim... Da sam nekog prozivao i vredjao makar pa i da razumem.

Dajem samo primer da je DukeLander tako prozvan leteo bi doticni odmah sa foruma, i to bi ostatak moderacije odreagovao a ne on kao mod.

Napravio sam sendvič, i gledam film Stado

Šta igrate ovih dana?
Blic pitanje: koja vam je omiljena igra sa automata na žetone?

Ne znam kako se zove igra, ali razbijas neke balone (ispaljujes neku bodljikavu žicu) koji se razdvajaju na dva manja, pa još manja, dok te mali baloncici ne sastave :D

Ljudima daš off topic temu i odmah udri po politici... Kakav narod...

meduza je zakon!

Poslednja izmena:
Uvukla se u sve sfere života.
Ljudi se na slavama raspravljaju o politici.
Kada se politika bitna u obrazovnim ustanovama, znači da nam nema pomoći.

Lavic Pajkic Dopic je na pinku...

Ovaj..
55b88e220ebb30f33b27118ee85edca7.jpg

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Djuka zvani OBRVA. :d :D Boze koji intelektualni pogled.

Inace mi se :vomit: :vomit: :vomit: na ove Vuciceve podguzne muve.

Poslednja izmena:
Hoćeš iskreno? Mrzi me :D

Sto ne priznas javno da ne umes, necemo ti nista?
Nemam vremena. Da imam. Verovatno bih se cimao. Saznao kako šta i gotovo.

Lakše instalirati emulator neki na telefon, nego se sad patiti sa ovim.

Blic pitanje: koja vam je omiljena igra sa automata na žetone?
Uf, surovo pitanje, jedno leto u osnovnoj sam sve pare na moru potrošio na Super Sidekicks 2, ćale morao da šalje po nekome da ne ostanem gladan poslednjih 2-3 dana.
Inače i dalje pikam Shinobi, Slam Dunk, Super Sidekicks 3 češće nego neke novije igrice.

Zakasnio sam te je sada glupo brisati, ali uvrede bez obzira na vrstu teme necemo tolerisati, tj ja necu, bez obzira sta kako kome. Ilion dobio poene za vredjanje.
Ni ja ne varim mnoge na forumu jer imamo i previse razlicite stavove pa ih ne vredjam. Jedno je kada se diplomatski na finjaka podbadamo ali uvrede ne.
Ziveo govornik!

Uf, surovo pitanje, jedno leto u osnovnoj sam sve pare na moru potrošio na Super Sidekicks 2, ćale morao da šalje po nekome da ne ostanem gladan poslednjih 2-3 dana.
Inače i dalje pikam Shinobi, Slam Dunk, Super Sidekicks 3 češće nego neke novije igrice.

Cadillacs and Dinosaurs, na nju sam potrosio mnogo mnogo para.

Ej moderatori, da li će nakon zatvaranja teme, biti moguće izvući sledeće podatke:

- Koji procenat inače aktivnog članstva je uopšte učestvovao u temi (ovo me baš zanima)?
- Ko je napisao najviše postova?
- Ko je dobio najviše pozitivnih reputacija u temi?
- Ko je dobio najviše negativnih reputacija na temi?
- ...i šta ti ja znam šta još, statistika o članstvu, smislićemo nešto?

:p

i ko podrzava skandalozno ponasanje ovog seksualnog devijanta Luka Skajvokera i razvratne princeze Leje!

Poštovani preletači,smiritese :p

Da ga ja daunlodujem dok se vlasi ne sete. Verovatno ce neki zabrinuti gradjanin mozda neki penzioner kome je Vucko pisao da se zali YouTube kanalu kao svojevremeno onaj nebitan lik zbog kog je Balasevicu skinuta pesma sa YouTube-a "Covek sa mesecom u ocima".

I na kraju da li su ovi bili toliko glupi da misle da nece negde moci da se vidi poslednja epizoda Ivana Ivanovica.

Poslednja izmena:
Ej moderatori, da li će nakon zatvaranja teme, biti moguće izvući sledeće podatke:

- Koji procenat inače aktivnog članstva je uopšte učestvovao u temi (ovo me baš zanima)?
- Ko je napisao najviše postova?
- Ko je dobio najviše pozitivnih reputacija u temi?
- Ko je dobio najviše negativnih reputacija na temi?
- ...i šta ti ja znam šta još, statistika o članstvu, smislićemo nešto?

:p
Nista od toga, zahvaljujuci fenomenalnoj praistorijskoj platformi...
Mozda Kutija moze nesto na misice da izvuce..

I da, bacio pogled na ovog Ivana i prvih 15 min ja, ja i samo ja... hvala, meni dosta...

TT over 6X

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno