Šta je novo?

TOTALNA ANARHIJA - OFFTOPIC TEMA [POLITIKA, SPORT, FLAME...]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E bre pa mi nismo sposobni ni za jedan običan bojkot novogodišnje rasvete i onog glupog novogodišnjeg koncerta na trgu...

Narod se podelio na 4 dela:

1. sns/pink anestezirane mase, koje se drogiraju TVom i alkoholom i cigarama i kafom...

2. intelektualce koji pametuju, svih godišta i sve im smeta i ništa im ne valja...

3. antinato/EU "rusočetnici" koji takodje samo pametuju i busaju se i nisu ništa bolji od ostalih

4. mudrice koji su skupo svoj položaj i pamet, i aktivno lobiraju za NWO, gde god stignu pa i ovde, oni misle da će biti "poštedjeni" na kraju, i biti na pobedničkoj strani, videćemo...

...
i neke zalutale čestice, koje se sporadično pojavljuju tu i tamo, al im ne možeš izmeriti ni masu ni ubrzanje, eto to smi mi sad na kraju....

Zracite s politikom totalno niste kul i jasno je sto vas salteruse ne vole ili nevole, poy

Tako je. Ova gore slika mi olakšava neke stvari.
Kad god pomislim na kanadu, budem malko ljubomoran. Ako si na istoku, za 3h odletis na kubu ili bilo koje karipske rajeve. Ako si na zapadu, tu ti je whistler gde bih provodio 3 zimska meseca bez pauze... ah, paradajz (za slavisaja, ne mislim na vocku paradajz nego kao engleski za paradise)

Kakav mrak čoveče. Potpuna kontrola medija, više od toga mu i ne treba. Ionako većinu glasača čine maloumni penzioneri koji po ceo dan gledaju šta im se servira na TV-u.
Elem, hakovana platforma koja se koristi za evidenciju botova(fortress.rs valjda)
https://twitter.com/muki68/status/1077229202368278528?s=19

Ima i lista donatora, svi po 40k [emoji23]
Nađoh dosta ljudi iz mog grada koje znam
Tuga.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Zasto ne o politici? Ne dotice te politicko stanje u sopstvenoj zemlji?

Ne znas ko ti je predsednik i sta radi, toliko ti je dobro?

Podrzavas da ministar vojske nema odsluzen vojnicki rok ali zato ma posebmu sobu odvojenu za uniforme svih specijalnih jedinica nekada slavne vojske. I sve to u stanu u koji mu je kupila tetka 9000 po 9000... I tako dalje.

Sram treba da te bude.

Ne zivim u Srbiji vec 12 godina. Nemam razloga da se nekome pravdam bilo sta preko interneta, jos manje da na IT forumu diskutujem o politici.

Samo ne znam odakle sebi dajes za pravo, jos kao padobranac, da tako razgovaras i napadas, ne mene vec bilo koga. Nikakav razlog ni povod nisam dao za takvu reakciju i iskreno se nadam da ces da fasujes ban.

Jos jedan primer koji potvrdjuje pravilo zasto treba da se ovde na forumu sankcionise bilo kakva prica o politici.

Zasto ne o politici? Ne dotice te politicko stanje u sopstvenoj zemlji?

Ne znas ko ti je predsednik i sta radi, toliko ti je dobro?

Podrzavas da ministar vojske nema odsluzen vojnicki rok ali zato ma posebmu sobu odvojenu za uniforme svih specijalnih jedinica nekada slavne vojske. I sve to u stanu u koji mu je kupila tetka 9000 po 9000... I tako dalje.

Sram treba da te bude.

Ne, to je fazon "ja nemam za koga da glasam, ergo svi su isti". Uz neobrazovane i penzionere takvi cine kicmu ovakvog rezima - njihovo neglasanje u postojecem proporcionalnom sistemu glasanja je vetar u ledja rezimu.

Ljudi su u stanju da ne trepnuvsi izjave da su "ovi" isti kao neki prethodni, a ovi se ni sa Milosevicem po mnogim stvarima ne mogu meriti. Savamala, mrtav cuvar iz Savamale, covek umro u zatvoru zbog SMS-a koji je poslao, lako dokaziva krivicna dela koja se ni ne istrazuju, 400 evra kazne i 6 meseci nanogice za saucesnistvo u pokusaju ubistva, previse toga je da bi se i nabrajalo - i opet ljudi kazu "svi su isti" ili "politika me ne interesuje".

Poslednja izmena:
@hsv.stoned brate, njega sam prvog tražio..i pronašao naravno.
Kakva njuška.

Mnogi nisu ni svesni koje je zlo ovde u VA, bukvalno totalni raspad sistema.
''Armija'' najvecih olosa, lopova, kulova, primitivaca, botina raspalih.. MULJ

Poslednja izmena od urednika:
A sto su se Luk Skajvoker i princeza Leja krnuli, o tome svi cutite!

Neo umire na kraju matriksa :S:

Ne zivim u Srbiji vec 12 godina. ....

Jos jedan primer koji potvrdjuje pravilo zasto treba da se ovde na forumu sankcionise bilo kakva prica o politici.

Ček bre polako ,TI NE ŽIVIŠ u SRB, već 12 godina, i nama ovde popuješ o čemu ćemo mi da pričamo????
Znači ovo je vrh! AL stvarno!!!!!!!!!!
xaxaxaxaxa
Ovo je Monti Pajton, u fulu!
Bitno da si ti spremio kokišku od 2L!

Poslednja izmena:
Ne, to je fazon "ja nemam za koga da glasam, ergo svi su isti". Uz neobrazovane i penzionere takvi cine kicmu ovakvog rezima - njihovo neglasanje u postojecem proporcionalnom sistemu glasanja je vetar u ledja rezimu.
Isti su samo u smislu da ne zasluzuju glas i podrsku.

Ne zivim u Srbiji vec 12 godina. Nemam razloga da se nekome pravdam bilo sta preko interneta, jos manje da na IT forumu diskutujem o politici.

Samo ne znam odakle sebi dajes za pravo, jos kao padobranac, da tako razgovaras i napadas, ne mene vec bilo koga. Nikakav razlog ni povod nisam dao za takvu reakciju i iskreno se nadam da ces da fasujes ban.

Nema razloga da budem banovan jer je moj post u skladu sa pravilima teme.

Tačno sam te provalio. Pomislio sam evo ga tatin sin, briga ga šta nam rade i kako nas uništavaju. Sa takvim stavom nema puno opcija:
1. Tatin sin
2. Član ekipe sa margine koja se dokopala vlasti i samo otima. Barbara sindrom.
3. 12 godina u inostranstvu.

Nema četvrto, a i da ima, podjednako bi bilo sebično i nemoralno imati takav stav u ovakvoj situaciji.

Ljudi su u stanju da ne trepnuvsi izjave da su "ovi" isti kao neki prethodni, a ovi se ni sa Milosevicem po mnogim stvarima ne mogu meriti. Savamala, mrtav cuvar iz Savamale, covek umro u zatvoru zbog SMS-a koji je poslao, lako dokaziva krivicna dela koja se ni ne istrazuju, 400 evra kazne i 6 meseci nanogice za saucesnistvo u pokusaju ubistva, previse toga je da bi se i nabrajalo - i opet ljudi kazu "svi su isti" ili "politika me ne interesuje".

Otkrio je razlog. 12 godina sam preko i grebe mi se za vas. Ajmo na kokišku. :)

Elem, Dragaš objasnio mnoge stvari:

https://youtu.be/C50lavh2pK4

Poslednja izmena:
Da znas pozadinu price ne bi se zaletao tako olako sa pisanjem bilo cega, no dobro.

Samo ne znam koju granicu licnih uvreda jos treba da predje doticni clan da bi se sankcionisao...

Tebe kokiska tudjeg neba drugacije greje LOL

Da znas pozadinu price ne bi se zaletao tako olako sa pisanjem bilo cega, no dobro.

Samo ne znam koju granicu licnih uvreda jos treba da predje doticni clan da bi se sankcionisao...
Nemoj da plačeš ovde i vičeš nepravda nego podeli svoju priču pa da otvorimo tu koka kolu.

Ne mora samo o politici da se piše. Piše se o životnim i bitnim stvarima.

Poziv za otvaranje kokiške od 2L i da se manemo politike nije bio na mestu. Pogotovo što ne živiš ovde, pa ma kakva te priča odavde odvela.

Tamo gde je Yojinbo imaju hladnu kokisku od 2l. Neka trpi uvrede, ima pola litra da kompenzuje. Mada ne znam gde je pronasao uvredu.

Svaka čast na postu. Odavno ne komuniciram sa likovima "svi su isti". Nisu isti. Svi drugi će lakše biti skinuti.

Mene samo zanima da li i preko dobijes ovaj privezak od medjeda Miše posle skupljanja bodova iz cepa koka kole, ili krstenog plisanog medu.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Tamo gde je Yojinbo imaju hladnu kokisku od 2l. Neka trpi uvrede, ima pola litra da kompenzuje. Mada ne znam gde je pronasao uvredu.

Bravo...

Nema problema. Pitam samo da li bi recimo Djuk tolerisao (ili bilo ko iz moderacije) da ga neko deklasira kao sto je doticni gore uradio i da mu pritom uvali "sram te bilo" i drzi nekakvu bukvicu o moralu.

Pritom je odlucio da mene pikira jer je ocigledno odlucio da leci licne frustracije i to na post koji nije bio maliciozne prirode.

Toliko o dvostrukim arsinima.

Poslednja izmena:
Vidiš ti naslov teme? Totalna anarhija, pravila postoje da bi se kršila. Kome se ne sviđa nek pređe na Fantu :D
Politika off/
Šta igrate ovih dana?
Blic pitanje: koja vam je omiljena igra sa automata na žetone?

Tačno sam te provalio. Pomislio sam evo ga tatin sin, briga ga šta nam rade i kako nas uništavaju. Sa takvim stavom nema puno opcija:
1. Tatin sin
2. Član ekipe sa margine koja se dokopala vlasti i samo otima. Barbara sindrom.
3. 12 godina u inostranstvu.

Nema četvrto, a i da ima, podjednako bi bilo sebično i nemoralno imati takav stav u ovakvoj situaciji.

Mozemo da se pravimo blesavi, ali ovo jeste uvreda na licnom nivou. U prvom postu je navedeno da su licne uvrede zabranjene.
Meni je potpuno svejedno da li ce da se prica o politici ili ne, ali mi ovakve stvari smetaju jer stvaraju veoma toksicnu atmosferu. Pokusajte da se suzdrzite od etiketiranja clanova foruma ako imaju drugacije misljenje od vas.

Vidiš ti naslov teme? Totalna anarhija, pravila postoje da bi se kršila. Kome se ne sviđa nek pređe na Fantu :D
Politika off/
Šta igrate ovih dana?
Blic pitanje: koja vam je omiljena igra sa automata na žetone?

Uzmi gorivo! Uzmi gorivo!!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno