Mozemo da se pravimo blesavi, ali ovo jeste uvreda na licnom nivou. U prvom postu je navedeno da su licne uvrede zabranjene.
Meni je potpuno svejedno da li ce da se prica o politici ili ne, ali mi ovakve stvari smetaju jer stvaraju veoma toksicnu atmosferu. Pokusajte da se suzdrzite od etiketiranja clanova foruma ako imaju drugacije misljenje od vas.
Vidiš ti naslov teme? Totalna anarhija, pravila postoje da bi se kršila. Kome se ne sviđa nek pređe na Fantu
Politika off/
Šta igrate ovih dana?
Blic pitanje: koja vam je omiljena igra sa automata na žetone?
Šta igrate ovih dana?
To je ta. Odlična igrica.@Djilkosh_NS
Igra se zove Pang![]()
Lavic Pajkic Dopic je na pinku...
Ovaj..
![]()
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Ne znam da li bi neki emulator na androidu poterao to, da se nadje.
Hoćeš iskreno? Mrzi me![]()
Sto ne priznas javno da ne umes, necemo ti nista?
Nemam vremena. Da imam. Verovatno bih se cimao. Saznao kako šta i gotovo.Sto ne priznas javno da ne umes, necemo ti nista?
Uf, surovo pitanje, jedno leto u osnovnoj sam sve pare na moru potrošio na Super Sidekicks 2, ćale morao da šalje po nekome da ne ostanem gladan poslednjih 2-3 dana.Blic pitanje: koja vam je omiljena igra sa automata na žetone?
Uf, surovo pitanje, jedno leto u osnovnoj sam sve pare na moru potrošio na Super Sidekicks 2, ćale morao da šalje po nekome da ne ostanem gladan poslednjih 2-3 dana.
Inače i dalje pikam Shinobi, Slam Dunk, Super Sidekicks 3 češće nego neke novije igrice.
Treba leciti uzrok, a ne posledicu.Ljudima daš off topic temu i odmah udri po politici... Kakav narod...
Treba leciti uzrok, a ne posledicu.
Meanwhile in Novi Pazar:
Nista od toga, zahvaljujuci fenomenalnoj praistorijskoj platformi...Ej moderatori, da li će nakon zatvaranja teme, biti moguće izvući sledeće podatke:
- Koji procenat inače aktivnog članstva je uopšte učestvovao u temi (ovo me baš zanima)?
- Ko je napisao najviše postova?
- Ko je dobio najviše pozitivnih reputacija u temi?
- Ko je dobio najviše negativnih reputacija na temi?
- ...i šta ti ja znam šta još, statistika o članstvu, smislićemo nešto?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari