- Učlanjen(a)
- 14.06.2011
- Poena
- 1,695
Ne kapiram zasto si ovo izdvojio, to je bukvalno sitnica u odnosu na ono sto rade, npr. http://rs.n1info.com/Vesti/a447044/...e-u-paljenju-kuce-novinara-sta-je-poruka.html
Nema opticki uredjaj? Paaaass
Jašta su, nudili i meni ali nisam hteo. Ja kupio udeo u SNS-u, deluje mi kao pametna invsaticija. Ja i Vučić jedini vlasnici, on 99,999%, ja 0,001%.
Nego da se vratimo na ravnu zemlju. Mislite li da je u pitanju neki trol koji se otrgnuo kontroli ili je neki sociološki eksperiment ili pokretač ove teorije stvarno veruje u to?
Pustite bre live stream seljaci.
Jedina profesionalna televizija gde se moze cuti drugo misljenje se samocenzurise.
Spalicemo i njih kada se pobunimo..
To mi je bio jedini izvor informacija. Slusao dok radim u pozadini bukvalno.
Ako mi zatreba tisina, pauziram i nastavim ubrzo. Tokom radnog dana taman odslusam novi dan i glavne vesti.
Sada sam neobavesten..
Е ово је право име, ја сам то први пут видео на неком митингу жутих и Чедице и могу да кажем да је похвално што су људима које су водили на митинге обезбедили оброк, макар и хладан.sendvicarska nacija
Pa idite vi posle u inostranstvo da radite....
O da, ovo je bas pravi primer... ajd mani se vise, leba ti...
...
Imaš orden od mene za bukvalnost! Al bukvalno!
Je l' stvarno postoji taj orden?
Meni je Kanada obećana zemlja. 10.01.2019. polako se pakujem.
Suma sumarum teme: svi mrze ovu drzavu i ovu vlast, a opet za nju glasaju vec decenijama. Zanimljivo![]()
Suma sumarum teme: svi mrze ovu drzavu i ovu vlast, a opet za nju glasaju vec decenijama. Zanimljivo![]()
To ti je dual core @ 1.3 GHz - bolje uzmi polovan Phenom II x4 ili i5-2500(K).Za net, tj za forum.
Pa pusti ih sa YouTube-a - https://www.youtube.com/user/N1info"double post" nije izdvojen kao zabranjen.
N1 bojkotujem. Zato nisam ni video to sto si sada linkovao.
Ukinuo sam sbb iz protesta zbog cene i natovanja.
Sve mi je bilo ok osim gubitka n1. Sreca, bio live stream na njihovom sajtu.
Ukinuse.
Ulogujem se na eon nalog samo zbog n1. Posle nekog vremena ukinuse i to. Sve ostalo radi sem n1.
Napisem im mejl, ne odgovore, ali izdaju saopstenje sa treba da urgiramo kod telekonja da ukljuci n1.
Pustite bre live stream seljaci.
Jedina profesionalna televizija gde se moze cuti drugo misljenje se samocenzurise.
Spalicemo i njih kada se pobunimo..
To mi je bio jedini izvor informacija. Slusao dok radim u pozadini bukvalno.
Ako mi zatreba tisina, pauziram i nastavim ubrzo. Tokom radnog dana taman odslusam novi dan i glavne vesti.
Sada sam neobavesten..
Je l' to fazon - boljeg nemamo, goreg necemo naci?Necu da mrzim, mogu da volim i ne moram da volim.
Mala zanimljivost je da je vise solunskih boraca i njihovih potomaka bilo u partizanima nego u cetnicima, a to nije slucajno - videli su dobro, a i osetili na svojoj kozi, kakva su sebicna i nezahvalna stoka srpska masa i njeni politicari :trust:Неко помену горе да смо сендвичарска нација. Слажем се, и додао бих још: нација подгузних мува, друкара, полтрона и идолопоклоника. Да просте сви они који су гинули за овај народ и земљу, али је тако *mjau**mjau**mjau*.
Srecom, sloboda i pravda su im bili bitniji od mitomanije i srbovanja - https://youtu.be/OJ_Vc-2Wguw?t=149Pa su se pridružili anti-srpskoj masi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari