Šta je novo?

TOTALNA ANARHIJA - OFFTOPIC TEMA [POLITIKA, SPORT, FLAME...]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
51% uzet i taj 51% podeljen na vise investitora, Kutija najveci, mislim i fizicki i finansijski

Poslednja izmena:
Pola bencha mu dodje neka 2 dupla cizburgera

Jos je zapravo i dobro - mogla je da insistira na cirilici :vomit:

Sad sam i ja skapirao,kontao da su norvežanke smrdibube :p

Meni cim udari sunce u kabinu,eno ih 2-3,bojim se spavat u kamionu,molim boga da me šef ne pošalje na dva dana neđe,pa da ne progutam koju preko noći

ZZ2BNlh.png

Jel ima nekog iz Novog Sada ? Nema ovog u Bg

Koliko sam informisan, ako si nezaposlen ali zivis sa nekim ko ima mesecna primanja tolika da po clanu domacinstva prelaze odredjen iznos, nemas prava na besplatno zdravstveno osiguranje. Isto vazi i ako imas neku nekretninu (valjda zemljiste vece od 0.5 ha).

ti uvek mozes da kazes da zivis sam ? a zemlju ako imas *mjau**mjau**mjau* placaj :) mislim .... zar ne ?

Jel ima neko ideju kako ih se resiti? Ubise ove godine...
Traze toplo, jedino u ledari da se zivi.Razmisljam se od Maska da porucim ovo na slici.
Do tada, deportujem je napolje maramicom, mater joj smrdljivu, nek crkne na hladnoci.

Pre neki dan jednu nagazio...smrad ne prestaje uopste(doduse kome smrde carape eto resenja za anuliranje jednog smrada drugim [emoji16]), moro menjam carape.
7eb11c88fef818a91e44fce025fd4793.jpg

S'aće "glupi" bosanac (naivan i lakoveran a ne glup, mada to na kraju ispadne isto) da pita, a vi se to zahebajete ili ste stvarno otkupili od Pece deo Bencha?
Ono po 1k$ dodje 1% pa koliko hoce...

Khm....

Pogledajte prilog 263021

A zasto ne spominjes ostale investitore? Hmmm? Ok, imamo manji udeo, ali valjda i mi zasluzujemo da se spomenemo... ili si samo uzeo pare i sada ko vas sisa aka srpski model biznisa?

Nisam bio ozbiljan da si ti obrisao :) Al' opet, hvala na razjasnjenju, nisam ni primetio da sam je obrisao, mora da me neki drugi moderator hakovao :d

S'aće "glupi" bosanac (naivan i lakoveran a ne glup, mada to na kraju ispadne isto) da pita, a vi se to zahebajete ili ste stvarno otkupili od Pece deo Bencha?
Ono po 1k$ dodje 1% pa koliko hoce...
Jašta su, nudili i meni ali nisam hteo. Ja kupio udeo u SNS-u, deluje mi kao pametna invsaticija. Ja i Vučić jedini vlasnici, on 99,999%, ja 0,001%.

Nego da se vratimo na ravnu zemlju. Mislite li da je u pitanju neki trol koji se otrgnuo kontroli ili je neki sociološki eksperiment ili pokretač ove teorije stvarno veruje u to?

Uclanio = kupio procenat

TT over 6X

komarnici i nema ptica da proleti :D
Ali ti se smrdibuba nakaci na odecu, pa ni ne znas da si je uneo u stan.

ti uvek mozes da kazes da zivis sam ? a zemlju ako imas *mjau**mjau**mjau* placaj :) mislim .... zar ne ?
Da, ali onaj ko ima malo zemlje, i gaji legalne useve, ne moze na njoj da zaradi za osiguranje.

ZZ2BNlh.png

Jel ima nekog iz Novog Sada ? Nema ovog u Bg
Koji ce ti to djubre?

To nije đubre, to je džubre.

Kupi android box.

Zašto nije moguće postaviti komentar na "brutalnu snagu novog intel servera R1208WFTYS 1U" koji nigde nije upoređen sa daleko jeftinijim i boljim Epyc pandanom?

Jel moguće da je recenzija malo "biased" ?

Jašta su, nudili i meni ali nisam hteo. Ja kupio udeo u SNS-u, deluje mi kao pametna invsaticija. Ja i Vučić jedini vlasnici, on 99,999%, ja 0,001%.

Nego da se vratimo na ravnu zemlju. Mislite li da je u pitanju neki trol koji se otrgnuo kontroli ili je neki sociološki eksperiment ili pokretač ove teorije stvarno veruje u to?

Čuo sam da se ravnozemljaši boje bušit u zemlju,mogu lako da padnu u kosmos :p

Moja svastika je imala nešto tipa 1% jednog ara obradivog zemljišta. Ono, neka baba bez dece umrla bez testamenta, pa se neka njivica delila na nešto tipa 48 naslednika. I o'ma' su joj aVtomaCki ukinuli zdravtveno osiguranje kao nezaposlenoj osobi, ili da budemo precizniji, ukinut joj je status nezaposlene osobe. I tako je broj nezaposlenih u Srbiji smanjen za još jednu osobu. :D

Ali, doskočila im je. Poklonila je tu zemlju sestri koja jeste zaposlena (sve uz kupoprodajni ugovor), te je ona sama ponovo postala i zvanično nezaposlena. I ponovo je mogla da dobije zdravstveno osiguranje.

Jel ima neko ideju kako ih se resiti? Ubise ove godine...
“Pobenes” preko. Mi gastosi nemamo tih problema. Al *mjau**mjau**mjau* budi spreman da ce da te pljuju sto nisi vratio matici njena ulaganja u tebe a bogme sa 2m je itekako ulozena hrana u tebe i tvoj radni staz

Ekstremno glupa voditeljka, nula od emisije.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno