Šta je novo?

TOTALNA ANARHIJA - OFFTOPIC TEMA [POLITIKA, SPORT, FLAME...]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naleteo kao najnovije. Primera milion na zalost.
Slazem se da je sitnica u odnosu na ovo sto si postavio.

"double post" nije izdvojen kao zabranjen. :)

N1 bojkotujem. Zato nisam ni video to sto si sada linkovao.

Ukinuo sam sbb iz protesta zbog cene i natovanja.

Sve mi je bilo ok osim gubitka n1. Sreca, bio live stream na njihovom sajtu.

Ukinuse.

Ulogujem se na eon nalog samo zbog n1. Posle nekog vremena ukinuse i to. Sve ostalo radi sem n1.

Napisem im mejl, ne odgovore, ali izdaju saopstenje sa treba da urgiramo kod telekonja da ukljuci n1.

Pustite bre live stream seljaci.

Jedina profesionalna televizija gde se moze cuti drugo misljenje se samocenzurise.

Spalicemo i njih kada se pobunimo..

To mi je bio jedini izvor informacija. Slusao dok radim u pozadini bukvalno.

Ako mi zatreba tisina, pauziram i nastavim ubrzo. Tokom radnog dana taman odslusam novi dan i glavne vesti.

Sada sam neobavesten..

Poslednja izmena:
Не самоцензуришу се него хоће да навуку што више корисника тако што их напале неким каналом (н1, ск и слични) а када ови постану овисници, онда све то може само ако дају паре сбб-у. Ако спалите сбб, онда ништа од н1. ;)

Uzimala, davala,
na pljugama spavala,
zbog akciznih sličica,
ubistva zataškavala,
i dripaca navala,
na suvarak alava.
Raspodela stanova,
po kongresnim salama,
a grad miriše,
na ćevape i kobasice,
audi se kupuje,
iz kasice prasice,
pa šta ste vi lasice,
a mi slikari naivci,
opiči se basket,
da bi ispali gotivci.
To je isto marketing,
ko otadžbino volim te,
tri sekunde u reketu,
ministre, molim te!

Е тако
ef16cad857a44f9bef7689cef76a8d32.jpg

Jašta su, nudili i meni ali nisam hteo. Ja kupio udeo u SNS-u, deluje mi kao pametna invsaticija. Ja i Vučić jedini vlasnici, on 99,999%, ja 0,001%.

Nego da se vratimo na ravnu zemlju. Mislite li da je u pitanju neki trol koji se otrgnuo kontroli ili je neki sociološki eksperiment ili pokretač ove teorije stvarno veruje u to?

Evo čovek sve objasnio....

Gledam neki laptop da uzmem, trenutno sam na i3 7. generacije i hd graphics 620. Ne igram igrice mnogo ali mi smeta sto bas nista ne moze da se odigra ni sa 20fps... Gledam sta se promenilo za ovih godinu+ dana od kako sam kupio laptop, intel "presao" na neku uhd graphics 620 koja je manje vise ista, kao da nista nisu ni popravili, a AMD nudi Ryzen 5 sa vrlo pristojnim grafickim performansama (vega 8). Koliko vidim, ako hoces neki mediocre gaming, najjeftiniji je Ryzen 5. Intel za tako nesto mora da ima Mx150 i to mora da kosta dosta... Zasto spava intel? Bukvalno me trenutno ne zanima nijedan laptop sa intel procesorom.

@Ilion
Isto i ja, radim od kuce i vecinom to gledam. Ne znam sto su stream sa sajta ukinuli, da li radi preko app?
Sad se vodi polemika da li ce ostati i na Kopernikusu, navodno to uzimaju od United Media-e, sto je valjda SBB. Navodno imaju ugovor do februara 2019-te a posto je sad MTS vlasnik (drzava, sendvicarska nacija) verovatno i tu ukidaju zajedno sa SK.
@MostWanted
Ryzen, Intel umire polako ali sigurno.

Poslednja izmena:

Jedina profesionalna televizija gde se moze cuti drugo misljenje se samocenzurise.

Ako mi zatreba tisina, pauziram i nastavim ubrzo. Tokom radnog dana taman odslusam novi dan i glavne vesti.

Sada sam neobavesten..

Ne pratim ni ja N1, upravo zbog krajnje labave kritike rezima - a naravno da ne pratim nijednu drugu televiziju, jer je svaka gora od nje. Onog trenutka kada se N1i Bljuc obruse na Zvalekovu stranku polusveta, znacemo da mu je odzvonilo jer "delivery units" nisu deliverovali na vreme. Ali naravno da to samo znaci da je kod njih pusten niz vodu (nece mu gledati kroz prste kad krade izbore kao sada i slicno) - posao cemo i dalje morati da odradimo mi sami.

sendvicarska nacija
Е ово је право име, ја сам то први пут видео на неком митингу жутих и Чедице и могу да кажем да је похвално што су људима које су водили на митинге обезбедили оброк, макар и хладан.

Pa idite vi posle u inostranstvo da radite....

O da, ovo je bas pravi primer... ajd mani se vise, leba ti...

Duke, ti si bukvalac na kvadrat, ako si ti ozbiljno shvatio ovog lika, čestitam ti!
Vidiš da je zona sumraka cela priča, ili nisi ni gledao već si odmah opalio kad si video mene, kao po komandi? A da nisi ni gledao?
...
Imaš orden od mene za bukvalnost! Al bukvalno!

Poslednja izmena:
Неко помену горе да смо сендвичарска нација. Слажем се, и додао бих још: нација подгузних мува, друкара, полтрона и идолопоклоника. Да просте сви они који су гинули за овај народ и земљу, али је тако *mjau**mjau**mjau*.

Suma sumarum teme: svi mrze ovu drzavu i ovu vlast, a opet za nju glasaju vec decenijama. Zanimljivo :)

Suma sumarum teme: svi mrze ovu drzavu i ovu vlast, a opet za nju glasaju vec decenijama. Zanimljivo :)

Nis ljudi sa bencha problem. Ako bi samo ljudi sa bencha imali pravo glasa, mislim da bi rezultati bili veoma drugaciji ;) Ali mi pretstavljamo 0.001% Srbije, tako da nista.

Ja ne mrzim ovu zemlju (drzavu) ni ovu vlast i da ne poverujes ne glasam za vlast godinama...
Sta vam to govori (svima)?
Da sam intelektualno uskracen ili vrlo obdaren?
Mozda mi "nesto fali" (rekose mi to vec ovde na forumu) ili mi zaista nesto fali...?

Necu da mrzim, mogu da volim i ne moram da volim.
Ko mrzi "dobije po guzi"... :smackbum:

Poslednja izmena:
Zasto politicari ne crkavaju, to mene zanima.Kad ce vise oni dumru?
Nijednog da koknu, da strada neki u saobracajki, da crkne od raka, srcke...sve nekako stalo s Djindicem, Zlobom i Baticem...

A malo malo neki glumac ode, il muzicar il sportista il arhitekta il akademik. Nije u redu.[emoji20]

Pa, oni imaju zdravsteno, kak spada. :D

Za net, tj za forum.
To ti je dual core @ 1.3 GHz - bolje uzmi polovan Phenom II x4 ili i5-2500(K).

"double post" nije izdvojen kao zabranjen. :)

N1 bojkotujem. Zato nisam ni video to sto si sada linkovao.

Ukinuo sam sbb iz protesta zbog cene i natovanja.

Sve mi je bilo ok osim gubitka n1. Sreca, bio live stream na njihovom sajtu.

Ukinuse.

Ulogujem se na eon nalog samo zbog n1. Posle nekog vremena ukinuse i to. Sve ostalo radi sem n1.

Napisem im mejl, ne odgovore, ali izdaju saopstenje sa treba da urgiramo kod telekonja da ukljuci n1.

Sada sam neobavesten..
Pa pusti ih sa YouTube-a - https://www.youtube.com/user/N1info

Necu da mrzim, mogu da volim i ne moram da volim.
Je l' to fazon - boljeg nemamo, goreg necemo naci?

Неко помену горе да смо сендвичарска нација. Слажем се, и додао бих још: нација подгузних мува, друкара, полтрона и идолопоклоника. Да просте сви они који су гинули за овај народ и земљу, али је тако *mjau**mjau**mjau*.
Mala zanimljivost je da je vise solunskih boraca i njihovih potomaka bilo u partizanima nego u cetnicima, a to nije slucajno - videli su dobro, a i osetili na svojoj kozi, kakva su sebicna i nezahvalna stoka srpska masa i njeni politicari :trust:

15822712_1324969410909173_7626394229559799695_n.png

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno