Koju li ti pravdu teraš, da mi je znati?![emoji848]Čudi me da ovo niko nije kacio , gotovo da nema razlike između exynosa i s845 [emoji23]
[YouTube]3l-7uFhSKGw[/YouTube]
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Koju li ti pravdu teraš, da mi je znati?![emoji848]Čudi me da ovo niko nije kacio , gotovo da nema razlike između exynosa i s845 [emoji23]
[YouTube]3l-7uFhSKGw[/YouTube]
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
Nikad nije ni bio.Rekoh ja odavno da im Note više nije broj 1 uređaj u ponudi. Fokus je odavno na S seriji.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa vidiš da kažu da neće i da je tek u februaru izlistan za otaDobiće i note pie do nove godine sigurno.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Aj malo detaljnije da namestim i ja, sta se skine gde, itdI tako konačno dobih tamne notifikacije posle 100 god čekanja na samsungu...živeo GoodLock!! P.s. znam za substratum ali jednom sam zbrljao s8 sa istim i rekao nikad više!
Sad tek nemam ni najmanju potrebu na PIE da prelazim [emoji56]![]()
Imaš nekoliko stranica unazad sve. I postoji neverovatni gugl koji ti sve lepo objasniAj malo detaljnije da namestim i ja, sta se skine gde, itd
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Skini activity manager sa play storea. Odatle pristupis svakoj aplikaciji kako bi trebalo. https://www.google.com/amp/s/www.sammobile.com/2018/06/21/how-to-enable-good-lock-2018-apps/amp/Kod mene ne uspjeva neznam zasto..![]()
![]()
Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk
Nejel za to treba root?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari