Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Pa ti si onda onaj tip kao i moja majka, drzi preko 60, 70 konstantno, cak i u mrklom mraku :D. Ja kad pogledam, zabole me oci momentalno. Hvala Bogu pa vidim, i 1/4 je dovoljno, kao sto kazes nisam bez struje, pa se moze smanjiti :).

Dobro na 1/3 je , sve preko polovine je uzas za mene. Bljesti.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Meni je na automatiku, ja to nikad ne diram, bas mi odgovara njegovo podesavanje.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

+1

To što je na auto ne znači sa ne možeš da utičeš na osvetljenje (dodaš ili smanjišl ili vidiš na kojoj vrednosti je slajder ;)

Hehe znam odprilike se vrti oko 1/3 (posao,kuca) napolju skoci skoro do kraja..
To mi odgovara bas, ne koristim blue filter nocu...

Ja za exynos imam već dva meseca, ako neko više.

Što se tiče osvetljenja, to automatsko uči obrazac koji ti nameštaš u odredjenim uslovima

Ja sam na pie beta one ui pa te stare verzije ne rade. Ova sto sam okačio je najnovija od arnove, i radi kod mene.

Stigao....taman na vrijeme... s obzirom da je free nije los[emoji23][emoji1787][emoji1]
9d136bf00cadc40db74045a3c41aad23.jpg
15d0b96fe51f1ac0b87803372e55bb51.jpg
e46b6d93cb4fb6c3681747d13743aa88.jpg

Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk

Prvih 2 nedelje posto sam ga uzeo bas sam ga po ceo dan forsirao (telefon) baterija mi i nije bila neka, tipa 1 dan sa 5h sota...
Uradih pre 3 dana reset i trudim se da ga ne forsiram toliko da se to sve uravnotezi..
Sad je ok
1h20min sot
Pre 18h skinut sa punjaca
80% baterije (20% potrosio)
Ugasen AOD
Testirao sam ga i sa ukljucenim AOD dosta vuce bateriju a nemam i nekog razloga da ga drzim ukljucenog.. osim sto lepo izgleda :)
b02171995753fa743e8752f1d5aed6ea.jpg

Kako vam se ponaša baterija posle decembarskog "apdejta"?
Čini mi se da se brže prazni (poređenje sa novembarskom verzijom softvera).

Ne znam de si ovo, ali ti je signal užasan. Koja je mreža?

Ja kada imam 6 sati SOT pevam!

4.40 mi prosek.

Dal je realno da se radujete kad na 15h nategnete 6h sot-a na 4k mAh bateriji?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Pa nije isto 4k mah na ovom procesoru, većem ekranu, većoj rezoluciji i 4k mah na 625 ili 636 procesoru.

Poslednja izmena:
Dal je realno da se radujete kad na 15h nategnete 6h sot-a na 4k mAh bateriji?

Moze ovaj telefon i 5-6h SOTa na 24-36h
Samo mora malo da se koristi umerenije.
A ako ga skines sa punjaca pa odma udri, sa AOD,BL,4k, sinhronizacije,4g... to ti je prosek 17,18h sa 5,6h sota...

Upravo tako, a kome treba više ili nek vija snapdragon ili neki huawei m20pro(x) i sl.

Jos da imam 5h vremena da cackam telefon , 48h sa 3h upaljenog ekrana , milina.

Ja sam zadovoljan, jer sam siguran da može izgurati jedan dan bez problema.
Međutim, čini mi se da se brže prazni sa ovim poslednjim "apdejtom". Zato sam pitao da li je još neko primetio nešto slično.
Pratiću ovih dana pa ću videti kako se ponaša.

Pa nije isto 4k mah na ovom procesoru, većem ekranu, većoj rezoluciji i 4k mah na 625 ili 636 procesoru.
Ma razumej ja sve to i ekran i soc...ali opet mi je neshvatljivo. Kad sam na odmoru, pa besposleno drndam telefon bukvalno po ceo dan to je islo i na preko 12h sot-a za dan i po. Znas i sam, imao si rn5.

Možda sa osvetljenjem na minimumu u airplane modu.

A jeste...iskljucen mi telefon skroz. Kazem kako jeste, 80% wifi, ekran u proseku 40%, tri mail naloga, jedan cloud sa sinhronizacijom plus mi nalog sa sihronizacijom. Bt konstantno uparen sa mi band 3. Od zderaca svi prisutni sem fb (insta, wa, viber, telegram, messenger...). Zato i kazem da mi je malo nelogicno...nemam nameru nikog da bodem. Note 9 sjajan uredjaj.

Poslednja izmena:
Ma razumej ja sve to i ekran i soc...ali opet mi je neshvatljivo. Kad sam na odmoru, pa besposleno drndam telefon bukvalno po ceo dan to je islo i na preko 12h sot-a za dan i po. Znas i sam, imao si rn5.

Ja sam u proseku imao 30-ak sati i 6-7h ekrana.

10 sati sam samo par puta imao i to je na 13-14 sati kada sam bio bolestan i kad mi je crko komp. Nisko osvetljenje i wifi.

Na Note 9 bi moglo koliko sam mogao kroz dan dva da probam 14-15 sati uptime i nekih 8-9 sati ekrana.

Da pohvalim jednu masku.

Telefon je ispao na pločice ćoškom i pukla je samo maska. Telefon ni ogreban.

Doduše, pukla je olovka. Moram da vidim gde da nabavim drugu, a i kako da izvučem parče što je ostalo unutra.

https://s.click.aliexpress.com/e/bMXbOHqs
2130b79d317664dfe9bfbf3e18a666c5.jpg
5a56e6a6e488f481798074a4a7dc4ba2.jpg

Оловку вероватно у некој од радњи које су званични увозници и дистрибутери. Ако не тамо, онда неко да ти донесе из иностранства, или кп. А за извлачење оног што је остало унутра, најбоље овлашћени сервис.

Čudi me da ovo niko nije kacio , gotovo da nema razlike između exynosa i s845 [emoji23]

[YouTube]3l-7uFhSKGw[/YouTube]

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno